2123

A Föld már nem létezik. Az emberek most egy Benope nevű bolygót akarnak elvenni az őslakóktól, a Kriptidektől.
Készen vagy arra, hogy megmentsd a bolygót, vagy hogy elfoglald az emberiségnek?
Döntsd el, s harcolj!


 
PortálPortál  HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 Elfek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Lánghullám
Lánghullám
Isten
Isten

Hozzászólások száma : 34
Hírnév : 0
Regisztrált : 2013. Jun. 29.

Karakterlap
Szint: ???
EXP:
Elfek Left_bar_bleue0/0Elfek Empty_bar_bleue  (0/0)
Elem/Kaszt: Tűz

Elfek Empty
TémanyitásTárgy: Elfek   Elfek Icon_minitimeHétf. 28 Okt. 2013, 13:27

Elfek 319?cb=20141005022859
Elfek

Csoport:
Emberszerű

Létezésének kora:
Nem sokkal az emberek eltűnése után

Játszható nem:
Mindkettő

Játszható frakció:
Abyssion

Alap elemek:
Föld, fény

Adottságok:
- Akrobatika
- Kristályhasználat
- Vadászat
- Mana-elszívás
- Sebesség
- Emberi alak felvétele
- Tökéletes látás a sötétben, félhomályban és több kilométeres távolságra
- Meditáció (Egy hónapban csak egyszer lehet használni, amikor küldetésen vagy eventen van a karakter. Egy meditálás két körig tart, és a hp szint alapértékre visszanő. Éppen ezért az elf kaszt az előtörténet után nem kaphat hp-növelő szereket)

Őslakhely:
Aranyerdő

Vezér:
Illindras

Kinézet:
Az elfek éppen olyanok, mint az emberek, ám külsejük mégis változott valamennyit. Hosszú mókusfüleik vannak, szemük kék vagy zöld színben világítanak (nincsen szembogaruk). Vannak köztük erőteljes, izmos egyének, ám testfelépítésük inkább a gyorsaságra, rugalmasságra alapozott. A női elfek karcsúbbak és törékenyebbek, mint a férfiak.

Jellem:
Az elfek nemes, kulturált, békés lények. Nagyszerű vadászok és gyógyítók, akik a természetben élnek, és csak azt használják fel, amit az nyújt nekik. Bár az utolsó Benope-i emberekből fejlődtek ki, még így is sokban különböznek tőlük. Erejeiket a Kristályfából, vagy pedig meditációból szerzik. Hűségesek az istenekhez, mindig segítik a bajbajutottakat. Jó látásuk és ügyességük miatt ők az Abyssion őrei, akik a határ menti területeken őrködnek. Tőlük származtatik az Abyssionban hallható kürtszavak: ha egyszer fújnak, akkor szövetséges vagy barát érkezett; ha kettő, akkor ellenség; ha három, akkor bizony a Gonosz Entitás vagy a serege érkezik. Eddig soha nem kellett kétszer belefújniuk a kürtbe, ám a Silas emberei érkezése óta naponta egy-két alkalommal kell belefújniuk a kürtökbe. Abban reménykednek, hogy nem kell háromszor megfújni, ám ki tudja egy ilyen válságos helyzetben, mint amit Silas okozott Benope népének...

Történet:
Az elfek az utolsó Benope-i emberekből fejlődtek ki, akiket Napkelte elfelejtett, vagy szándékosan hagyta őket, mivel az erdőben bujkáltak a Gonosz Entitástól és gonoszsággal megfertőzött társaik elől. Külső változásuk abból fakadt ki, hogy amikor az Aranyerdőbe vándoroltak, találtak az erdő kellős közepén egy olyan hatamas fát, amely kristályokat termesztett. A túlélők, ahogy hozzáértek aratás céljából, a kristályok természetes manája átváltoztatta őket elfekké. Attól kezdve az elfek az erejüket ebből a Kristályfából kapják, ám amikor távol vannak a fától, akkor meditálással veszik fel a kapcsolatot a természettel, amiből szintén szedhetik az erejüket. Gonosz Entitás bezárása után pár évezreddel később az istenek látva, mire képesek már az elfek, ezért megkérték őket, hogy segítsék Abyssiont azzal, hogy őrködni kezdenek a határterületeken. Ezt az elfek örömmel vállalták, ám féltek attól, hogy miként tudják gyorsan figyelmeztetni mindenkit, ha közeledik az ellenség. Napkelte ekkor különleges kürtöket adott nekik. A kürtök, ha megszólaltatják őket, egész Abyssionban hallatszik. Az elf őrség kitalálta, hogy egy-egy érkező idején hányszor szólaltassák meg a kürtöket.Sokáig csak egyszer szólaltatták meg a kürtöket. Ők voltak azok, akik már az elején, mikor meglátták Silas és szövetségeseinek orvtámadásait, azonnal figyelmeztették a népet a veszélyre két kürtszóval. Ők magukat egyelőre nem tudták legyőzni az emberek és kriptid szövetségeseik, mégis félnek attól, hogy háromszor kell megszólaltatniuk kürtjeiket, ha Silas konok ásatás közben véletlenül, vagy szándékosan ereszti szabadjára Entitást. Vagy ha annak a még fennmaradó serege közeledik.

Egyéb: Ez a faj kristályok segítségével alkalmazzák varázslataik felét, tehát enné la fajnál kötelező, hogy legyenek kristályok!

KÉP FORRÁSA: http://inanities.wikia.com/wiki/Mylaerla

_________________
Istenek vagyunk! Az a dolgunk, hogy példát mutassunk és népünket megvédjük mindazoktól, akik ártanak! És amely emberek és árulók bántalmazzák vagy gyilkolják a népem, szenvedjék meg ugyanazt a sorsot... ÉGJENEK EL A TŰZ HARAGJÁBAN!!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Elfek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Mystery World Szerepjáték :: Általános :: Kézikönyv :: Kriptid Részleg :: Fajok :: Humanoid-ok-