2123

A Föld már nem létezik. Az emberek most egy Benope nevű bolygót akarnak elvenni az őslakóktól, a Kriptidektől.
Készen vagy arra, hogy megmentsd a bolygót, vagy hogy elfoglald az emberiségnek?
Döntsd el, s harcolj!


 
PortálPortál  HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 Denzel Collins

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Denzel Collins
Denzel Collins
Abyssion
Abyssion

Hozzászólások száma : 5
Hírnév : 0
Regisztrált : 2013. Nov. 04.
Kor : 26

Karakterlap
Szint: 1
EXP:
Denzel Collins Left_bar_bleue100/500Denzel Collins Empty_bar_bleue  (100/500)
Elem/Kaszt: Tudós

Denzel Collins Empty
TémanyitásTárgy: Denzel Collins   Denzel Collins Icon_minitimeVas. 08 Dec. 2013, 08:32


Név: Denzel Collins
Származás: Amerika
Nem: Férfi
Frakció: Abyssion
Kaszt: Tudós
Kor: 20

Szint: 1
Exp: 50/500
Pénz: 50 Kredit

Kinézet: Nem egy atlétának születtem, de ez nem azt jelenti, hogy egyszerűbb tornászmutatványokat nem tudok megcsinálni. Kissé alultápláltnak tartom magamat számon, mióta a Benope bolygón tartózkodok. Szürkészöld íriszeimből szinte bárki bármit leolvashat, persze ha hagyom, hogy megbámuljanak. Természetemtől fogva nemigen szeretem a tömeget, és nem szokásom sokáig egy helyen maradni. Az emberek többsége azt látja, hogy túl sokáig egy helyre bambulok, mikor elvagyok a gondolataimban. Enyhe sápadtságom rosszullétre utalhat, de jól megvagyok a bőrömben. Hátulról megfigyelve esetleg nem tűnhetek túlságosan férfiasnak - pedig nem én vagyok az egyetlen férfi, akinek hosszú haja van. A szín az már más, persze sapkával igyekszek nem túl hivalkodónak tűnni. Nem kedvelem a feltűnősködést, így a lehető legtermészetesebben öltözködök, természetesen a körülményekhez megfelelően.

Jellem: Sosem voltam a legügyesebb és legsikeresebb a Föld kerekén, de mindig az az elégedettség töltött el, ami egyesek számára kifejezetten meglepő lehetett. Persze nem is meglepő, ha egy átlagos srácnak rendes családja és barátai voltak, nemde? Másnak se lenne könnyebb, ha a hozzájuk fűzött élményekről egy másodpercnyi idő alatt le kellene mondania. Semmi se fájdalmasabb annál, minthogy olyasvalaki áruljon el, aki közel esik hozzád - jó adag határozatlanságot keltett bennem. Ennek köszönhetően jócskán romlott a felismerő képességem arról, ki barát, s ki ellenség. Jókora jelet kell plántálni felém, hogy különválasszam a jót a rossztól, de ez nem feltétlen a bizalmatlanságból ered. Sosem neveztem magamat bátornak, sőt, egyenesen rettegek a küzdelmektől. Ha lehet, mindig keresek arra módot, hogy diplomatikusan orvosolhassam a bajt - persze más, többnyire rosszindulatú egyének nem helyeslik ezt az alternatívát, és nem egyszer kerültem emiatt életveszélybe. Bár a harccal kapcsolatosan vannak fenntartásaim, nem szokásom a futás, noha nem először, és nem is utoljára fordult elő, hogy mégis megtettem volna. Vannak olyan alkalmak, amikor le kell küzdeni a gátlásokat és a félelmeket, s olykor nem félek ellenfelemmel szembefordulni, hogy megküzdjek vele - vele és a problémáimmal. Bár kevés harci tapasztalatom van, másoknak talán meglepő, de számomra annál inkább általános morál, hogyha valakinek van jó problémamegoldó-készsége. Mint már említettem, pocsék felismerő készségem van, és amiatt kevésbé megy a barátságok kötése. Nem helyeslem, hogyha tolakodva próbálnak a múltamról, és az ottani sérelmeimről faggatni. Ki tudja, talán csak érdekéből teszik mindezt, és ha meglepő sok időt töltenek a társaságomban, kifejezetten gyanúsnak tűnhetnek - még ha csupán barátkozni akarnak. Csak hagyjanak békét nekem, ennyit kérek. Már a Földön is azt állították, hogy remekül elvagyok magamban, és látszik, mennyire odavagyok a faunáért - a Kriptidek pedig a Benope faunájához tartoznak, amit le sem lehet tagadni. Bár még keveset tudhatok róluk, ugyanolyak, mint az emberek: lehetnek jók és rosszak, szépek és csúnyák. Fejlettségük lélegzetelállító - már a tudat is, hogy ők tényleg léteznek, és képesek a beszédre, magasságos csoda. Ebből adódóan sokkal könnyebben nyílok meg a Kriptidek előtt, kíváncsiságom és az odaadásom okán. Elvégre ki ne lenne kíváncsi olyan teremtményekre, melyek létezéséről még álmodni se mert az emberi lény?

Képességek:

1., Aeon sense - Azáltal, hogy a használó fizikai kontaktusba lép a fegyverével, és előhívja annak erejét, képessé válik a benne nyugvó Kriptid életesszenciáját arra összpontosítani, hogy a fegyverforgató érzékei erősebbek és kifinomultabbak legyenek. Fontos, hogy szükség van a Kriptid külön beleegyezésére is, hiszen a használó még nem elég felkészült ahhoz, hogy segítség nélkül aktiválja a képességet. Ilyenkor a használó szemei élénk kékké változnak, szemfogai élesebb, körmei karomszerűek lesznek, és hangja a fegyverben található teremtményéhez fogható. Ennek köszönhetően a használó állóképessége és gyorsasága három (3) körre a fegyver szintjének megfelelő értékével növekszik. Lehűlési ideje két (kör).

Felszerelés:

Invertory:

Aeon's Fang - Tudós fegyver (+1 célzás);
Szint: 1
Exp: 0/50

Kezdő páncélzat (+2 páncél)


Küldetések:


Küzdelmek:


Ajándékok:

+50 Exp: első 10 játékos


Pénzügy

+70 kredit: előtörténet

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Denzel Collins

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Mystery World Szerepjáték :: Adatbázis :: Adatlapok-