2123

A Föld már nem létezik. Az emberek most egy Benope nevű bolygót akarnak elvenni az őslakóktól, a Kriptidektől.
Készen vagy arra, hogy megmentsd a bolygót, vagy hogy elfoglald az emberiségnek?
Döntsd el, s harcolj!


 
PortálPortál  HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 Borostyán [Mesemondó]

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Borostyán
Borostyán
Mesemondó
Mesemondó

Hozzászólások száma : 35
Hírnév : 0
Regisztrált : 2014. Jan. 24.

Karakterlap
Szint: ???
EXP:
Borostyán  [Mesemondó] Left_bar_bleue0/0Borostyán  [Mesemondó] Empty_bar_bleue  (0/0)
Elem/Kaszt: Tűz

Borostyán  [Mesemondó] Empty
TémanyitásTárgy: Borostyán [Mesemondó]   Borostyán  [Mesemondó] Icon_minitimeSzomb. 25 Jan. 2014, 18:42

Történet:

Userileg:  Hát, jöttem, láttam, hogy keresnek még mesélőket, így erős késztetést éreztem arra, hogy jelentkezzek. Miközben az előtörténtemen, gondolkodtam és elkezdtem önállóan megalkotni a karakterem és nézegettem az oldal szabályait miegymás, rábukkantam itt, hogy miféle feladat köröket lehetne még betölteni, így jelentkezem. Igyekszem, jó és élvezhető meséléseket (kalandokat) alkotni!

Karakterileg: A fajtársaim nem igen szeretik elhagyni az otthonuk, de én más vagyok én nagyon is szeretek világot látni, elutazni eddig nem látott vidékekre és kalandozni. Nem vettem meg egyik faj tagjait se, utazásaim főbb célja az eddig készült összes művészeti alkotás megtekintése és esetlegesen a karbantartásuk besegítésébe is szívesen beszállok. Hatalmas tudás vágy él bennem és ezt minél inkább csillapítani akarom, amiért sokat is teszek. Sok mindenben otthon vagyok, sok mindenről lehet velem beszélni, mindenkit meghallgatok, ha kell. Ha netán olyan információ birtokába jutok melyek még nem igen láttak napvilágot megosztom akivel csak tudom és feljegyzést nyer a naplómba is.
----------------------------------------------------
Faj: Sárkányoroszlán
Nem: Nőstény
Elem: Tűz

Kinézet: Úgy nézek ki, mint bármely másik fajtársam. Hatalmas szárnyim vannak, testemet világos piros szőrzet fedi, kivétel a szárnyaim. Kicsivel a homlokom felett szarvak csúcsosodnak ki a fejemből, arcvonásim egy oroszlánéhoz hasonlítanak. Szemem sárgásvöröses, de inkább hat vörösnek.


Jellem: Fajtársaimhoz képest különcnek számítok. Nincsenek előítéleteim egyik fajjal szemben se, mindenkit a személyisége alapján ítélek meg. Hatalmas tudás szomjjal rendelkezem, így rendszerint társaságot kerülve a tudás iránti vágyamat csillapítom valahol. Néha megfordulok társaságokban is, de inkább meghúzom magam egy sarokban és, ha nem szükséges nem beszélek sokat, de ha mégis beszédbe elegyednek velem, viszonzom és szinte bármely témáról képes vagyok beszélni.
---------------------------------------------------
Milyenek is a meséléseim:
Némelyiknek mély utánajárós alapja van, némelyik csak spontán az aktuális résztvevők reakciójától függően alakul. Van amit épp egy jó könyv ihlet, így néha lelehet követni honnan is szerzek ötlete, bár ettől függetlenül magam formálom a dolgokat és nem koppintok semmilyen esetben sem. Néha befolyásolja az aktuális hangulatom is, bár ha egy kötött témájú mesélésről van szó akkor felül kerekedem a lelki bajaimon, de mondjuk egy spontán mesélésnél lehet, hogy épp csak színesítés miatt is hagyom, hogy a lelki állapotom uraljon írás közben. Eléggé maximalista vagyok, így mindig igényes és megfelelő munkát adok ki a kezeim közül, szóval hanyag nem törődöm meséléseket nem fogok alkotni.

Amit szeretek:
A pontosságot és a jól szervezettséget. Ha sokat társalogtok vagy épp jó csapatokba szerveződtök, többnyire erre is mennem majd ki a meséléseim a csapat építésre. Bizonyos mértékig elfogadom a viccelődést az éppen hirtelen és furcsa cselekedeteket, többnyire gyors helyzet felismerő vagyok, így nem nehéz a számításaim áthúzni, mivel mindig több szálon futtatok egy dolgot, szóval ahol engedett szabadon cselekedjetek, úgy csak izgalmasabb lesz a történet. Persze néha engem is meglehet lepni, de az nekem is csak öröm és bővíti a repertoárom is.

Amit nem szeretek:
Ha valaki nem ír időre vagy épp teljesen kicsavarja a történet alakulását. Tehát, ha estlegesen nem tudtok időre írni nyugodtan lehet szólni nekem, de az, hogy csak eltűnök és nem írok és mindenkit feltartok stílust nem szeretem, ha előre szólva van a dolgokról akkor tudom úgy alakítani a körülményeket is, hogy mindenkinek jó legyen, így kérném jelezni, ha még se tudsz indulni vagy nincs időd írni. Történet kicsavarása, igen sok nyitott ajtót fogok adni, de valamit amit éppen hogy belelehet erőszakolni a történet menetébe nem óhajtok látni, mindenki szabadon cselekedhet az adott történet keretein belül, nem kérek bónusz irányításokat, minden lehetőséget nyitva fogok hagyni amit az aktuális történet enged, nem kell hozzá adni dolgokat. Kerüljétek a trágár szavak használatát, lehet vélemény alkotni a másikról, de csakis a szebbik kifejtési módszerrel, kilehet fejteni szépen is a negatív véleményeket.

A mesélő által vezetett küldetések listája:
Ritka étek (fut)
Tavaszi ramazuli (fut)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Borostyán [Mesemondó]

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Mystery World Szerepjáték :: Adatbázis :: Adatlapok :: Mesemondók adatlapjai-