2123

A Föld már nem létezik. Az emberek most egy Benope nevű bolygót akarnak elvenni az őslakóktól, a Kriptidektől.
Készen vagy arra, hogy megmentsd a bolygót, vagy hogy elfoglald az emberiségnek?
Döntsd el, s harcolj!


 
PortálPortál  HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 Tengerpart

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Napkelte
Napkelte
Isten
Isten

Hozzászólások száma : 328
Hírnév : 2
Regisztrált : 2013. Jun. 04.
Kor : 27
Tartózkodási hely : Valahol

Karakterlap
Szint: ???
EXP:
Tengerpart Left_bar_bleue0/0Tengerpart Empty_bar_bleue  (0/0)
Elem/Kaszt: Fény

Tengerpart Empty
TémanyitásTárgy: Tengerpart   Tengerpart Icon_minitimeSzomb. 26 Okt. 2013, 20:59

Egyértelmű, hogy néz ki egy tengerpart: napfény, homok és tenger. Zugos-Szállás mellet fekszik igen hosszan, általában szerelmes párok jönnek, hogy kettesben legyenek, de található itt pár vízi Kriptid is, akik itt pihenik ki a hosszú tengeri útjaikat.

_________________
"LIDÉRCÉJ, ELÉG LEGYEN! Azzal nem oldunk meg semmit sem, ha az Emberek szintjére süllyedünk, és lemészároljuk őket ész nélkül, mint ahogy ők minket!"

Vendégek ide tehetik az oldaluk bannerét, cserében tegyék ki az ő oldalukra a miénket.

Színkód: #CC9933
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://mystery-world.hungarianforum.net
Ma'alsinassi
Ma'alsinassi
Abyssion
Abyssion

Hozzászólások száma : 86
Hírnév : 3
Regisztrált : 2013. Nov. 04.
Kor : 24
Tartózkodási hely : Sopron

Karakterlap
Szint: 1
EXP:
Tengerpart Left_bar_bleue350/500Tengerpart Empty_bar_bleue  (350/500)
Elem/Kaszt: Szél

Tengerpart Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tengerpart   Tengerpart Icon_minitimeKedd 01 Júl. 2014, 23:49

/Trant Maxwell/

Azt mondják, hogy a tenger vidéke gyönyörű. Sosem voltam nagyon oda a és a vizes helyekért, de egyik nap céltalan bolyongásomnak a tenger illata vetett véget. Hosszú út állt mögöttem, ami meglátszott már rajtam külsőleg is. Általában pihenés, és mosakodás céljára a hegyi tavakat részesítem előnyben, mert a körülöttük lévő füves rét, valamint a környező hegycsúcsok tökéletes biztonság érzetét keltik, és igencsak jó hangulatúak. Nem utolsó szempont, hogy a hegyi tavak vize iható, és tiszta.
Most viszont megfogott a változás szele, és gondoltam szemügyre veszem a szerelmes pároknak törzshelyéül szolgáló partszakaszt. Kíváncsi is voltam, hogy ennek mi az alapja, és ha már ott vagyok felmérem a terepet, ha esetleg később másodmagammal térnék vissza oda, tudjam mihez kezdjek.
Fajfenntartó ösztöneimen kívül, sok más remény is felmerült a part kapcsán, amiktől volt egy olyan előérzetem, hogy nem lesz unalmas a kiruccanás. Hogy ez jó, vagy rossz értelemben fog megvalósulni, az már csak az idő kérdése.
Mostanában gyakori szokásommá vált a gyalogolás. Bár lassabban haladtam, de összességében kellemesebb volt. A repülés az elképesztő, de megfelelő odafigyelés nélkül veszélyeket rejt magában. Van ilyen esetekről elég legenda, nem akarok én is egy ilyen főszereplője lenni, a hosszú gondolatmeneteimmel.
A másik érv a szárazföldi közlekedés mellett, hogy nem csak felülről vannak természeti csodák. Néha a legszebb helyeket hatalmas lombkorona, vagy sziklák takarják el. Nem utolsó sorban a kiegyensúlyozott mozgás is egy igen előnyös szempont, hisz nagyban számít, melyik tagomat mennyit használom. Visszatérő rémálom a sárkányoknál, hogyha a szárny már nem képes a levegőbe emelni, olyankor mi van.
Akik szárny nélkül születnek, azoknak nem sok, de akik repüléshez vannak szokva, nagyobb távokat nem tudnak megtenni pihenés nélkül, mert a végtagok nincsenek hozzászokva a terheléshez.
Az első érvem látszott komoly értelmet nyerni, mikor azon kaptam magam, hogy nincsenek körülöttem fák, és az avar helyett is csupán homokot tapos a lábam. Megnézve a környező hatalmas sziklákat, láttam, hogy repülve kissé nehezen tudtam volna egyik helyről a másikba kerülni úgy hogy nem veszem észre. Azt hiszem az emberek ezt nevezik teleportálásnak, bár nem vagyok benne biztos. Elnézve, hova jutottam, nem kicsit voltam meglepett. Ameddig a szem ellát, víz. Még az életben nem láttam ekkora tengert. Konkrétan nem láttam partot azon kívül, amelyiken álltam.
A végtelen víz, és a környező táj, a növények, a felhőtlen napsütés. Igen kellemes hatásúak voltak. Bár a napsütés okozta hő nekem kicsit sok volt, örömmel vettem tudomásul, hogy a gondomra mi a megoldás. Azonban, mielőtt fejest ugrottam volna a vízbe, gyorsan összeügyeskedtem egy helyet, ahol a pancsolás után úgy lehet ledőlni pihenni, hogy nem ragad bele a bundámba minden. Pár hatalmas levél, néhány ág pluszban, és már napellenzője is volt a csodálatos pihenőhelynek. Nem volt más hátra, irány a víz.

_________________
Még lesz folytatás Very Happy
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://colorsibw.com
Trant Maxvell
Trant Maxvell


Hozzászólások száma : 8
Hírnév : 0
Regisztrált : 2014. Jun. 30.

Karakterlap
Szint: 1
EXP:
Tengerpart Left_bar_bleue160/500Tengerpart Empty_bar_bleue  (160/500)
Elem/Kaszt: Tudós

Tengerpart Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tengerpart   Tengerpart Icon_minitimeSzer. 02 Júl. 2014, 01:25

/Ma'alsinassi/

Kellemes nap a mai, hogy ne foglalkozzak semmivel ami ezen a bolygón történik. Úgy is szabad vagyok, és azt csinálok amihez csak kedvem van. Legalábbis, ameddig az emberek el nem kapnak, és árulással nem vádolnak. Hogy ki tudjam élvezni a napomat, és kinyújtóztassam magam, sétára indultam, hogy kellemesen érezzem magam. Egyszerűen átvágtam mindenen nem állhatta utamat semmi. Volt egy kellemes kis hegymászásom is, aztán, egy erdőn is átvághattam magam, közben végig gondolataimba merülve. Elméláztam azon, hogy vajon mi lesz majd ennek az egésznek a kimenetele. Vajon, meddig fog tartani, hogy fogom túlélni, ha túlélem egyáltalán. Nincs túl sok tervem a mai nappal kapcsolatban, viszont annyival tisztában vagyok, hogy elvileg, talán pont a tengerpart felé vonulok. Kíváncsi lennék, hogy ez most kinek is lenne a területe. Bár, azt hiszem ez még semleges zónának számítana. A végén még fogom magam, készítek egy tutajt, és kihajózok a tengerre, hátha találok magamnak egy kis szigetet, ahol zavartalanul élhetnék pár hétig, mielőtt elpatkolnék, mert hiányt szenvednék valamiben. Ahogy haladok elkezdek fütyörészni is, mire, a fák között rejtőző madarak válaszolni kezdtek rá. Ez pedig valahogy túl idillinek tűnik számomra, ezért hamar abba is hagytam a dolgot. Elmélkedésem közepette arra sikerült felfigyelnem hirtelen, hogy a fák szép lassan kezdtek ritkulni, és végül sikerült kijutnom közülük a homokos tengerpartra. A nap kellemesen melegen süt, megcsillanva két fém karomon. És, ha csak nem akarok fél szememet behunyva közlekedni, hunyorognom kell, mert a még igazi szememet igencsak zavarja az erős fény. Körbe nézve a helyen, csodálatos látvány tárult elém. Szép tiszta tengerpart, a víz pedig szintén annyira tiszta, hogy ellátni egészen a fenekéig. Egyedül egy dolgot sikerül észrevennem, ami nem teljesen illik ide. Méghozzá egy furcsa állatot. Első benyomásra kutyára emlékeztet, de szárnyai alapján valami egészen más leget. Biztosra tudom venni, hogy egy kriptid ami nem zavar túlzottan engem személy szerint. Amennyiben pedig őt sem fogja túlzottan zavarni, hogy én is itt vagyok, nem hiszem, hogy bármiféle gond lehetne belőle. Szép lassan közelebb haladok a lényhez, aztán, amint hallótávolságba érek, hangosan füttyentek egyet, és hozzá szólók.
- Héj. Milyen a víz kis haver?
Kérdem tőle vigyorogva, miközben ledobom magamról a pólómat egyenesen a homokba, és elkezdem levenni a bakancsomat is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ma'alsinassi
Ma'alsinassi
Abyssion
Abyssion

Hozzászólások száma : 86
Hírnév : 3
Regisztrált : 2013. Nov. 04.
Kor : 24
Tartózkodási hely : Sopron

Karakterlap
Szint: 1
EXP:
Tengerpart Left_bar_bleue350/500Tengerpart Empty_bar_bleue  (350/500)
Elem/Kaszt: Szél

Tengerpart Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tengerpart   Tengerpart Icon_minitimeSzer. 02 Júl. 2014, 01:59

És eljött a pillanat, amikor egy csobbanás után minden elhalkul, és szememet kinyitva a víz alatt meglelhetem a tenger alatti életet. Azonban hamarabb kellett felmennem, mint gondoltam, mert a víz kicsit más volt mint a megszokott. Mikor szokatlan gyorsasággal, szinte kiugrottam a vízből, hatalmas prüszkölések közepette jöttem rá, hogy ez a víz sósabb a kelleténél. Nos a szememnek még szoknia kellett, hogy kissé csíp a víz, de a förtelmes ízhez hamar hozzászokott a nyelvem.
Na akkor második nekifutás, és ismét csobbanás, majd a kültéri hangok teljes elnémulása. A hirtelen mélyülő, valamint végtelen mennyiségű vízben az úszás is új testet öltött. A sós víz adta könnyedség olyan jó volt. Mint a repülés, csak szárnyak használata nélkül. Felettébb pihentető élmény volt, főleg, hogy a víz viszonylag hűvös volt. Pont az a hőmérséklet, amire nekem szükségem volt.
Mikor közeledtem kicsit a parthoz érdekes dologra lettem figyelmes. Egy nagy füttyentés kíséretében jelent meg a látóteremben egy emberi lény, akinek furcsán csillogtak a kezei. Egész barátságosnak tűnt a hangja alapján, de a kishaver megszólításon meglepődtem. Ez az ember talán csak messziről akkora. Nem láttam még velem azonos méretű embert, de nálam nagyobbat még el sem tudnék képzelni.
Egyáltalán nem lepődtem meg, de egy ismeretlen ember felbukkanása mindig valami furcsasággal jár. A csillogó, szürke kezű egyre közelebb ért, de láthatólag semmi sürgős dolga nem volt, így semmi sem akadályozott meg abban, hogy még egyet merüljek. Gondoltam bevonom az amúgy is vizesedni kívánó személyünket. Kicsit mélyebbre merültem, hogy könnyű súlyomat, és a sós vizet kihasználva a lehető legnagyobb mértékben tudjak kilőni a vízből. A tervem bevált, és több méteres magasságba tudtam emelkedni a lendülettől, ami után összegömbölyödtem. És onnantól mintha csak lassítva láttam volna mindent, megindultam lefele a víz irányába. Az emberek által elnevezett gravitáció megtette a hatását, és a vízbe érkezésem megindított egy jó kis hullámot.
Mikor végül kidugtam a fejemet, vigyorogva pislogtam. Kíváncsi voltam, hogy a kis bemutatóm mennyire volt effektív, de a sós víztől még nem láttam sok mindent.

_________________
Még lesz folytatás Very Happy
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://colorsibw.com
Trant Maxvell
Trant Maxvell


Hozzászólások száma : 8
Hírnév : 0
Regisztrált : 2014. Jun. 30.

Karakterlap
Szint: 1
EXP:
Tengerpart Left_bar_bleue160/500Tengerpart Empty_bar_bleue  (160/500)
Elem/Kaszt: Tudós

Tengerpart Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tengerpart   Tengerpart Icon_minitimeSzer. 02 Júl. 2014, 09:53

Lassan, ráérősen leveszem mind a két bakancsomat, és a zoknikat is a póló után, de a nadrág már marad rajtam, az nem tud zavarni, ha elázik. A köszönésemre érdekes reakciót kapok, mert a kriptid hirtelen eltűnik a víz alatt, minek következtében megvakarom a tarkómat, mert elsőre nem értettem, hogy miért csinálja, de amikor a vízből felbukkanva a levegőbe repül pár métert, majd ahogy látom összegömbölyödve csapódik újból bele a vízbe, felém pedig egy hullám indul el. Ekkorra már a kellemes, és hűs sós vízben járok majdnem térdig.
- Még jó, hogy a kezemnek sem árt a sós víz...
Hangszik tőlem kissé komor hanglejtéssel, még mielőtt elérne a hullám, és félig eláztat. Amikor viszont elvonult a gyors fürdőm, vigyorogva kezdek el tapsolni, ami épp hogy, de hallhatóan enyhén fémes hangzású, de nem túl feltűnően.
- Szép mutatvány!
Kezdek el mellé nevetni kicsit, miközben még beljebb hatolok a parttól, hogy a combomig érjen a víz, aztán mély levegőt veszek, és kissé előre dőlve belevetem magam a tengeri vízbe alámerülve, hogy jó néhány méterrel távolabb dugjam ki a vízből a fejem. Igazán frissítő élmény a tengerben úszni. Bár furcsa érzés is. Látni már láttam a tengert, de úszni még sosem úsztam benne. Régi, és elfogult munkatársaim azzal próbáltak mindig győzködni itt már, hogy nehogy be menjek a vízbe. A végén még elkap egy vízi kriptid. Bár, nem tudom. Szerintem, ha ilyen környezetben próbálnám meg használni a képességemet, még csak meg sem kéne ütnöm, és egy egész kellemesen nagy területen mindenki érezné az elektorom feltöltődést. Némi lebegés után, ismét lebukok a víz alá, hogy a tengerfenékig merülve végignézhessem az ott élő lényeket. Eléggé hasonlítanak azokhoz, amik elvileg a földön is éltek. Legalábbis azt hiszem. Az élőlényekkel nem nagyon törődtem a múltban, hogy milyen létezik, vagy létezett. Amikor kezdek kissé kifogyni a levegőből, a homokhoz még közelebb úszva, megtámasztom, és elrúgom magam a tengerfenéktől, hogy gyorsabban érjek a felszínre. Amikor felbukkanok körbe tekintek, és, ha még a közelemben van a kriptid ismét megszólítom.
- Üdítő érzés úszni néha egyet nem igaz?
Vigyorgok neki ismét. Már, amikor nem a beszéd miatt a számba ment túlságosan sós vizet köpöm ki.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ma'alsinassi
Ma'alsinassi
Abyssion
Abyssion

Hozzászólások száma : 86
Hírnév : 3
Regisztrált : 2013. Nov. 04.
Kor : 24
Tartózkodási hely : Sopron

Karakterlap
Szint: 1
EXP:
Tengerpart Left_bar_bleue350/500Tengerpart Empty_bar_bleue  (350/500)
Elem/Kaszt: Szél

Tengerpart Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tengerpart   Tengerpart Icon_minitimeSzer. 02 Júl. 2014, 23:57

- Valóban – gondoltam magamban.
Továbbra is tartottam magamat ahhoz az elvhez, hogy csak akkor beszélek, ha feltétlenül muszáj. Még egy kicsit élveztem a súlytalanság, és a víz kellemes érzését, majd mikor láttam, hogy az ember is pancsol javában, gondoltam, itt egy helycseréhez. Gondoltam itt az idő a várva várt pihenésnek, és utána egy kis felfedezőutat is beiktathatok.
Nagyban függenek az elképzeléseim a még fürdőző embertől. Miközben partot értem, folyamatosan szemmel tartottam, mert az emberek nem arról híresek, hogy nem történik semmi ott, amerre járnak. Szimpatikus volt a számomra, de az óvatosság sosem árt.
Bár a sós víz után édes vízben is meg kell mártózni, és azért próbáltam nem összekoszolni magam a parton, így egy jól kiszámolt ívű ugrás után, pontosan a jól megkreált pihenőhelyemre. Szőrrel borított testem, és a sós víz leülepedése nem volt kellemes hatással rám, de legalább a napellenző jól volt beállítva.
Mikor kellően áthatott a látható táj hangulata, lehajtottam a fejemet a földre pihenésképp, de szememet nem csuktam be. Az embert figyeltem. Kissé még bizalmatlan voltam, így kíváncsi voltam, mit csinál.
Az elalvás fenyegetett, ugyanis a pihenőhely olyan jóra sikeredett, hogy már rá nézni is pihentető volt. Ártalmatlannak tűnő barátomban nem bíztam még meg annyira, hogy nyugodtan álomra hajtsam a fejem, így csináltam, amit ilyen helyzetben szoktam. Jó rég óta először kiterjesztettem szárnyimat, és egy lendületes nekirugaszkodással felemelkedtem, hogy jobban megfigyeljem a környező helyet.
Nem távolodtam messze. A kiindulási pont végig látható maradt. Amit fent láttam, kicsit részletesebb volt, mint lentről a földről. Nagyobb szélességben láttam át a partszakaszt, és a vízből kiálló sziklákon át a hatalmas és gyönyörű ormokig, mindent láttam. Hosszú időn át pihentettem szárnyaimat, így a repülés élménye igencsak kellemes volt. Tettem pár gyorsabb menetű kört, valamint a felhőket is megnéztem közelebbről.
Korábbi hullámindító ötletem új lehetőségét láttam egy igen merész gyakorlati kísérlet keretein belül. Alattam a víz nem olyan kemény, mint a föld, így ha magasabbról zuhanok alá, úgy nem fájhat annyira. Mindig is ki akartam próbálni, milyen teljesen szabadon esni. Több spekulálás nem is kellett, elengedtem magamnak, és engedtem, hogy a föld visszahúzzon a felszínére. Kívülről úgy nézhettem ki, mint egy sebzett madár, aki az égből pottyan le.
A veszélyérzet szinte a tetőfokáig emelkedett, a kétségbeesettség, és pánik erős kombinációját mégis sikerült kordában tartanom. Ez egy jó mentális gyakorlat, hogy veszélyhelyzetben se álljon be a blokkolás hatása. Mivel nem kezdtem el őrült módon kapálózni, így a megfelelő pozícionálással értem vízbe, aminek hatására nem ért fájdalom.
Az élmény hatására az álmosság érzet elmúlt, és hatalmas távolságokat is képes lettem volna könnyedén leúszni. Igen megörültem a kis kalandom sikerének, de közben nem akartam szem elől veszíteni az embert sem. A kis frissítő után, újra kitámolyogtam a partra, és egy erőteljes vízlerázásos művelet után kihúztam magam, és elkezdtem keresni az embert a közelben.

_________________
Még lesz folytatás Very Happy
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://colorsibw.com
Trant Maxvell
Trant Maxvell


Hozzászólások száma : 8
Hírnév : 0
Regisztrált : 2014. Jun. 30.

Karakterlap
Szint: 1
EXP:
Tengerpart Left_bar_bleue160/500Tengerpart Empty_bar_bleue  (160/500)
Elem/Kaszt: Tudós

Tengerpart Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tengerpart   Tengerpart Icon_minitimeKedd 12 Aug. 2014, 10:23

Nem érkezik számomra válasz a kriptidtől. Nem tudom, hogy csak félénk, nem akar foglalkozni velem, nincs kedve megszólalni, vagy egyszerűen nem értette, vagy hallotta rendesen, hogy mit is mondtam. Van egy olyan sejtésem, hogy az emberek többsége miután meglátta már neki is esett volna a lénynek. Mivel a kriptid nem nagyon zavartatja magát miattam, persze azt észre tudom venni néha, hogy azért figyel rám. Kizártnak tartom, hogy a saját testi épségem érdekében, sokkal inkább azt tudom elhinni, hogy azért teszi ezt, ha véletlenül ártani szándékoznék neki. Még jó, hogy ez nincs a szándékaim között. Addig úgy sem fogok megtámadni egy Kriptidet sem, ameddig nincsen rá jobb okom, mint a mostanra már megszokott alap emberi indokok. Nem is foglalkozok ezzel inkább. Néha odafigyelek jobban a kriptidre, hogy mit is művel, de ezt a pár pillanatot leszámítva inkább egyszerűen élvezem a fürdőzést. Leginkább csak a kellemes hűs vizet élvezem, sokszor egy helyben lebegve, néha pedig alámerülve vizsgálva az élővilág azon részét, melyet a fényviszonyok még engednek látni. Idő közben a "társam" elhagyta a vizet, és a szemmel láthatólag saját maga által kialakított fekhelyen szárítja magát az árnyékban. Egész ügyes kis megoldást sikerült intéznie magának a pihenőhöz. Én bezzeg ilyenre még csak nem is gondoltam... Pedig nem lenne túl kellemes most leégnem, főleg ha a kezeim égnének le. Azon még meg is lepődnék, hogy ez hogyan lenne lehetséges. Félretéve ezt az értelmetlen eszmefuttatásomat, egyik pillanatban arra sikerül feleszmélnem, hogy a kriptid eltűnt a helyéről, pedig előbb inkább álmosnak tűnt még. Ha már viszont eltűnt, és ott hagyott egy ilyen kellemes kis pihenőhelyet, kihasználom az alkalmat, és a partra úszva, csakhamar kivonszolom magamat a vízből, és összeszedem a ledobott ruháimat, hogy azokat is odavihessem, aztán pedig nyújtózkodva egy kicsit, egyszerűen elterülök a kellemes árnyékot adó pihenőhelyen. Könnyedén meg is tudom érteni, hogy miért álmosodott el picit a lény amikor itt feküdt.  Kellemesen elfeküdve figyelem a tengert, és az eget.
- Az meg mi a f...
Szakítom meg az utolsó szavamat, egyszerűen csak elnyújtva az első betűjét, miután kiszúrok valamit, ami nem kis sebességgel zuhan egyenesen a víz felé. Az utolsó pillanatban még beazonosítani is sikerül a kriptidet, aki korábban itt pihent. A hatalmas csobbanás után csak vigyorogva figyeltem ahogy a lény kikászálódik a partra, és megrázza magát.
- Ahoy ágyúgolyó cimbora.
Intek neki továbbra is vigyorogva, nem is gondolva arra, hogy mit reagálhat arra, hogy elfoglaltam a kellemes kis pihenőhelyét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ma'alsinassi
Ma'alsinassi
Abyssion
Abyssion

Hozzászólások száma : 86
Hírnév : 3
Regisztrált : 2013. Nov. 04.
Kor : 24
Tartózkodási hely : Sopron

Karakterlap
Szint: 1
EXP:
Tengerpart Left_bar_bleue350/500Tengerpart Empty_bar_bleue  (350/500)
Elem/Kaszt: Szél

Tengerpart Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tengerpart   Tengerpart Icon_minitimeKedd 12 Aug. 2014, 15:14

Kicsit összeszűkülnek a szemeim, mikor látom, hogy szépen kialakított kis pihenőhelyem el van foglalva, és a betolakodó vigyorogva integet nekem. Kihúztam magam, majd a lehető legnagyobb komolysággal indultam meg, közben végig az embert néztem. "Van ott még fa, ahonnan ez jött", gondoltam magamba, majd egy kis munka következett.
Nem telt bele sok idő, de már nagyobb pihenőhellyel rendelkeztem, mint a korábbi, és ezt nem győztem nagyzoló pillantásokkal jelezni az ember felé. Túl szép napnak bizonyult a mai nap ahhoz, hogy esetleges küzdelembe kezdjünk, vagy egyéb, nyugalomból kiszakító dolog történjen. Amíg nem feltétlenül muszáj, addig szépen megvagyunk egymás mellett, mindenféle kontaktus nélkül.
Telt az idő, és mivel igencsak úgy láttam, hogy a csillogó kezű nem akar semmit sem művelni, így most már nyugodtabban hajtottam le a fejem. Próbáltam aludni, de nem jött álom a szememre. Forgolódtam, zsörtölődtem, de sehogy sem tudtam megfelelő pozitúrát találni. Gondoltam hát, hogy ez így nem lesz jó. A fürdés megvolt, a pihenés nem megy, így hát kell valami, ami kitölti a nap maradék részét. Pillantásom ismét az emberre tévedt, aki még mindig az első készítésű pihenőhelyemen tengette idejét. Akibe eddig belebotlottam, nem okoztak csalódást kalandok terén.
Mivel egyikünk sem megszokott a másik számára, így lehetetlennek tartottam, hogy ne alakuljon ki semmi sem. Bár közvetlenül nem tettem semmit, felálltam, és elkezdtem körözgetni a parton. Magam sem tudtam miért, csupán jól esett kicsit mozogni. Titkon reméltem, hogy megindítok vele valamit, de még mindig jobbnak tartottam, hogy ha nem szólalok meg.

_________________
Még lesz folytatás Very Happy
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://colorsibw.com

Ajánlott tartalomTengerpart Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tengerpart   Tengerpart Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 

Tengerpart

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Mystery World Szerepjáték :: Játéktér :: Semleges területek-