2123

A Föld már nem létezik. Az emberek most egy Benope nevű bolygót akarnak elvenni az őslakóktól, a Kriptidektől.
Készen vagy arra, hogy megmentsd a bolygót, vagy hogy elfoglald az emberiségnek?
Döntsd el, s harcolj!


 
PortálPortál  HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 Fehérszakáll , a kezdetek!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Fehérszakáll
Fehérszakáll


Hozzászólások száma : 13
Hírnév : 0
Regisztrált : 2014. Jan. 25.
Tartózkodási hely : Vasmarok

Karakterlap
Szint: 1
EXP:
Fehérszakáll , a kezdetek! Left_bar_bleue100/500Fehérszakáll , a kezdetek! Empty_bar_bleue  (100/500)
Elem/Kaszt: Fény

Fehérszakáll , a kezdetek! Empty
TémanyitásTárgy: Fehérszakáll , a kezdetek!   Fehérszakáll , a kezdetek! Icon_minitimeVas. 26 Jan. 2014, 09:29

Név: Fehérszakáll
Faj: Törp
Nem: Férfi
Elem: Fény
Frakció: Kívülálló
Kor: 44

Kinézet: Egy igazi óriás a törpök között hisz 148 cm magas és teste hatalmas, zömök és izmos. Ő a legnagyobb az összes törp közül. A ruhája medvebőrből készült és a cipője pedig egy saját kézzel vadászott krokodilból készült.

Jellem: Morgós, haragos kissé agresszív törp. Álltalában mindenkiben a rosszat látja, kerüli a társaságot viszont ha valaki megtudja ismerni akkor rájön, hogy nagyon kedves srác. Nagyon nehéz vele közös hangra jutni.

Képességek
Fény kalapács: Fegyvere erős fényességbe kezd majd mikor teljesen elérte a maximális erejét akkor a fegyvert eldobja és az ellenfél nagy  sebzést szenved.

Előtörténet
Gyerek kora óta nem tudja a szüleinek hollétét és ezért két más törp családban nevelkedett. Abban a családban tökéletes volt a helye remekül élt és minden nap nagyon jó volt ott. Viszont a mostoha testvérei folyton bántották éppen ezért nagyon sokat edzett és gyakorolt, hogy megtudja védeni magát a testvéreivel szemben. Sikerült neki lenni a legerősebbnek lenni a családjában és neki is nőtt meg a leghamarabb a szakálla. A nevét onnan kapta, hogy neki már fiatal korában hó fehér volt a szakálla és a haja is. Mikor már férfinek nyilvánították akkor ő teljesen l hagyta a házat mivel a későbbi időkben egyáltalán nem szeretett ott élni. Sajnos nem tudott jó helyre költözni csak egy lakótárssal így vele kellet élnie sokáig és csak pár év múlva ment át a bolygó másik felére egy olyan helyre ahol tényleg törpöknek van a helye és Vasmarok külvárosában élt ahol katonákat tanított a harcra és ebből volt meg a keresete. Fehérszakáll a legszebb elemben született még pedig a fény-ben. Bár kívülről sötét-nek és gorombának látszik ha az emberi megismeri egyből rájöhet, hogy ő egy igazi fényben született törp. Nagyon jól élt mikor már elköltözött megvolt mindene amire csak vágyott. Volt háza, munkája, pénze és hatalmas ereje és minden szép volt. Bár modora kissé goromba volt és elég furcsa természetű volt amikor ment az utcán mindenki ismerte. Ő volt a város legismertebb és legerősebb törpje és tudták, hogy vele nem érdemes kötekedni és ezt tiszteletben is tartották. A vacsorákra őt hívták meg elsőnek, a gyűlésekre az ő szava volt a szent és mindenben nagyon sokat számított egyéniség volt. Egy nap aztán kiment sétálni a városon kívülre és szét nézett más helyeken. Már éppen visszaindultak volna mikor meglátott a távolból egy emberfajzatot nagy puskával. Először csak megfigyelte és távolról nézte, hogy mit csinál majd kicsit közelebb mentem és ismét megfigyeltem. Majd megint közelebb mentem és figyeltem de mikor elég közel jutottam ő is észrevett engem.:
-Állj! -mondta az ember.
-No fene te vagy még egy fura fajzat -mondtam neki tudatlanul
-Állj vagy lövök!
-No-no-no álljunk meg egy szóra! Még csak most találkoztunk nehogy már egyből lövöldözzünk.
Csak remegve tartotta rám a puskáját.
-Na hát ez meg milyen hangszer? Ilyet még nem is láttam. -majd kikaptam a puskáját a kezéből és próbáltam rajta játszani és véletlenül elhajlítottam.
-Hát ez azt hiszem elromlott -majd eldobtam
-Nem tudom mi a fene vagy de lépj hátrébb vagy megöllek a helyszínen.
-Még egy ilyen ronda banda elég egy ocsmány fajta húzz el innen de rögvest vagy az öklömmel adok egy fejest. Sírhatsz majd a kobakod után ha a földön fogsz feküdni bután. Ééén Fehérszakáll vagyok a környék legismertebb törpje velem tisztelettel kell beszélned, hajolj meg személyem előtt és szépen beszélj velem!
Majd úgy meg rémült az ember, hogy elszaladt. Aztán visszamentem és elmondtam a többieknek, hogy mi történt ma velem de kiderült egy nagyon szörnyű hír amit a polgármester hozott.:
-Törpöööök! -mondta fennhangon -akivel fehérszakáll találkozott az egy ember, azért jöttek ide, hogy elfoglalják a bolygónkat!
-Kicsi félős brigád minket akar megölni? Én ezt a bolygón nem fogom megtűrni. Azt mondom törpök küldjük haza mindet!
Nem féltem tőlük hisz ők féltek tőlem és úgy voltam vele, hogy ha valamelyik megpróbál megölni akkor én kettőt ölök meg ha ezek az emberek úgy kívánják. Meg kell védenem a várost minden képen mivel mindenki rám számít. Amióta megtudtuk a hírt azóta még több katonát kellett edzetni és mindenki kapott legalább egy alapképzést. Elhatározott voltam énis és mindenki más is, ha harcolni kell akkor harcolni fogunk! Már a kezdetektől kívülálló voltam és sok társam is mert ki akartam hagyni a felesleges viszályokat és az
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Napkelte
Napkelte
Isten
Isten

Hozzászólások száma : 328
Hírnév : 2
Regisztrált : 2013. Jun. 04.
Kor : 27
Tartózkodási hely : Valahol

Karakterlap
Szint: ???
EXP:
Fehérszakáll , a kezdetek! Left_bar_bleue0/0Fehérszakáll , a kezdetek! Empty_bar_bleue  (0/0)
Elem/Kaszt: Fény

Fehérszakáll , a kezdetek! Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fehérszakáll , a kezdetek!   Fehérszakáll , a kezdetek! Icon_minitimeVas. 26 Jan. 2014, 13:42

Kedves Fehérszakáll

A képességed sebzését kérlek állítsd be legalább úgy, hogy a szinted felével megegyező értékkel sebezzen. valamint a párbeszédeknél a - után mindig szóközt nyomunk. A felhasználóneved mostantól Fehérszakáll, így ezzel kell majd bejelentkezned. És végül a lényeg: ELFOGADOM.

Első pont, hogy pontozd karakteredet. Minden Karakter 10 pontot kap, amit az alap statra oszthat. A Fény eleműekké:

Élet: 1
Erő: 0
Célzás: 0
Kezelés: 0
Állóképesség: 2
Gyorsaság: 0
Spec. Képesség: 2 (Ez fogja meghatározni a fény varázslatok erejét)

Ha egy kis segítség kell, hogy melyik stat mire való, akkor ide kattints.

Ezen kívül kapsz kezdő felszerelést is:
1x Kezdő Balta (+1 Kezelés)
1x Kezdő Vért (+2 Páncél)

Kezdő vagyonod pedig 50 Kredit a párbeszédes hibákért.

Itt megcsinálhatod az adatlapodat.

_________________
"LIDÉRCÉJ, ELÉG LEGYEN! Azzal nem oldunk meg semmit sem, ha az Emberek szintjére süllyedünk, és lemészároljuk őket ész nélkül, mint ahogy ők minket!"

Vendégek ide tehetik az oldaluk bannerét, cserében tegyék ki az ő oldalukra a miénket.

Színkód: #CC9933
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://mystery-world.hungarianforum.net
 

Fehérszakáll , a kezdetek!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Mystery World Szerepjáték :: Adatbázis :: Előtörténetek :: Elfogadott előtörténetek-