2123

A Föld már nem létezik. Az emberek most egy Benope nevű bolygót akarnak elvenni az őslakóktól, a Kriptidektől.
Készen vagy arra, hogy megmentsd a bolygót, vagy hogy elfoglald az emberiségnek?
Döntsd el, s harcolj!


 
PortálPortál  HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 Úthálózat

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Napkelte
Napkelte
Isten
Isten

Hozzászólások száma : 328
Hírnév : 2
Regisztrált : 2013. Jun. 04.
Kor : 27
Tartózkodási hely : Valahol

Karakterlap
Szint: ???
EXP:
Úthálózat Left_bar_bleue0/0Úthálózat Empty_bar_bleue  (0/0)
Elem/Kaszt: Fény

Úthálózat Empty
TémanyitásTárgy: Úthálózat   Úthálózat Icon_minitimeSzomb. 26 Okt. 2013, 20:07

Mint neve is takarja, ezek azok az utak, amik városból városba vezetnek. Itt már nem csak vándorkereskedőkkel lehet találkozni, hanem karavánokkal is, akik szintén értékes cuccokat árulnak, sőt, gyakran igénylik a kalandorok segítségét, mint kísérő őrök, busás jutalomért cserében, főleg a banditák és Fekete Csuhások miatt.

_________________
"LIDÉRCÉJ, ELÉG LEGYEN! Azzal nem oldunk meg semmit sem, ha az Emberek szintjére süllyedünk, és lemészároljuk őket ész nélkül, mint ahogy ők minket!"

Vendégek ide tehetik az oldaluk bannerét, cserében tegyék ki az ő oldalukra a miénket.

Színkód: #CC9933
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://mystery-world.hungarianforum.net
Jack Dalton
Jack Dalton
Vexonus
Vexonus

Hozzászólások száma : 17
Hírnév : 0
Regisztrált : 2014. Feb. 08.

Karakterlap
Szint: 1
EXP:
Úthálózat Left_bar_bleue200/500Úthálózat Empty_bar_bleue  (200/500)
Elem/Kaszt: Bérgyilkos

Úthálózat Empty
TémanyitásTárgy: Re: Úthálózat   Úthálózat Icon_minitimeVas. 09 Feb. 2014, 09:56

//Silouéta//

Az őrjárat elhúzódott. Hogy mi ennek az oka nem tudom. De az őrvezető csak tovább vezetett minket az utakon, pedig már régen elhagytuk a területeink határát. Mikor nem figyelt többen is kérdőn fordultunk egymás felé.
-Mi ütött belé? Kérdeztük egymástól. Bár halkan beszéltünk, de olykor így is meghallotta akkor elég csúnyán ránk förmedt.
-Csend legyen. Talán megkérdőjelezik a parancsot? Inkább a lábuk járjon ne a szájuk! Maga, igen maga, inkább menjen előre és derítse fel a környéket. Ha rajtunk ütnek téged teszlek felelősé újonc! Most nyomás! Mondta. Én meg mit tehettem volna? Mentem a dolgomra...
Gyorsabban!, Pörögjenek azok a lábak. Kiáltotta utánam.
-Értettem uram... Kiáltottam vissza és futottam ahogy bírtam előre.

Már messze elhagytam az osztagot, de nem észleltem semmi rendelleneset. De ősszintén meddig akar ez a buttyant még vonulni? Azt nem mondta meddig kéne felderítenem. Ezért fogtam az adóvevőm... fogtam volna, de nem volt a helyén. Elhagytam? Az ördögbe... Akkor most mit csináljak... Menjek tovább, vagy forduljak vissza? Esetleg várjak... Nehéz kedvében járni az embereknek... Végül az utóbbi mellet döntöttem, vártam, hogy beérjen az osztag. Ráérek azért később is aggódni, hogy mi lesz ha közölnöm kell, hogy elhagytam az adóvevőm... Bár gyanítom így is úgyis kikap ettől a paprikás őrvezetőtől. A régebbiektől halottam, hogy azóta ilyen mióta őrvezetővé léptették elő. Fejébe szállt a dicsőség... Ahhoz képest, hogy ő a tisztek legaljához tartozik... sőt igazából nem is tiszt. Hatalmat nem kapott csak felelősséget. Hálátlan szakma... *Elmosolyodtam* De mindenkinek ezt az utat kell bejárni ha magasra akar törni... Kitudja talán egyszer én is itt kötök ki.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Silouéta
Silouéta
Kívülálló
Kívülálló

Hozzászólások száma : 15
Hírnév : 0
Regisztrált : 2014. Feb. 04.

Karakterlap
Szint: 1
EXP:
Úthálózat Left_bar_bleue160/500Úthálózat Empty_bar_bleue  (160/500)
Elem/Kaszt: Sötét

Úthálózat Empty
TémanyitásTárgy: Re: Úthálózat   Úthálózat Icon_minitimeHétf. 10 Feb. 2014, 12:51

//Jack Dalton//

Miért is jöttem erre, hisz ez a terület már régen messze van hazuról…Ohh igen valami feladat miatt, mi is volt az? Nem is vagyok szenilis és elfelejtettem, valami felderítés vagy terep szemle valami ilyesmi volt, ha jól emlékszem. Vissza megyek és azt mondom nem volt semmi gond, most honnan ellenőrzik le, hogy itt voltam e egyáltalán, na jó valami hitelesebbel kéne elő állnom, talán ha találok valamit még hitelesebb, meg tényleg eljöttem idáig, akkor lehet kéne is valamit csinálnom. Nézelődtem magaslatból, talajról nem bukkantam semmibe és senkibe se, viszont hírlene valami kiabálást hallottam bár nem a legtisztábban, mintha recsegett is volna kicsit. Elindultam a hang forrása felé és találtam is valamit, valami kommunikációs eszköz lehetett én nem értek hozzá, de sehol senki hang meg van biztos valami olyasmi kütyü ez.
-Merre bóklászik már maga…Válaszoljon!!
~Ez nem is érdekes, sőt zavarja fülemet is…~
Hátat fordítottam a kütyünek, majd miután kellőképp meguntam az kiabálás hallgatását, rácsaptam a farkammal, mármint kissé ingerülten rátettem, elég is volt a kütyü elhalkult nem jött több hang belőle.
-Ohh, ez zene füleimnek végre nem kell ezt a morcos alakot hallgatnom. De kié ez a valami, barát vagy ellenség, bár az előbbi hangból ítélve elég ellenséges egyén volt ez, lehet a tulaj is ellenség lehet…
Beszéltem ott magamba közben agyaltam, majd arra jutottam csak meg keresem a tulajt, lehet egyedül van és akkor nem jelent nagy veszélyt, egyébként se állok senki oldalán még ki is tudom magyarázni magam, ha szükséges vagy lehet elég egy kis hazugság is és megúszom ép bőrrel. Szóval próbáltam használni a szimatom, de inkább füleltem a zajokra hamarabb felfigyelek, közben a számba vettem azt a bigyót is, ami nagyon zavart de most már befejezem amit elkezdtem, végül meg lesz a történetem is és mindenki jól jár csak nehogy megint zajongásba kezdjen ez a kütyü akkor ott hagyom ahol épp földet ér…Már jó ideje mentem már kezdtem unni aztán csak megláttam valakit sőt elég közel is volt, így remélve hogy nem vett még észre el is tűntem egy közeli bokorban és figyeltem az illetőt akinek a szaga megegyezett azon bigyón lévővel. Innen már érdekes volt nem tudtam eldönteni, hogy oda menjek e vagy ne, majd megint rázendített az vacak.
-Merre van már, kezdek kifogyni türelmemből!!
Ez meglepett el is engedtem azt a vackot és egy erős fújás közepette egy fán kötöttem ki, ha eddig nem vett észre majd most…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jack Dalton
Jack Dalton
Vexonus
Vexonus

Hozzászólások száma : 17
Hírnév : 0
Regisztrált : 2014. Feb. 08.

Karakterlap
Szint: 1
EXP:
Úthálózat Left_bar_bleue200/500Úthálózat Empty_bar_bleue  (200/500)
Elem/Kaszt: Bérgyilkos

Úthálózat Empty
TémanyitásTárgy: Re: Úthálózat   Úthálózat Icon_minitimePént. 14 Feb. 2014, 21:01

Vártam... vártam... és vártam... de még mindig senki. Ezeket a föld nyelte el vagy mi, hogy még mindig nem értek utol? Vagy talán ép én vagyok az akit a föld nyelt el? Hát igazából én lennék az aki eltűnt.... Bár ekkora távolságból ezt nehéz biztosra megállapítani. Lehet történt velük valami? Vagy én vagy nagyobb távolságot tettem meg mint hittem és még jobban lemaradtak mint számítottam? Talán nem abba az irányba mentek az egyik útkereszteződésnél mint én. Talán rajtuk ütöttek engem meg mindjárt M.I.A-nak nyilvánítanak. [Missing in Action; Ütközetben eltűnt]. Hm... bár nem túl valószínű. Ezek semleges területek mienk meg egy jól fel fegyverzett osztag volt. Na jó... a mienk még elég gyenge azokhoz képest akik a belső területeken tankokkal és egyéb járművekkel járkálnak, hogy teljes mértékben az ellenőrzésünk alatt tarthassuk. Na ők komolyan fel vannak szerelve. Ennek ellenére nem hinném, hogy itt egy olyan ellenséges egység is lenne mely képes lenne a mi 10 fős csapatunk felé kerekedni még ha rajta ütésből is támadnak.
-Merre van már, kezdek kifogyni türelmemből!! Hallottam az őrvezető hangját. Az első gondolatom az volt, na végre... a második, hogy most biztos kapok. A harmadik meg az, hogy valami itt nem stimmel. A hang nem az út felől jött. Ezt megerősítte az is, hogy senki nem jött az úton. Megrezdült a bokor a hátam mögül. Hirtelen megfordultam és azzal a mozdulattal aktiváltam a lézer katarjaim és máris harcra készen álltam. A hang a bokorból ordítozott, de én most jobban érdekelt az onnan kiugró egy fa ágán fújó denevér macska. Ezek a lények állítólag inteligensek, tehát megértik a beszédet. Sőt beszélnek is. Bár a saját kis nyelvükön, de a belém ültetett chip lehetővé teszi, hogy mindent megértsek. Most már csak egy kérdés... előbb lőjek aztán kérdezzek vagy fordítva. Végig gondoltam, de mivel rájöttem, hogy nincs lőfegyverem az utóbbi mellet döntöttem.
-Kivan ott? Mordultam rá a macska szörnyre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Silouéta
Silouéta
Kívülálló
Kívülálló

Hozzászólások száma : 15
Hírnév : 0
Regisztrált : 2014. Feb. 04.

Karakterlap
Szint: 1
EXP:
Úthálózat Left_bar_bleue160/500Úthálózat Empty_bar_bleue  (160/500)
Elem/Kaszt: Sötét

Úthálózat Empty
TémanyitásTárgy: Re: Úthálózat   Úthálózat Icon_minitimeSzomb. 15 Feb. 2014, 10:35

Bár az, hogy fán kötöttem ki fújás közben egy reflex szerű mozdulat volt, de mint kiderül nem volt ez rossz dolog, mivel az a ember rögtön támadni készült, persze a fán nem ér el azokkal törökkel, így mondhatni megúsztam. De ott van az vacak és az kiabálás, nagyon zavar a hideg ráz tőle, hogy kéne elhallgattatni azt bigyót, bár itt a tulaj majd ő kikapcsolja. ~Ki van ott?! Nem kéne rögtön elmondanom, hisz fogalma sincs, hogy ez az ember melyik oldalhoz tartozik és nekem most előnyi lehet, hogy vannak fajtársaim akik a Vexonus tagjai, így én is tudom azt mondani, ha szükséges…~ Közben felhegedt abból az ideges pózból és lefeküdtem azon az ágon amin épp vagyok, egyből kényelmesebb és még mindig biztonságosabb, mint lemenni a talajra, mos már csak azzal idegesítő kiabáló hanggal kell kezdeni valamit…
-Az a izé ott a földön a tied nem? Biztos, hogy a tied nem tudod letagadni rajta van a szagod. Hallgattasd el, sérti a fülem!
Nem mutatkoztam be, arra jutottam még nem tudom melyik oldalhoz is tartozik, addig csak az irritáló zaj forrásával foglalkozok, mármint megpróbálom elérni, hogy csend legyen. Addig is elheverészek én itt ezen az ágon kényelmes, amúgy is fáradt vagyok és nappal van nem szeretek ilyenkor kódorogni lehet el is alszok, bár kitudja közben ez az alak nem szed e le a fáról, nem lenne szerencsés, bár csak úgy nem ölhet meg mindenféleképpen bizonytalan az én esetembe hova is tartozok.
-Egyébként mi járatban errefelé, így egyedül? Csak nem te is felderíted a környéket? Hova tartozol?
Próbálok barátságosabb lenni, bár csak azt kérdeztem meg ami érdekelt, közben nyújtóztam egyet az ágon, igyekszem nem elaludni, még mindig nem szerencsés a dolog.

_________________
Felszerelés, Pontok:
 


Adatlap

Beszéd szín: Piros
Gondolat szín: Narancs
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jack Dalton
Jack Dalton
Vexonus
Vexonus

Hozzászólások száma : 17
Hírnév : 0
Regisztrált : 2014. Feb. 08.

Karakterlap
Szint: 1
EXP:
Úthálózat Left_bar_bleue200/500Úthálózat Empty_bar_bleue  (200/500)
Elem/Kaszt: Bérgyilkos

Úthálózat Empty
TémanyitásTárgy: Re: Úthálózat   Úthálózat Icon_minitimeSzomb. 22 Feb. 2014, 20:44

Választ vártam... panaszokat kaptam.
-Az a izé ott a földön a tied nem? Biztos, hogy a tied nem tudod letagadni rajta van a szagod. Hallgattasd el, sérti a fülem!

Lenéztem... az adóvevőm. Csakugyan el is feledkeztem róla. Így utólag sajnálom is, hogy eszembe juttatta. Az őrvezető kisebb nagyobb szünetekkel ordibált bele a legkülönfélébb szitkokat és utasításokat. Most ép valaki anyjának az anyósát emlegette. Majd szép sorjában kitért a családfa többi tagjára is. Szívesen válaszoltam volna valamit. De nem igen jutott eszembe semmi értelmes és már előre láttam, hogy amint beleszólok az adóvevőbe valaki olyan hangerővel fog rám vissza kiabálni mint amihez nem tudnám eléggé le halkítani a szerkezetet, hogy ne süketüljek meg. Szóval inkább nem vállaltam be. Inkább oda mentem... aztán "véletlen" ráléptem. A mozdulatot meg addig ismételtem amíg úgy nem láttam, hogy a szerkezet bemondta az unalmast. Inkább bevállalom ezt mintsem azt, hogy hülyének nyilvánítsanak. Ezt legalább még kilehet magyarázni... lássuk csak váratlanul Abblysionok támadtak rám... voltak vagy féltucatnyian. Az egyikük ellőtte egy tűzlabdával az adóvevőm... igen... valami ilyesmi kell nekem. Most, hogy ezzel megvolnánk ismét arra a fél macskának szentelhettem a teljes figyelmem.
-Egyébként mi járatban errefelé, így egyedül? Csak nem te is felderíted a környéket?Hova tartozol? Kérdezte.
Na ez egy jó kérdés... jó lenne tudni ő hova tartozik. Aki nem Vexonus az ellenség. De ha kevesen is, de vannak a fajtájából páran a Vexonus seregben is mint szövetségesek. Lehet, hogy ez egy pont ilyen... akármicsoda. Viszont ha Vexonus mit keres itt? Van valami parancsa? Hm... Ez egy jó kérdés. Végül is úgy döntöttem nem fogok hazudni ha nem Vexonus mindegy is micsoda. A parancs szerint ellenségnek számít. Ez-az a bizonyos "aki nincs velünk az ellenünk" dolog.
-Vexonus, 3.sz felderítő alakulat. Mondtam, ezzel egyértelműen jelezve, hogy valami ilyen kaliberű bemutatkozást várok. Közben harcra készen álltam arra az esetre, hogy ha valami nekem nem tetsző választ kapnék.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Silouéta
Silouéta
Kívülálló
Kívülálló

Hozzászólások száma : 15
Hírnév : 0
Regisztrált : 2014. Feb. 04.

Karakterlap
Szint: 1
EXP:
Úthálózat Left_bar_bleue160/500Úthálózat Empty_bar_bleue  (160/500)
Elem/Kaszt: Sötét

Úthálózat Empty
TémanyitásTárgy: Re: Úthálózat   Úthálózat Icon_minitimeHétf. 24 Feb. 2014, 11:53

Az illető kiiktatta az irritáló zaj forrását, bár igaz egyszerűen csak össze törte azt a kütyüt, ha tudtam volna, hogy ennyivel megoldja a dolgot, akkor el se hozom magammal, sőt már én összetöröm az első mozzanatnál, de így legalább engem nem lehet okolni a kár okozás miatt, így magának csinálta a fejfájást, engem nem okolhat. Tehát a Vexonus tagja, még jó hogy tudom én is ezt állítani, felderítő alakulat, akkor ő is terep szemlén lehet. Most már csak el kell érnem, hogy hihető legyen a mesém, bár nem lesz nehéz egyszerűen odabököm neki, hogy én is a Vexonus tagja vagyok és akkor talán elhagyja ezt a támadási készültséget, de amíg a fán vagyok sokat nem tehet azokkal a tőrökkel.
-Vexonus, akkor egy oldalon állunk, bár én nem tartozok különösebben egy csapathoz sem, mikor milyen feladatot vállalok el, de ha tudom, hogy más is errefelé deríti fel a terepet, akkor nem vállalom el a felderítés szerepét. Egyébként, bocsánat nem hallottam a neved vagy nem is mondtad volna az én nevem Árnyék, a tied mi? Ohh igen és eddig te mire jutottál a felderítés terén?
Innentől kissé nagyobb figyelmet szentelek a velem szemben álló félnek, hátha kitudok valamit és akkor nem kell még visszatérés után valami kamu szövegen gondolkoznom.
-Amúgy elég egyszerűen letudtad annak a bigyónak az elhallgatatását, nem lesz később bajod belőle?
Próbálok kicsit közvetlenebbre váltani, de a fáról még mindig nem jövök le, nekem jó itt fent, addig amíg ilyen támadásra kész, addig nem is leszek hajlandó lemászni innen, ha meg nagyon követeli majd akkor talán rászánom magam, de csak hogy fent tartsam a hitelességem.

_________________
Felszerelés, Pontok:
 


Adatlap

Beszéd szín: Piros
Gondolat szín: Narancs
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalomÚthálózat Empty
TémanyitásTárgy: Re: Úthálózat   Úthálózat Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 

Úthálózat

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Mystery World Szerepjáték :: Játéktér :: Semleges területek-