2123

A Föld már nem létezik. Az emberek most egy Benope nevű bolygót akarnak elvenni az őslakóktól, a Kriptidektől.
Készen vagy arra, hogy megmentsd a bolygót, vagy hogy elfoglald az emberiségnek?
Döntsd el, s harcolj!


 
PortálPortál  HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 Törpök

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Lánghullám
Lánghullám
Isten
Isten

Hozzászólások száma : 34
Hírnév : 0
Regisztrált : 2013. Jun. 29.

Karakterlap
Szint: ???
EXP:
Törpök Left_bar_bleue0/0Törpök Empty_bar_bleue  (0/0)
Elem/Kaszt: Tűz

Törpök Empty
TémanyitásTárgy: Törpök   Törpök Icon_minitimeHétf. 28 Okt. 2013, 13:29

Törpök MMX_Defender
Törpök

Csoport:
Alacsony emberszerű

Létezésének kora:
Gonosz Entitás felbukkanása előtti

Játszható nem:
Mindkettő

Játszható frakció:
Abyssion, Kívülálló

Alap elemek:
Föld, fény, tűz

Adottságok:
- Kemény bőr
- Fegyver és páncélszakértelem
- Hőség és fagy elleni ellenállás
- Fizikai erőlét

Őslakhely:
Vasmarok

Vezér:
Druki király

Kinézet:
A törpök tetőtől talpig olyanok, mint az emberek, csak alacsonyak. A legmagasabb közöttük legalább százötven centi. Bőrük kemény, mint a kő, méretük ellenére nagyon erősek. A férfi törpök szakállt növesztenek faji szokás szerint, amiket összefonnak, vagy gyűrűbe húznak, varkocsba kötik. A női törpök egyáltalán nem különböznek tőlük, és még ha ők elég szép asszonyok is, ugyanolyan erőteljes a testfelépítésük.

Jellem:
A törpök jelleme igen mulatságosnak tűnik, ámbár határozott mindenki másénál. Kemények és erőteljesek, még a női törpök is olyanok, mint az amazonok. Életük értelmének a kovácsolást és a harcot tartják. A legjobb kovácsok egész Benope-ban, a legenda szerint ők kovácsolták Lánghullámnak és Óceániának, a két humanoid istennek a fegyvereit. Emellett borászatban és sörgyártásban is az ők italuk messze a legjobb. Nagyon szeretnek ünnepeket tartani, és akárhányszor tartanak egy ilyen ünnepet, a bőséges italozás és ír-sztepp-stílusú táncok soha nem maradnak ki. Az abyssioniak és a kívülálló törpök annyira tisztelik, szeretik az isteneket, hogy náluk istenkáromlásnak számít az, hogy az igazi nevüket is kiejtsék. Aki az ők területükön, akár legyen az törp vagy vendég, aki kiejti egyszer az istenek nevét, azt kövezésre ítélik. Ebben az esetben azért a kövezések néha igen vicces eseményekkel is járul. Előfordult már, hogy egyszer véletlenül maga a bíró is kiejtette az egyik isten nevét, és kapott egy hatalmas sziklát a fejére a vádlott helyett. Noha a törpök bőre nagyon kemény, azért nekik is elég kellemetlen, ha megdobálják őket... Nagyon fanatikus és kemény harcosok a fronton. Még ha egy törppel is néha nehéz kihívás elbánnia legalább egytől ötig terjedő főnek, sok-sok törppel nagy problémájuk lehet.

Történet:
A törpök jóval a Gonosz Entitás előtt bukkantak fel. Ők legalábbis gólemek és emberek nászából születtek még évmilliárdokkal ezelőtt, ami bizonyított ténynek is mondható ősi emlékművek szerint. Régen maguk a törpök szintén kövekből, fémekből álltak, ám az idő folyamán lassan felvették "emberibb" külsejüket, bár a harcias, munkási vér megmaradt bennük, és ez még így is fog maradni. többnyire kezelhetőbb vulkáni hegységben élnek hegyekbe épített városokban, falukban, de persze vannak havasi területen is. A legenda szerint, mikor a Gonosz Entitás felbukkant, ők gyártották azokat a legendás fegyvereket Lánghullám és Óceánia számára, amikkel együtt segített a két isten legyőzni a gonoszt. Legfőbb ellenségeik Kill'Frein démonai, akik már akkor arra törekedtek, hogy rabszolgasorba hajtsák őket kovácsi tudásuk miatt. Ám ez soha nem történt meg. A törpök a mai napig is ellenállnak ezeknek a lényeknek, még a saját fegyvereiket se adják át nekik. Ezzel nem is lenne még nagyobb gondjuk, de mivel sajnos Silas is felfigyelt rájuk Kill'Frein megmaradt démonjainak utolsó megmaradt képviselőinek sugallatára, még jobban fel kell készülniük egy olyan nagy csatára, amilyet anno még nem vívtak meg az ellenségeikkel sose.

KÉP FORRÁSA: https://www.celestialheavens.com/viewpage.php?id=819

_________________
Istenek vagyunk! Az a dolgunk, hogy példát mutassunk és népünket megvédjük mindazoktól, akik ártanak! És amely emberek és árulók bántalmazzák vagy gyilkolják a népem, szenvedjék meg ugyanazt a sorsot... ÉGJENEK EL A TŰZ HARAGJÁBAN!!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Törpök

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Mystery World Szerepjáték :: Általános :: Kézikönyv :: Kriptid Részleg :: Fajok :: Humanoid-ok-