2123

A Föld már nem létezik. Az emberek most egy Benope nevű bolygót akarnak elvenni az őslakóktól, a Kriptidektől.
Készen vagy arra, hogy megmentsd a bolygót, vagy hogy elfoglald az emberiségnek?
Döntsd el, s harcolj!


 
PortálPortál  HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 Gyakorló Katakomba

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Kőpáncél
Kőpáncél
Isten
Isten

Hozzászólások száma : 20
Hírnév : 0
Regisztrált : 2013. Jun. 06.

Karakterlap
Szint: ???
EXP:
Gyakorló Katakomba Left_bar_bleue0/0Gyakorló Katakomba Empty_bar_bleue  (0/0)
Elem/Kaszt: Föld

Gyakorló Katakomba Empty
TémanyitásTárgy: Gyakorló Katakomba   Gyakorló Katakomba Icon_minitimeKedd 26 Nov. 2013, 16:52

Az idő komor, a földön puha fű nő, ám érezni a környéken az emberi jelenlét halvány nyomait. Néhány kiégett tábortűz, és elhagyott fegyver. Egyszer csak egy barna falú, faragott fal állja utatok. Ma'alinassi, Judy Noxia és Yoshida Haru is csak a véletlen sodorta e helyre, mely oly távol van a civilizált helyektől, ahol Kriptidek és Emberek éltek. Ezért oly furcsa a teljesen sík fal, melyben egy repedezett faajtó van, afölött pedig egy bemélyedés. A bemélyedésen egy emberkoponya van, melynek vörös nyílvessző okozta halálát, mely még mindig kiállt az áldozatból.

Gyakorló Katakomba Katakomba_1.k_p_www.kepfeltoltes.hu_

Feladat: Érkezzetek meg, ha úgy döntötök ismerjétek meg egymást

FONTOS

2 dologról kell döntenetek:
1. egyedül, vagy csapatban mennétek;
2. Az általatok felfedezett térképet, illetve a szörnyharcokat (erről majd később) csak ti láthassátok vagy más is.
A válaszaitokat várom!

Reag követelmény: 250 szó
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Judy Noxia
Judy Noxia
Kívülálló
Kívülálló

Hozzászólások száma : 74
Hírnév : 0
Regisztrált : 2013. Jun. 29.
Tartózkodási hely : Ott, ahol éppen vagyok :D

Karakterlap
Szint: 1
EXP:
Gyakorló Katakomba Left_bar_bleue410/500Gyakorló Katakomba Empty_bar_bleue  (410/500)
Elem/Kaszt: Gépész

Gyakorló Katakomba Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gyakorló Katakomba   Gyakorló Katakomba Icon_minitimeKedd 26 Nov. 2013, 19:36

Borús időre keltem. Az eső még nem esett, de már a levegő szagából is éreztem, hogy hamarosan elered az eső. Hátitáskámból hamarosan szükségem lesz az esőkabátra. Hátitáskát, benne az alapfokú, létszükségleti felszerelésekkel együtt pár napja sikerült ellopnom egy Vexonus-táborból. Kis híja volt, hogy észrevegyen az őr, ám mégis sikerült megúsznom anélkül, hogy összeütközésbe keveredjek a sereggel, akiknek a renegátja vagyok szökésem óta. Még Mirage segítsége se kellett ehhez a kis akcióhoz.
Nagy nehezen, idővel felültem alvó-üzemmódba kapcsolt robotom dereka és fél karja között. Egy nagy ásítás közt egyszer megpaskoltam Mirage alkar-vázát.
- Ébresztő, kukafej! Kapcsolj ON-ba!
- Ne kísértsd a sorsod... - dörmögte Mirage, persze készenléti-állapotba kapcsolva. Ez volt nála a félálom.
- Te csak ne fenyegetőzz itt nekem. Végül is kettőnk közül ki a főnök?
- Ki mondta, hogy főnök vagy?
- Én, mivel mégis az én robotom vagy, és kötelességed azt csinálni, amit mondok és megvédened engem, nem?
- Kötelességem megvédeni téged, igaz. Ám arra lettem programozva, hogy ezt tényleg megtegyem, de arra nem, hogy parancsolgass nekem, kislány. Nem inasbot vagyok, hanem harci gép saját döntésekkel és gondolkozással. Inkább legyél hálás, amiért hűséges vagyok és képes voltam olvasztóba tennem a kezem egy olyan hálátlan húsvér csitriért, mint te.
- És tessék, hálás vagyok... viszlek téged magammal Benope-körüli útra! Úgyhogy indítsd be a fogaskerekeid, és lépés indulj!
- Csak kerülj megint olyan helyzetbe, aztán majd sírhatsz utánam, ha úgy döntök, hogy kár volna érted áldoznom a fél karomat és lőszereimet...
- Én is szeretlek - legyintettem rá.
Végül csak azért is kilépett a készenléti üzemmódból a robotom, hogy a reggelim elfogyasztása után elinduljon északnak. Egy kicsit önző voltam, és mivel még nem akartam ébredés után rögtön sétával kezdeni, Mirage vállán ültem. Ennek a társam nem igazán örült, de nem szólt semmit. Csak morgott valamit az orra alatt az emberek szolidaritási szokásairól.
Egy idő múlva az utunkba került egy táborhely, amit talán nem is olyan régen hagyhattak el. Az mögött meg egy barna falú, faajtós bejárat. Leszálltam Mirageról, és megvizsgáltam a régi faajtót. Nem tudtam felfogni elsőre, de még másodikra sem, hogy került ide a semmi közepén egy fal ajtóval, s felette egy átlőtt koponyával megdíszített mélyedéssel.
Mirage ezalatt a táborhelyet vizsgálta ki.
- Judy! Itt biztosan Silas emberei járhattak! Nézd meg ezeket a fegyvereket itt, ni!
- Akkor ezek szerint bemehettek erre a furcsa helyre - mutattam az ajtóra. - Valami nagyon kellhet nekik. Talán ez valami kincset rejtő kazamata lehet, mint az ősrégi földi videójátékokban?
Ettől függetlenül még átnéztem az elhagyatott fegyvereket, hátha találok köztük jobb fegyvert az enyémnél, vagy pedig tartalék muníciókat, energiát a fegyveremhez. Ezen kívül a nyomokat is megvizsgáltam.
- A nyomokból ítélve többen is voltak itt, de robotoknak nem látom nyomát - mondtam elmélkedve. - De még így is többen lehetnek, és talán képzettebbek. Ketten azért nem tudjuk őket elintézni, ezért szükség lesz segítségre.
- Segítség! Segítség?! Hát könyörgöm, Judy! Itt vagyunk a semmi kellős közepén! Hát hol találsz te itt segítséget?? - sápítozott szokásos módon Mirage, és körbemutatott széttárt karokkal a környéken.

//Csapatban mennék, és jobb, ha csak mi látjuk a térképet. Very Happy//

_________________
Minden ártalmatlannak joga van az élethez... na gyerünk, öljünk le egy pár szemetet!
Judy beszédszíne: #33ccff Mirage beszédszíne: #cc33ff

Stat:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Yoshida Haru
Yoshida Haru
Abyssion
Abyssion

Hozzászólások száma : 29
Hírnév : 0
Regisztrált : 2013. Nov. 23.

Karakterlap
Szint: 1
EXP:
Gyakorló Katakomba Left_bar_bleue300/500Gyakorló Katakomba Empty_bar_bleue  (300/500)
Elem/Kaszt: Medikus

Gyakorló Katakomba Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gyakorló Katakomba   Gyakorló Katakomba Icon_minitimeSzer. 27 Nov. 2013, 16:13

Amióta kiváltam Silas emberei közül, egészen békés életem lett. A környező településeket jártam, hogy megismerkedhessek az itt lakó fajokkal, és némi információra tehessek szert. A különféle fajok közül volt, ahol kedvesen szívélyesen fogadtak, talán információt akartak csak kinyerni belőlem... de voltak olyanok is akiket egyenesen zavart a jelenlétem. De nem számít, élek és egészséges vagyok, ez az ami fontos. A többi dezertált embertől hamar elváltam, nem láttam értelmét annak, hogy csoportosan mászkáljunk, nagyobb feltűnést keltünk, ha sokan vagyunk, veszély esetén pedig nehezebb elrejtőzni. De valahogy, mégis amikor ezeken a véget nem érő füves pusztákon sétálok, úgy érzem semmi baj nem érhet. Mindenhol ismeretlen növények, különös állatok, a szél pedig kellemesen fésüli a füvet a pusztán.  De egyszer mindennek vége szakad, mint ahogyan most is. Lábnyomokra lettem figyelmes, emberi lény nyomaira. A füvet letaposták, nem kell alaposabban sem megvizsgálnom, ahhoz, hogy tudjam, itt jártak, méghozzá elég sokan. A kíváncsiság nagy úr, nem bírtam ellen állni, hogy ne nézzem meg, mit csinálnak erre felé. Össze húztam magam, és úgy követtem a lábnyomokat. Izgatottan lépdeltem a kitaposott úton, ami egy táborhelyre vezetett. Kissé különös, hogy ilyen messze is egy települést építettek. Nem tudtam ellen állni, hogy ne menjek be a falucskába. Túl nagy a csend... az épületek "falához" simulva közelítettem meg a helyet, félve néztem ki. A földön jó néhány kezdetleges fegyver maradványát vettem észre. Miközben egyre bentebb haladtam, egy gépies hangot kezdtem hallani. Jobb lesz ha óvatosabb leszek, vannak még itt katonák. Ha szerencsém van, nem Silas emberei vertek itt tábort. Összehúztam magam és törpejárásban, közeledtem a hangforrása felé. Egy törött hordóféleség mögött húztam meg magam, és néztem ki. Egy lányt láttam, és egy méretes robotot beszélgetni. Mivel ők is nézelődtek, és nem láttam a közelben mást, arra véltem következtetni, hogy ők is egy véletlen folytán kerültek ide. Erőt vettem, magamon és megkockáztattam, hogy esetleg valahol még társai lehetnek, és előléptem a rejtekemből.
- Üdv. Azt hiszem eltévedtem, meg tudnád mondani, hol vagyok? - intettem felé, és bátorkodtam felé haladni. Ha meghalok, biztos a kíváncsiságom lesz az ami a vesztemet okozza... Miközben közeledtem, az eddig takarásban lévő falat kezdtem szemügyre venni, majd amikor már csak pár méter volt a köztünk lévő távolság megálltam. - Az ott micsoda? - mutattam a régi szúette faajtó irányába, ami felett egy koponya ékeskedett. Nem volt a legszebb látvány, de feltételezhetően nem egy friss emberfej díszeleg ott. Ami akár arra is engedhet következtetni, hogy ezen a bolygón is élnek emberek, rajtunk kívül is. De lehet csak egy emberhez hasonló faj maradványát tűzték fel. A kis táborhely, látszatra úgy tűnik, mintha egy nagyobb csapatnak lenne a törzshelye, és bizonyára a közelben lehetnek.
- Mondd, csak... te itt élsz? Ha igen, akkor más emberek is vannak még itt? - érdeklődtem, remélve, hogy talán megtudok némi információt a helyről. Talán sikerülne feltöltenem a készleteimet is. - Mi van az ajtó mögött? - léptem közel, ismét egy kérdéssel bombázva a lányt, és a robotját. Közben elkezdtem méregetni, végigsimítottam rajta a kezem. Majd erőt vettem magamon, és próbáltam elmozdítani.
- Esetleg lenne kedved benézni? - mosolyogtam felé, és megigazítottam a szemüvegem, amit ugyan nem mindig hordok, de a pillanat hevében még ez is felkerült. Ha igent mondott, akkor alaposan szemügyre kezdtem venni, a járatot, illetve egy fáklyaszerűség után kezdtem kutatni, amivel megvilágíthatjuk az utat.

// Csapatban indulnék, ha felbukkan Nassi is, és ő is csapatban jönne, akkor nyugodtan írhatja, úgy, hogy én befogadtam, a térképet viszont nem osztom meg a többiekkel Razz//

_________________
színem: weed
Pontok felszereléssel együtt:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ma'alsinassi
Ma'alsinassi
Abyssion
Abyssion

Hozzászólások száma : 86
Hírnév : 3
Regisztrált : 2013. Nov. 04.
Kor : 24
Tartózkodási hely : Sopron

Karakterlap
Szint: 1
EXP:
Gyakorló Katakomba Left_bar_bleue350/500Gyakorló Katakomba Empty_bar_bleue  (350/500)
Elem/Kaszt: Szél

Gyakorló Katakomba Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gyakorló Katakomba   Gyakorló Katakomba Icon_minitimeSzer. 04 Dec. 2013, 23:15

Egy igen csúnya, felhős nap volt. Vártam már az esőt, ugyanis nehezebb napok után mindig felfrissít az égből alászálló áldás. Rengeteget dolgoztam az elmúlt napokban, hogy még jobban tudjak teljesíteni. Mindig is furcsálltam, hogy ahhoz, hogy valaki kitartóbb legyen, ahhoz szinte a végkimerülésig kell küzdeni.
Engem már nem a fáradtság, hanem a magatehetetlenség terhelt. Mivel testi épségem megköveteli a rendszeresített, hosszabb pihenőket, így nem tehettem mást, mint egy időre „kikapcsolódni”. Egy megkezdett munkafolyamatot képtelen vagyok megszakítani anélkül, hogy ne okozná ezt a rettenetes érzést. Rendszerint céltalan bolyongással egyensúlyozom a problémát, reménykedve, hogy találok valami érdekeset.
Az a borús, esős nap, pont egy ilyet tartogatott számomra. Emberi nyomokat találtam a közelben. Mivel számomra az ércfinomító volt az emberek természetes környezete, így már kémleltem a horizontot, hátha meglátok egyet, de hiába nézelődtem. Az erdő sem volt semmilyen irányban megcsonkítva. Mivel már a fejembe vettem, hogy találni fogok valami érdekeset, így hatalmas mosollyal kezdtem további nyomokat keresni. Többen furcsállnak azért, mert az emberek után kutakodok, de azok után, amit átéltem, ez természetes volt. Kezdetben igen eredménytelenek voltak ezek a nyomkeresések. Egy rövid alvás után, már kissé kedvtelenül álltam neki a keresgélésnek. Elbizonytalanodtam abban a kérdésben, hogy egyáltalán emberi nyomokra bukkantam-e. Egyszerű használati tárgyak, és egy-két tűzrakó hely. Bármely humanoid faj hagyhatott maga után hasonló nyomokat.
Kezdtem kételkedni az ítélőképességemben, s ez arra késztett, hogy induljak vissza. Azonban a szemem sarkában észleltem, egy természetből kiugró jelenséget. Egy nagy szögletes, barna valami. Mintha már máskor is láttam volna jóval korábban, de még sosem vettem rá a fáradtságot, hogy megnézzem közelebbről. Nem gondoltam érdekesnek a helyet, ám de abban a helyzetben nekem minden izgalmasnak tűnt.
Meg is indultam abba az irányába. Azt a rövid utat is szárnyra kellve tettem meg, mert már tűkön lépkedtem izgalmamban. Mikor odaértem, akkor vettem észre, hogy nem én voltam az egyetlen. Judy, és robotja Mirage is ott voltak. Ismét a földön voltam, mikor észrevettem őket. Mikor megindultam volna, akkor láttam, hogy pár emberi lőfegyver hever a földön. Judyék biztos nem szórták volna el így a fegyvereiket, így ismét felcsillant a remény, hogy valami kaland lesz a vége a dolognak.
Szinte már futottam a nagy valami irányába, de hamar megálltam. Egyrészt, mert a láttam, hogy a barna objektum, valamiféle épület lehet. Tisztán látható volt a fából készített bejárat, valamint a fölötte elhelyezett, nyílvesszővel átfúrt emberi koponya. Valószínűleg ez még nem lett volna elég ahhoz, hogy teljesen megálljak, de láttam mást is. Újabb embert fedeztem fel, aki Judyhoz hasonlóan nő volt, valamint hasonló korúak is lehettek. Azonban kissé máshogy nézett ki, mint a legtöbb ember, akivel addig találkoztam.
Biztos voltam benne, hogy lesz már valami. Szinte nem is érdekelt, hogy mi lesz, vagy hogy lesz, megiramodtam az emberek, és a robot irányába.

//Megpróbálok nem létrehozni egy időbeli paradoxont, így arra alapozok, hogy Nassi és Judy már ismerik egymást. Nem tudom, hogy ez így mennyire frankó, ha baj van vele, majd javítok. Ha minden rendben, akkor csapat, és térkép ügyében csatlakozom, az előttem szólokhoz. Smile //

_________________
Még lesz folytatás Very Happy
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://colorsibw.com
Kőpáncél
Kőpáncél
Isten
Isten

Hozzászólások száma : 20
Hírnév : 0
Regisztrált : 2013. Jun. 06.

Karakterlap
Szint: ???
EXP:
Gyakorló Katakomba Left_bar_bleue0/0Gyakorló Katakomba Empty_bar_bleue  (0/0)
Elem/Kaszt: Föld

Gyakorló Katakomba Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gyakorló Katakomba   Gyakorló Katakomba Icon_minitimeCsüt. 05 Dec. 2013, 15:47

Kiyoshi be szeretne szállni a játékba, remélem nem gond. Mivel eddig is túl sokáig lett húzva 3 nap múlva mindenképp írom a kezdést akár jön, akár nem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nagoyaka Kiyoshi
Nagoyaka Kiyoshi
Abyssion
Abyssion

Hozzászólások száma : 10
Hírnév : 0
Regisztrált : 2013. Oct. 28.

Karakterlap
Szint: 1
EXP:
Gyakorló Katakomba Left_bar_bleue130/500Gyakorló Katakomba Empty_bar_bleue  (130/500)
Elem/Kaszt: Mesterlövész

Gyakorló Katakomba Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gyakorló Katakomba   Gyakorló Katakomba Icon_minitimeSzomb. 07 Dec. 2013, 17:40

Az égen sorakoztak a viharfelhők, pár pillanat alatt az egész környék sötétbe burkolózott. Arra a napra emlékeztet, amikor a szánalmas emberi faj, ott hagyta a kiszipolyozott, már túlságosan használt Földet és útnak indult, reménykedve hogy talál egy új bolygót, egy új otthont magának, ahol végre békében élhet. Várjunk csak. Ez nem az igazság. Az igazság az, hogy Silas és az emberei ronccsá tették a Földet, átvertek mindenkit, a szemébe hazudtak az embereknek, elvittek minden mozdítható energiaforrást a Földről, kísérleteket végeztek ártatlan embereken, nyomták a hamisdumát, etették az embereket, azt mondták béke lesz, meg egy új hely, ahol nyugalomban élhetnek, felvázoltak egy olyan világot, ahol minden jó, minden tökéletes, aztán felfedték a valódi tervüket, és megkezdték egy második, virágzó bolygó elpusztítását, csupán némi értelmetlen nivanium miatt. Igen. Ez máris jobb. A lényeg, hogy borús nap volt, úgy tűnt, mintha bármelyik pillanatban eleredhetett volna az eső. Nyugodtan sétálgattam a végtelen erdőkön és mezőkön, mentem, csak mentem, amerre lábam vitt, közbe az eget fürkésztem. Puskám kezemben volt, bár nyugodt voltam meggondolatlannak és felelőtlennek tűnő, de felvoltam készülve arra is, hogy bármelyik pillanatban kiugorhat a bokorból egy állat, vagy akár egy Vexonusi. Igazából az se zavart volna. Mért zavart volna? Vagy legyőzöm, vagy nem. Vagy meghalok, vagy nem. Semmi jelentőset nem változtatna a jövőn, Benope akkor is elfog bukni, ha élek, ha nem. Ahol ember van, élet nem lehet, mert az emberek romlott lények, legbelül mindegyik kapzsi, önző, hazug, sőt, van aki nem csak legbelül, hanem teljes egészében. Bár kitudja? Mindenki az, csak leplezi, talán ez a legésszerűbb válasz. Még én is. Még a legkisebb gyermek is. Viszont nem a gyermek hiábja. A véré. A nevelésé. Már rég megkellett volna az embereknek, tudván, hogy az Univerzumnak több értelmes élőlényei is van, nem kell attól félni, hogy egyszerű, kihasználatlan dologgá válik. Eltelt egy kis idő, nem tudtam pontosan mennyi, az időérzékem már annyira elveszett, hogy nem tudtam különbséget tenni a perc, és másodperc, a perc és az óra között, néha órákat másodperceknek éreztem, néha fordítva. Végül egy fura helyre érkeztem, emberek nyomait találva, voltak fegyverek, és egy-két régi tábortűz is. Sőt. Valamivel távolabb egy faajtó is állt, körülötte pedig emberek…és egy kriptid. Óvatosabban folytattam utamat, halkan, elővigyázatosan lépkedtem, nem tudhattam biztosra, hogy melyik frakcióból származnak. Ahogy közeledtem, észrevettem hogy nem Vexonusiak, hanem az Abyssion tagjai, legalábbis az egyik lányról biztos tudtam, többször is összefutottam már vele, az egyik medikus volt. Újra felegyenesedtem, és úgy mentem tovább, addig amíg oda nem értem a bandához, ott megálltam. Az ajtó fölött egy emberi koponya volt…benne egy nyíllal. Az egyik lány elkezdte nyitni az ajtót, viszont az én tekintetem közel sem az ajtónál volt, hanem a koponyán. Pontosabban a nyílon. Nem illett oda. Mért lett volna ott? Elijesztés? Rendben, de fel is lehetett volna lógatni. Valamint…nem nézett ki ott jól. Szinte éktelenkedett! Közelebb léptem, majd kihúztam a nyilat, várva hátha történik valami, ezalatt a nyilat nézegettem, forgatgattam, vizsgálgattam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kőpáncél
Kőpáncél
Isten
Isten

Hozzászólások száma : 20
Hírnév : 0
Regisztrált : 2013. Jun. 06.

Karakterlap
Szint: ???
EXP:
Gyakorló Katakomba Left_bar_bleue0/0Gyakorló Katakomba Empty_bar_bleue  (0/0)
Elem/Kaszt: Föld

Gyakorló Katakomba Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gyakorló Katakomba   Gyakorló Katakomba Icon_minitimePént. 13 Dec. 2013, 15:46

Az ajtó első érintésre megbillent, és kiszakadt a vázából. Kiyoshi vizsgálata ügyében a koponya csak még jobban megrepedt a nyíl meg egyszerűen kettétört. Végül mindegyikőtök belép az ajtónak a maradványán. 3 elágazás vár rátok, csak rajtatok áll ki merre megy. Döntsetek egyedül, vagy csapatba. Mostantól akár az örökké valóságig is kutakodhattok.

Feladat: jussatok el a boss terméig. Jelezzétek // között postotok végén hogyha elindultok és merre.

Megjegyzés: Rajtatok áll merre mentek, illetve mikor. Nem kötelező a 250 szó mostantól, viszont minden egyes fontos esemény, mely szerintem mindannyiotoknak ajánlott tudnia itt vetítem ki.

Magyarázat:
dupla nyíl: bejárat/kijárat
nyíl: haladási lehetőség
piros X: tartózkodási helyed (mivel mindannyitok privát térképet akar csak a sajátotok látszik)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Judy Noxia
Judy Noxia
Kívülálló
Kívülálló

Hozzászólások száma : 74
Hírnév : 0
Regisztrált : 2013. Jun. 29.
Tartózkodási hely : Ott, ahol éppen vagyok :D

Karakterlap
Szint: 1
EXP:
Gyakorló Katakomba Left_bar_bleue410/500Gyakorló Katakomba Empty_bar_bleue  (410/500)
Elem/Kaszt: Gépész

Gyakorló Katakomba Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gyakorló Katakomba   Gyakorló Katakomba Icon_minitimePént. 13 Dec. 2013, 17:15

Miközben Mirage-al vitatkoztam, máris felbukkant errefelé valaki. Mirage-nak mégsem volt igaza, bár ő az ilyesmit (hogy általában nekem van igazam) soha semmilyen körülmények között nem hajlandó elismerni. Ezt vajon konok makacskodása, vagy szimplán a robotok büszkesége?
Ezen csak utólag gondolkoztam, mert amikor ez az új jelenlévő, egy lány felbukkant hirtelen a semmiből, ugyanolyan hirtelenséggel fegyvert rántok rá.
- Állj! Vissza! Ki vagy? Silasnak dolgozol?
- Na de, Judy! - hüledezett Mirage. - Mi ez a kirohanás? Tedd le a fegyvert! Ez csak egy lány!
- Egy lány, aki szerintem kémkedni jött ide - szóltam vissza neki. - Te mondogattad eddig nekem, hogy nem bízhatunk meg senkiben.
- De olyan kedvesen kérdezte, hogy hol van!
- Akkor éppen olyan jó színész lehet, mint én szoktam lenni - Fegyverrántás óta egy pillanatra sem vettem le a tekintetemet a lányról. - Neked pedig nem ajánlok bármilyen nemű rossz mozdulatot, mert neked véged abban a pillanatban... szervusz, Nassi!
A sárkány, akivel már korábban találkoztunk, az idegen lánnyal hasonlóan érkezett a helyszínre. Fogalmam nincs, hogy került ő ide, de van egy olyan érzésem, hogy ez a hely egy mágneses hatással bír mindenkire, aki a közelben van. Végül Mirage annak ellenére, hogy tiltakozott a fegyveres reakciómat a lány felé, szintén fegyvert rántott, mikor egy újabb ember is felbukkant. Egy férfi. Ő nem szólt semmit, viszont ha ez a srác bármit tenne, rögtön támad. Azonban se ő, se a lány nem reagált semmilyen támadási reakciót. Mindketten bizalmatlanul néztük ezt a kettőt, amint az egyik az ajtót vizsgálta, a másik pedig a koponyával játszadozott egy kicsit. A koponya és a nyíl megkárosodott, az ajtó pedig letörik a helyéről. Ezen az ajtón még Mirage is kényelmesen besétálhatott, pedig Nassit leszámítva ő a nagyobb ebben a szokatlan csoportban.
Egy folyosó fogadott bennünket három elágazással. Valahogy a távolabbi elágazás jobban vonzott, mint a másik két legközelebbi. Ettől függetlenül még gyanakodóan végignéztem a folyosókon, aztán a többiekhez fordultam.
- Itt bármi ránk ronthat, és könnyen el is tévedhetünk akár. Azt javaslom, hogy maradjunk mind együtt, és hogy ha valami baj van, akkor tudjunk egymás segítségére sietni.
Se én, se Mirage nem bízott a két másik emberben, legalábbis azért sem, mert mind Silas seregéből származunk, csak hogy én megszöktem. Fene tudja, hogy ezek ketten is vagy megszöktek-e hozzám hasonlóan, vagy csak Silas küldte utánam őket. Tisztább, ha szemmel tartom őket, amíg el nem döntöm, hogy megbízhatok-e bennük vagy sem. A fegyveremet továbbra sem tettem el. Készenlétben ott van a kezemben, hogy egy váratlan támadást hamar elhárítsam, vagy kordában tartsam a társaságot, ha elszemtelenednek. Nassi miatt nincs miért aggódnom, az ő bizalmába nekem mrá sikerült beférkőznöm, és ő is megbízik bennem.

/Majd még itt ki fogom jelölni, hogy merre megyek és maradok-e csapattal, amíg a többiek el nem döntik, hogy merre mennének és mit akarnak Very Happy /

_________________
Minden ártalmatlannak joga van az élethez... na gyerünk, öljünk le egy pár szemetet!
Judy beszédszíne: #33ccff Mirage beszédszíne: #cc33ff

Stat:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ma'alsinassi
Ma'alsinassi
Abyssion
Abyssion

Hozzászólások száma : 86
Hírnév : 3
Regisztrált : 2013. Nov. 04.
Kor : 24
Tartózkodási hely : Sopron

Karakterlap
Szint: 1
EXP:
Gyakorló Katakomba Left_bar_bleue350/500Gyakorló Katakomba Empty_bar_bleue  (350/500)
Elem/Kaszt: Szél

Gyakorló Katakomba Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gyakorló Katakomba   Gyakorló Katakomba Icon_minitimePént. 13 Dec. 2013, 23:24

Mire odaértem, érdekes jelenet fogadott. Judy köszönt mikor megálltam mellette, s közben fegyvert fogott a másik nőre. Közben észrevettem egy másik embert is. Rá Mirage fogott fegyvert. Nem értettem a dolgok állását, így csak hallgatagan néztem, hogy mi fog történni. Rám senki nem fogott fegyvert, így igazából csak külső szemlélőnek éreztem magam.
Az első benyomások után, úgy tűnt, hogy nem lesz a dologból konfliktus. Már átláttam, hogy a helyzetet valószínűleg a bizonytalanság okozta. Biztos, hogy itt nem könnyű embernek lenni. Ahogy telt az idő, látszott, hogy senki nem akar senkire sem támadni. Az ismeretlen lány, és a fiú óvatosan (vélhetőleg) folytatták azt, amit abbahagytak. A lány az ajtót vizsgálgatta, a fiú pedig egy emberi koponyát, amibe bele volt fúródva egy nyílvessző. Azt a tárgyat addig nem vettem észre, de utólagosan sem kötötte le annyira a figyelmemet. Tekintetem Judyra emeltem, aki bizalmatlanul kémlelte két embertársa tevékenységét. Miközben Judyra néztem, történt valami.
Hatalmas reccsenéssel vált ki az ajtó a helyéről. Legalábbis erre következtettem abból, hogy hallottam a reccsenést, és az ajtó helyén egy tátongó lyukat láttam csak. Egy pillanatig mindenki meredten állt, majd odatömörültünk a bejárathoz. Egy folyosót láttunk, melyen több elágazás is található volt. A járatok bőven jó méretűek voltak… Egy ember számára. Talán még Mirage is kényelmesen elfért bennük, de nekem már látszatra szűkös volt.
Nesze nekem kaland. Idézőjelesen imádom az összes sötét, szűkös, nyirkos helyet, de ha már így idejöttem, nem fogok visszafordulni. Judy szerint a legjobb lenne együtt maradni, és úgy felfedezni a helyet. Szerintem ez igen jó meglátás. A veszélyhelyzet, aminek odabent ki leszünk téve valós, és korlátozott mozgási lehetőségekkel jó, ha nem egyedül vagyok ott.
Mikor már sziklaszilárd elhatározás alapján gondoltam, hogy belevágok, már csak arra vártam, hogy valaki meginduljon, mert nem igazán akartam elől menni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://colorsibw.com
Yoshida Haru
Yoshida Haru
Abyssion
Abyssion

Hozzászólások száma : 29
Hírnév : 0
Regisztrált : 2013. Nov. 23.

Karakterlap
Szint: 1
EXP:
Gyakorló Katakomba Left_bar_bleue300/500Gyakorló Katakomba Empty_bar_bleue  (300/500)
Elem/Kaszt: Medikus

Gyakorló Katakomba Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gyakorló Katakomba   Gyakorló Katakomba Icon_minitimeSzomb. 14 Dec. 2013, 15:40

A lányt úgy tűnik sikerült kicsit meglepnem a hirtelen felbukkanásommal, sőt mi több rögtön gyanakodni kezdett. Való igaz én sem voltam elég óvatos, de kevés esélyt láttam rá, hogy egy ilyen eldugott helyre fog Silas embereket küldeni, ráadásul csak egy lányt és egy robotot. Nagyobb csapatok pedig kizárt, hogy bujkálni tudnának itt. Amikor pedig azt feltételezte rólam, hogy én dolgozom annak a gazembernek pedig rögtön bizonyítást nyert, hogy ő sem lehet Vexonusi. Feltett kézzel álltam, kicsit megmosolyogtatott a helyzet, hogy a robot mellettem áll, miközben a "mestere" fegyvert fog rám.
- Izé, ha nem bánjátok, én is szeretnék szóhoz jutni. - elkezdtem leereszteni a kezem, - Szerinted ha Silasnak dolgoznék, fegyver és páncél nélkül mászkálnék ilyen elhagyatott helyeken mint ez is itt? Habár a feltételezésed jogos, a semmiből bukkantam elő, viszont nem szeretnék konfliktust. Csupán kíváncsi vagyok, mit is rejt ez a fa ajtó, ha már itt vagyok. - remélve, hogy a magyarázatom kielégítő volt számára kezdtem neki a faajtó tanulmányozásának. Megkopogtattam, végighúztam a kezem a szúrágta régi fán. Az időközben érkező fiúnak intettem egyet köszönés képen. Majd amikor nagyobb erőt fejtettem ki az ajtót sikerült bedöntenem, ezzel szabaddá téve a rejtélyes járatot.
- Ez egész könnyen ment, - léptem hátra, kezeimet egymáshoz csapkodva tisztítottam meg a portól. Őszintén szólva meglepett, hogy ilyen egyszerűen le tudtam szedni a helyéről. Majd megfordultam, és a többiekre néztem. - Van kedvetek benézni? - közben feltűnt, hogy egy sárkány is leszállt közénk, nem úgy tűnt mintha harcias lenne, vagy bármi gonosz szándék vezérelné.
- Oh Észre sem vettem, hogy még valaki idetévedt. - a többieken sem láttam semmi nemű félelmet, vagy ellenérzést a sárkány miatt, ezért bizalommal fogadtam én is. Közben a fura lány javaslatot tett, hogy együtt kellene bemennünk nem pedig külön külön, igaza van, csapatban erősebbek vagyunk. - Való igaz, - lépdeltem a sárkány felé. - viszont nem vagyok benne biztos, hogy te is kényelmesen el fogsz férni odabent, de egy próbát megér... - megálltam kicsivel előtte kezeimet karba tettem, és megráztam a fejem, majd sarkon fordultam vissza az ajtó irányába, és lassú léptekkel indultam a járat felé. - Egyébként ha már csapatban dolgozunk, nem árt ha tudjuk egymás nevét. Az én nevem Haru, örülök, hogy megismerhetlek titeket. - a mondat végén egy mosolyt küldtem a robot felé, végül is ő védett meg, és a gesztusaiból ítélve mesterséges intelligencia jeleit is fel véltem fedezni. Előkerestem az oldaltáskámból egy elemlámpát, hogy valami fényforrásunk legyen odabent, majd azzal léptem be a járatba, hogy a többiek is lássák merre vezethet utunk, hosszan világítottam meg egyesével a három különböző útvonalat.
- Szerintem menjünk egyenesen előre. - javasoltam a többieknek, majd ha engedték előre mentem.

// Egyenesen előre owo//

_________________
színem: weed
Pontok felszereléssel együtt:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kőpáncél
Kőpáncél
Isten
Isten

Hozzászólások száma : 20
Hírnév : 0
Regisztrált : 2013. Jun. 06.

Karakterlap
Szint: ???
EXP:
Gyakorló Katakomba Left_bar_bleue0/0Gyakorló Katakomba Empty_bar_bleue  (0/0)
Elem/Kaszt: Föld

Gyakorló Katakomba Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gyakorló Katakomba   Gyakorló Katakomba Icon_minitimeSzomb. 21 Dec. 2013, 13:43

Kiyoshi ha máma nem írsz kénytelen leszek kirakni a katakombából :/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Napkelte
Napkelte
Isten
Isten

Hozzászólások száma : 328
Hírnév : 2
Regisztrált : 2013. Jun. 04.
Kor : 27
Tartózkodási hely : Valahol

Karakterlap
Szint: ???
EXP:
Gyakorló Katakomba Left_bar_bleue0/0Gyakorló Katakomba Empty_bar_bleue  (0/0)
Elem/Kaszt: Fény

Gyakorló Katakomba Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gyakorló Katakomba   Gyakorló Katakomba Icon_minitimeSzer. 29 Jan. 2014, 16:17

...

_________________
"LIDÉRCÉJ, ELÉG LEGYEN! Azzal nem oldunk meg semmit sem, ha az Emberek szintjére süllyedünk, és lemészároljuk őket ész nélkül, mint ahogy ők minket!"

Vendégek ide tehetik az oldaluk bannerét, cserében tegyék ki az ő oldalukra a miénket.

Színkód: #CC9933
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://mystery-world.hungarianforum.net
Napkelte
Napkelte
Isten
Isten

Hozzászólások száma : 328
Hírnév : 2
Regisztrált : 2013. Jun. 04.
Kor : 27
Tartózkodási hely : Valahol

Karakterlap
Szint: ???
EXP:
Gyakorló Katakomba Left_bar_bleue0/0Gyakorló Katakomba Empty_bar_bleue  (0/0)
Elem/Kaszt: Fény

Gyakorló Katakomba Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gyakorló Katakomba   Gyakorló Katakomba Icon_minitimeSzomb. 08 Feb. 2014, 17:36

Inaktivitás miatt lezárom.

A résztvevők 30 EXP-et és 30 Szférát/Kreditet kapnak kárpótlásul.

_________________
"LIDÉRCÉJ, ELÉG LEGYEN! Azzal nem oldunk meg semmit sem, ha az Emberek szintjére süllyedünk, és lemészároljuk őket ész nélkül, mint ahogy ők minket!"

Vendégek ide tehetik az oldaluk bannerét, cserében tegyék ki az ő oldalukra a miénket.

Színkód: #CC9933
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://mystery-world.hungarianforum.net

Ajánlott tartalomGyakorló Katakomba Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gyakorló Katakomba   Gyakorló Katakomba Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 

Gyakorló Katakomba

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Mystery World Szerepjáték :: Kiegészítő játéktér :: Katakomba kalandok-