2123

A Föld már nem létezik. Az emberek most egy Benope nevű bolygót akarnak elvenni az őslakóktól, a Kriptidektől.
Készen vagy arra, hogy megmentsd a bolygót, vagy hogy elfoglald az emberiségnek?
Döntsd el, s harcolj!


 
PortálPortál  HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | .
 

 Mesemondók jelentkezése

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Napkelte
Isten
Isten

Hozzászólások száma : 328
Hírnév : 2
Regisztrált : 2013. Jun. 04.
Kor : 27
Tartózkodási hely : Valahol

Karakterlap
Szint: ???
EXP:
0/0  (0/0)
Elem/Kaszt: Fény

TémanyitásTárgy: Mesemondók jelentkezése   Vas. 27 Okt. 2013, 09:48

Itt lehet jelentkezni, a bemutatkozás mintáját pedig Itt találod.

_________________
"LIDÉRCÉJ, ELÉG LEGYEN! Azzal nem oldunk meg semmit sem, ha az Emberek szintjére süllyedünk, és lemészároljuk őket ész nélkül, mint ahogy ők minket!"

Vendégek ide tehetik az oldaluk bannerét, cserében tegyék ki az ő oldalukra a miénket.

Színkód: #CC9933
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://mystery-world.hungarianforum.net
avatar
Feketeözvegy
Mesemondó
Mesemondó

Hozzászólások száma : 12
Hírnév : 0
Regisztrált : 2013. Dec. 21.

Karakterlap
Szint: ???
EXP:
0/0  (0/0)
Elem/Kaszt: Sötét

TémanyitásTárgy: Re: Mesemondók jelentkezése   Szomb. 21 Dec. 2013, 19:42

Történet:
Userileg: Hüm.. mit is mondhatnék? Elvállaltam, mert szükség van erre is. Elvállaltam, mert úgy gondoltam, kipróbálom magam. Aztán hogy sikeres leszek-e? Azt majd meglátjuk.. Mindenesetre mindent bele adok, hogy rendes mesélést kapjatok.:3 (Már ha megkapom ezt a pozíciót...)

Karakterileg:
Én csak egy egyszerű, magányos özvegy vagyok. Picike, gyenge, és elkeseredett. Ám látok és hallok dolgokat. Tudok olyasmit, amit más nem, olyan titkok örzője vagyok, melyek talán a csata kimenetelét is eldönthetik. De ki vagyok én, hogy ilyesmibe beleavatkozzak? Úhysem hiszel nekem. Úgysem fogod elhinni, hogy egy ilyen aprócska, jelentéktelen lény ilyeneket tud. És épp ezért nem állok sehol, ám mégis mindenhol. Én ott búlyom a falban, földben, kő mögött és faág között. Ott vagyok télen, nyáron, nappal és sötétben, hidegben és homályban. Mögötted, előtted, alattad? Mindenhol..
Én vagyok a semmi és a minden, és a porszem a talpad alatt..

Kinézet:
Hogy mit mutat a tükör, ha belenézek? Ki tudja, még sosem tettem meg. Senki sem látott, senki sem ismer, ám mégis mindenki. Mert én létezem, ezt mindenki tudja. De hogy hogyan is nézek ki, azt senki. És ez maradjon is így. Csak annyit mondhatok, porszem is lehetek a levegőben, kő is a hátad mögött, falevél is a bokorban, vagy maga a levegő, ami körülvesz téged. Ha este felriadván neszezést hallasz, nem tudhatod, nem-e én vagyok az.

Jellem:
Nem ismer nagyon senki, és mégis mindenki tudja, milyen is vagyok. Titkolózó, magamnak való, sosem mutatom arcom, és soha nem közlök senkivel konkrét információkat. Szeretek hazudni, de ki nem? Te dolgod, mit is hiszel el nekem, és mit nem..


Milyen is a Mesélésem:
Ha olyan napom van, lehet vicces, és feldobott. Ha olyanom van, kísérteties, horror, máskor meg egyszerű kaland. Ami biztos, hogy ha úgy látom, unjátok, feldobom valamivel. Nem kertelek, halál közelébe is kerülhettek.. esetleg meg is haltok? Wink
Máskor meg szivárványföldi utazásra invitálok mindenkit. Mert én ilyen vagyok. Csak változatosan.Razz Ha a karakteremet is belemesélem a küldetésbe, akokor számítsatok homályos utalásokra, bármit kérdeztek, nem kaptok egyértelmű választ, és szinte semmit nem fogtok tudni róla. Ő nem lesz más, csak egy hang a sötétből, egy hang, mely mindent tud rólatok.

Amit szeretek:
Szeretem, ha gyorsan pörögnek a dolgok a kezem alatt. Persze azt ki nem?
Azt is kedvelem, ha egymással ismerkedtek, beszélgettek, alakuljanak ki kapcsolatok a meséléseim alatt. Amit még bírok, ha megbolondítjátok valamivel a küldetésem, keresztül
húzzátok a számításaimat.

Nem szeretem:
A káromkodást, trollkodást, és késést. Nem vagyok nagy igényű, de erre harapok.

A mesélő által vezetett küldetések listája:
-
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Borostyán
Mesemondó
Mesemondó

Hozzászólások száma : 35
Hírnév : 0
Regisztrált : 2014. Jan. 24.

Karakterlap
Szint: ???
EXP:
0/0  (0/0)
Elem/Kaszt: Tűz

TémanyitásTárgy: Re: Mesemondók jelentkezése   Pént. 24 Jan. 2014, 21:29

Történet:

Userileg:  Hát, jöttem, láttam, hogy keresnek még mesélőket, így erős késztetést éreztem arra, hogy jelentkezzek. Miközben az előtörténtemen, gondolkodtam és elkezdtem önállóan megalkotni a karakterem és nézegettem az oldal szabályait miegymás, rábukkantam itt, hogy miféle feladat köröket lehetne még betölteni, így jelentkezem. Igyekszem, jó és élvezhető meséléseket (kalandokat) alkotni!

Karakterileg: A fajtársaim nem igen szeretik elhagyni az otthonuk, de én más vagyok én nagyon is szeretek világot látni, elutazni eddig nem látott vidékekre és kalandozni. Nem vettem meg egyik faj tagjait se, utazásaim főbb célja az eddig készült összes művészeti alkotás megtekintése és esetlegesen a karbantartásuk besegítésébe is szívesen beszállok. Hatalmas tudás vágy él bennem és ezt minél inkább csillapítani akarom, amiért sokat is teszek. Sok mindenben otthon vagyok, sok mindenről lehet velem beszélni, mindenkit meghallgatok, ha kell. Ha netán olyan információ birtokába jutok melyek még nem igen láttak napvilágot megosztom akivel csak tudom és feljegyzést nyer a naplómba is.

Faj: Sárkányoroszlán
Nem: Nőstény
Elem: Tűz
Kinézet: Úgy nézek ki, mint bármely másik fajtársam. Hatalmas szárnyim vannak, testemet világos piros szőrzet fedi, kivétel a szárnyaim. Kicsivel a homlokom felett szarvak csúcsosodnak ki a fejemből, arcvonásim egy oroszlánéhoz hasonlítanak. Szemem sárgásvöröses, de inkább hat vörösnek.
/Képet rakok be, mihint elkészültem vele./

Jellem: Fajtársaimhoz képest különcnek számítok. Nincsenek előítéleteim egyik fajjal szemben se, mindenkit a személyisége alapján ítélek meg. Hatalmas tudás szomjjal rendelkezem, így rendszerint társaságot kerülve a tudás iránti vágyamat csillapítom valahol. Néha megfordulok társaságokban is, de inkább meghúzom magam egy sarokban és, ha nem szükséges nem beszélek sokat, de ha mégis beszédbe elegyednek velem, viszonzom és szinte bármely témáról képes vagyok beszélni.

Milyenek is a meséléseim:
Némelyiknek mély utánajárós alapja van, némelyik csak spontán az aktuális résztvevők reakciójától függően alakul. Van amit épp egy jó könyv ihlett, így néha lelehet követni honnan is szerzek ötlete, bár ettől függetlenül magam formálom a dolgokat és nem koppintok semmilyen esetben sem. Néha befolyásolja az aktuális hangulatom is, bár ha egy kötött témájú mesélésről van szó akkor felül kerekedem a lelki bajaimon, de mondjuk egy spontán mesélésnél lehet, hogy épp csak színesítés miatt is hagyom, hogy a lelki állapotom uraljon írás közben. Eléggé maximalista vagyok, így mindig igényes és megfelelő munkát adok ki a kezeim közül, szóval hanyag nem törődöm meséléseket nem fogok alkotni.

Amit szeretek:
A pontosságot és a jól szervezettséget. Ha sokat társalogtok vagy épp jó csapatokba szerveződtök, többnyire erre is mennem majd ki a meséléseim a csapat építésre. Bizonyos mértékig elfogadom a viccelődést az éppen hirtelen és furcsa cselekedeteket, többnyire gyors helyzet felismerő vagyok, így nem nehéz a számításaim áthúzni, mivel mindig több szálon futtatok egy dolgot, szóval ahol engedett szabadon cselekedjetek, úgy csak izgalmasabb lesz a történet. Persze néha engem is meglehet lepni, de az nekem is csak öröm és bővíti a repertoárom is.

Amit nem szeretek:
Ha valaki nem ír időre vagy épp teljesen kicsavarja a történet alakulását. Tehát, ha estlegesen nem tudtok időre írni nyugodtan lehet szólni nekem, de az, hogy csak eltűnök és nem írok és mindenkit feltartok stílust nem szeretem, ha előre szólva van a dolgokról akkor tudom úgy alakítani a körülményeket is, hogy mindenkinek jó legyen, így kérném jelezni, ha még se tudsz indulni vagy nincs időd írni. Történet kicsavarása, igen sok nyitott ajtót fogok adni, de valamit amit éppen hogy belelehet erőszakolni a történet menetébe nem óhajtok látni, mindenki szabadon cselekedhet az adott történet keretein belül, nem kérek bónusz irányításokat, minden lehetőséget nyitva fogok hagyni amit az aktuális történet enged, nem kell hozzá adni dolgokat. Kerüljétek a trágár szavak használatát, lehet vélemény alkotni a másikról, de csakis a szebbik kifejtési módszerrel, kilehet fejteni szépen is a negatív véleményeket.

A mesélő által vezetett küldetések listája:
-

/Ha fajhoz tartozás miatt szükséges, akkor csinálhatok egy előtörténetet, ha netán így problémás lenne a dolog./
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Mesemondók jelentkezése   

Vissza az elejére Go down
 

Mesemondók jelentkezése

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Mystery World Szerepjáték :: Általános :: Fórum-