2123

A Föld már nem létezik. Az emberek most egy Benope nevű bolygót akarnak elvenni az őslakóktól, a Kriptidektől.
Készen vagy arra, hogy megmentsd a bolygót, vagy hogy elfoglald az emberiségnek?
Döntsd el, s harcolj!


 
PortálPortál  HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 Jack Dalton

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Jack Dalton
Jack Dalton
Vexonus
Vexonus

Hozzászólások száma : 17
Hírnév : 0
Regisztrált : 2014. Feb. 08.

Karakterlap
Szint: 1
EXP:
Jack Dalton Left_bar_bleue200/500Jack Dalton Empty_bar_bleue  (200/500)
Elem/Kaszt: Bérgyilkos

Jack Dalton Empty
TémanyitásTárgy: Jack Dalton   Jack Dalton Icon_minitimeSzomb. 08 Feb. 2014, 17:46

Név: Jack Dalton
Származás: USA
Nem: Férfi
Kaszt: Bérgyilkos
Frakció: Vexonus
Kor: 28

Kinézet: 180 cm magas. Rövid szőke haja van, sportos testalkatú. Szeme: szürkés.

Jellem:

„Első a feladat. A feladatot végre kell hajtani bármi áron. Gyorsan és precízen. Minden egyes lépcsőjét a tervnek ki kell dolgozni fejben, de fel kell készülni a váratlan eseményekre. Az áldozatok számát minimumom kell tartani, de az első a küldetés. A minimumnak nincs korlátja. Inkább élj, mert úgy több hasznod van, de ha szükséges halj meg, de ne potyára. Az emberiségnek új otthont kell ezen a bolygón teremteni és ez nem sikerülhet amíg a háború tart. Valamelyik félnek győzni kell. Szóval emberek, mindenki tegye le a voksát, ki lesz a győztes?”

[idézet Jack Daltontol az osztagának]

Képesség:

Hatodik érzék:

Egy rövid időre képes a szemével érzékelni a másik minden apró izom összehúzódását vagy mikromozgását legyen akár milyen kicsi. Így képes előre megjósolni az ellenfele összes mozdulatát. Vagy egy tárgy pl: egy golyó pontos útvonalát. Viszont rendkívül erős koncentrációt igényel amit csak rövid ideig tud fent tartani.
Hatás: 1 kör. [20 szintenként ez +1 körrel nő] Lehűlési ideje 3 kör.

Előtörténet:

Szerető családba egyedüli gyermekként született Washington közelében. Gyermek évei gondtalanul teltek. A világ fejlődött és minden a lehető legjobban alakult. Egészen addig amíg a szülei autó balesetben meghaltak. Ezek után a 15 éves Jack Dalton választhatott, hogy a nagyszüleihez költözik vagy marad és kollégiumba vonul. Ő az utóbbit választotta Washingtonba folytatta tanulmányait. A szülei halála ugyan keserűen érintette, de már elég idős volt hozzá, hogy tudja egy nap mindenki meghal. Az élete tovább zajlott. Elvégezte a katonait és nem sokára csatlakozhatott a hadsereghez. Egy rövid ideig a konyhán szolgált majd átkerült a felderítő alakulathoz ahol speciális túlélési kiképzésen esett át. De itt se volt túl hosszú ideg mivel bekövetkezett a katasztrófa. Mérges gáz szivárgott ami elárasztotta a világot. A kormány parancsot adott az ezrednek, hogy tartsa a pozícióját, de a vészjósló hírekre egyre inkább lázongó katonák hatására a gyáva tisztek ki adták az indulási parancsot. Az ezred engedély nélkül északnak vette az irányt Alaszka felé abban a reményben, hogy odáig nemér el a gáz, vagy, hogy a hidegben nem terjed... tévedtek. Alaszkába érve a gyengekezű tisztek nem tudtak uralkodni a katonákon...

Elektronikus Napló bejegyzés

„...Ez a vidék nem volt alkalmas, hogy egy egész ezrednek szállást adjon utánpótlás nélkül. Minden éjjel szöknek el. Hogy merre senki nem tudja. Talán megkíséreltek átkelni a tengeren, talán biztos helyet kerestek a gáz elől. Ráadásul a kormány se nézi jó szemmel a parancs megtagadást, minden nap várjuk mikor jönnek, hogy elégtételt vegyenek a parancs megtagadásért. De eddig nem jöttek. Jobb dolguk is volt annál mintsem, hogy ép most háborúsdit játszanak. Valamit kezdeni kell a mérges gázzal. Tanácstalan vagyok ez ügyben, folyamatosan kapjuk a híreket a gáz közeledtéről. A mérnökök kiszámolták, legkevesebb 3 napon belül ide ér ha nem fordul a szélirány. Továbbá nyugtalanít, hogy furcsa jelenségeket észleltek/tünk a táborban. Néhány katona rendkívüli bűvész trükköket produkált. Bár mereven állítják, hogy nem trükk, ezt senki nem hiszi el...”

Elektronikus Napló bejegyzés
„...Be bizonyosodott, valami történik a katonákkal bele értve velem is. Egyre többen produkálnak olyan lélegzet el állító dolgokat amikre ember nem lehet képes. Én is mintha... bár lehet csak beképzelem... Mindegy nem rég járt itt... er... nem jut eszembe a neve, azt ígérte még ma elvisz minket erről a helyről valahova máshova. A világnak vége ezt már mindenki látja, tényleg az a megoldás, hogy mihamarabb eltűnünk innen...”

Elektronikus Napló bejegyzés
„...Furcsának találtam a dolgot, sose gondoltam volna, hogy ez lesz a vége. Először szakaszokra bontottak minket, nemértettem miért nem jók a régiek, majd megkezdtük a beszállást. Az ezrednek körülbelül negyede lépett be az űrhajóba mikor váratlanul elindultunk. Biztos furcsán néztünk volna egy másra ha nem vágódunk el valamennyien a folyosókon a hirtelen startól. Meg az se mellékes, hogy valamelyik hülye elfelejtette bebiztosítani a fegyverét így egy ideig senkinek eszébe se jutott fel kelni. A kérdésein kell viszont nem kelet soká várni hamarosan megtudtuk, hogy a korai indulás oka az volt, hogy a gáz a vártnál gyorsabban érkezett...”

Elektronikus Napló bejegyzés
„...Már nem is tudom mióta utazunk kezdem elveszteni a fonalat. Néhányan ki spéciztek maguknak és emiatt kénytelen vagyok speciális kiképzésen átesni. Egy nagyobb csarnok méretű teremben tartják minden nap. Úgy tűnik az új hívatásomat az elhallgattatási és ki iktatási hivatalban találtam meg. Az edzés egész napos[vagy estés], részben ezért hanyagoltam mostanában a napló vezetést...”

Utolsó bejegyzés... [sérült fájl]

„...Véget ért az utazás, megérkeztünk egy eddig ismeretlen világba.... de az itteniek nem nézik jó szemmel... rövid háborúra készülnek... Úgy tűnik a kiképzésem élesben folytatódik.... Jack Dalton, vége.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Napkelte
Napkelte
Isten
Isten

Hozzászólások száma : 328
Hírnév : 2
Regisztrált : 2013. Jun. 04.
Kor : 27
Tartózkodási hely : Valahol

Karakterlap
Szint: ???
EXP:
Jack Dalton Left_bar_bleue0/0Jack Dalton Empty_bar_bleue  (0/0)
Elem/Kaszt: Fény

Jack Dalton Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jack Dalton   Jack Dalton Icon_minitimeSzomb. 08 Feb. 2014, 18:07

Kedves Jack!

Találtam ugyan egy helyesírási hibát, de 1 még nem vészes, így ezennel ELFOGADOM!

Első pont, hogy pontozd karakteredet. Minden Karakter 10 pontot kap, amit az alap statra oszthat. A Bérgyilkosé:

Élet: 1
Erő: 1 (Az erőre rakott pont fele (páratlan esetén felfele kerekítünk), valamint a két tőr osztott pontja adódik hozzá)
Célzás: 0
Kezelés: 0
Állóképesség: 0
Gyorsaság: 3
Spec. Képesség: 0

Ne csüggedj, ha nem olyan, amit te szerettél, hiszen minden szintlépésnél kapsz 5 pontot.

Ezen kívül kapsz kezdő felszerelést is:
2x Kezdő Katar/Lézertőr (2x0.5 Erő) - válaszd ki a neked megfelelőt.
1x Kezdő Páncélzat (+2 Páncél)

Kezdő vagyonod pedig 70 Kredit.

Itt megcsinálhatod az adatlapodat.

_________________
"LIDÉRCÉJ, ELÉG LEGYEN! Azzal nem oldunk meg semmit sem, ha az Emberek szintjére süllyedünk, és lemészároljuk őket ész nélkül, mint ahogy ők minket!"

Vendégek ide tehetik az oldaluk bannerét, cserében tegyék ki az ő oldalukra a miénket.

Színkód: #CC9933
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://mystery-world.hungarianforum.net
 

Jack Dalton

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Mystery World Szerepjáték :: Adatbázis :: Előtörténetek :: Elfogadott előtörténetek-