2123

A Föld már nem létezik. Az emberek most egy Benope nevű bolygót akarnak elvenni az őslakóktól, a Kriptidektől.
Készen vagy arra, hogy megmentsd a bolygót, vagy hogy elfoglald az emberiségnek?
Döntsd el, s harcolj!


 
PortálPortál  HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 NJK Adatlapok [Borostyán]

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Borostyán
Borostyán
Mesemondó
Mesemondó

Hozzászólások száma : 35
Hírnév : 0
Regisztrált : 2014. Jan. 24.

Karakterlap
Szint: ???
EXP:
NJK Adatlapok [Borostyán] Left_bar_bleue0/0NJK Adatlapok [Borostyán] Empty_bar_bleue  (0/0)
Elem/Kaszt: Tűz

NJK Adatlapok [Borostyán] Empty
TémanyitásTárgy: NJK Adatlapok [Borostyán]   NJK Adatlapok [Borostyán] Icon_minitimeSzomb. 08 Feb. 2014, 20:20

NJK Adatlapok [Borostyán] 1270885856_yo_ho_ho_by_hibbary

Név: Fürge
Kor: 100050
Nem: Hím
Faj: Nefenthro (Humanoid)
Elem: Nincs
Frakció: Kívülálló


Kinézet:
Hiúz-humadoid, aki fajtársaitval ellentéteb, igen városias, mind viselkedésbe, mind öltözködésben. Bal szemét elvesztett a háború alatt, így azt egy szemkötő fedi.

Jellem:
A bal szeme és párja és fia elvesztése után vissza vonult a világtól, csak is a fia párjával és kis unokájával tart szorosabb kapcsolatot, minden egyéb hidegen hagyja. Bár igaz öregségére, már gyakran kér segítséget a fiatalságtól, ha valamire már önerőből képtelen, így időnként hirdetéseket ad fel, amikre bárki jelentkezhet, már nem érdekli se a háború és, hogy ki milyen nézetet vall. Mindenkivel szemben egy kedves és szívélyes öreg, aki már vénségére csak nagy reményeket tud táplálni a most születő és élő fiatalságba.

Történet:

Fiatalabb korában, még a fajtájával élt és azok hagyományait követte, később mikor megismerte a nagy szerelmét, ott hagyta mind az otthonát, mind a népe szokásait és kényelmesebb városi életbe kezdett, a családjával együtt. Később mikor kitört a háború, maga is fegyvert ragadott és harcolt a Vexonus ellen, bár nem csatlakozott az Abyssionhoz sem, csak is családja, népe és a barátiként elismer más kriptidekért harcolt. A csata kezdetekor, rendíthetetlenül hitte, hogy minden ember gonosz és el kell tűnniük erről a világról. A harcok közben elveszítette bal szemének világát és meglepődésére egy ember volt az aki ekkor ellátta sebét és megkapta a szemkötőjét. Innentől kételyek merültek fel benne az emberek iránt, hisz van amelyikük csak pusztít és gyilkol és vannak olyanok is akik ép az ellenkezőjét teszi és segítik támogatják a kriptideket. Egy nagyobb összecsapás közben elvesztette a fiát, ami nagy traumaként élt meg, párja tartotta benne a lelket, de később egy rajta ütés során őt is elvesztette, ezek után visszavonult a harcoktól és magányosan élt mindaddig, míg fia párja meg nem látogatta még fiatal lányával, onnantól kezdve velük felvette a kapcsolatot és bár maradt magányosan az otthonában, a kis unokája gyakran meglátogatta őt és sok mindenben segített is neki, többe között a lelkes kislánynak hála ébredt  benne tudatara a fiatalokba táplált erős reményei, azóta erősen hiszi, hogy a most élő és az majd születő fiatalok rendet és békét  tudnak majd hozni a világba. Van mikor hirdetéseket ad fel, sokszor amiatt, hogy neki segítsenek, de van mikor oktatólag próbál hatni a mellészegődőkre, ezzel is próbálva segíteni a két fél viszályának eltűnését, bár kisebb-nagyobb sikerei vannak, még is kitartó, hisz ő már rég eldobta a fegyverét és reméli, hogy egyszer mindenki így fog cselekedni és eljön majd a béke korszaka.

Szín: Zöld

Kép forrása: http://dreamworlds.ru/kartinki/43392-furri.html

_________________
Hőseimet elkísérem valameddig, majd egy dramaturgiai ponton elengedem kezüket, azon reményben, hogy most már boldogulnak nélkülem. Ekkor ők megkezdik önálló életüket. Ez a festmények, versek, regények, dalok, gyerekek sorsa.

Beszéd szín: Sárga
Mesélés szín: Fehér

Futó mesélések:
Ritka étek
Tavaszi ramazuli


A hozzászólást Borostyán összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 10 Feb. 2014, 12:23-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Borostyán
Borostyán
Mesemondó
Mesemondó

Hozzászólások száma : 35
Hírnév : 0
Regisztrált : 2014. Jan. 24.

Karakterlap
Szint: ???
EXP:
NJK Adatlapok [Borostyán] Left_bar_bleue0/0NJK Adatlapok [Borostyán] Empty_bar_bleue  (0/0)
Elem/Kaszt: Tűz

NJK Adatlapok [Borostyán] Empty
TémanyitásTárgy: Re: NJK Adatlapok [Borostyán]   NJK Adatlapok [Borostyán] Icon_minitimeSzomb. 08 Feb. 2014, 20:25

NJK Adatlapok [Borostyán] A_53c4da74


Név: Alvy Hennessy
Származás: Írország
Kor: 30
Nem: Nő
Faj: Ember
Kaszt: Tudós
Frakció: Vexonus


Kinézet:
Hosszú derékig érő barna haj, világos lila szemek, olyan 180 cm körüli a magassága. Öltözéke valahogy olyan kötött és rendezett egyben még is lezser és kényelmes. Első ránézésre nem állítaná azt róla az ember, hogy egy tudós.

Jellem:
Még gyerekként került Silas mellé, már-már az apja ként tekint rá, nem árulná el soha. A háborúval magával nem túlzottan foglakozik, inkább hatalmas kíváncsiságát és tudás vágyát próbálja csillapítani. Teljesen bele van mélyedve a kutatásaival a Benopén élő növényeket és kriptideket és fellehető nyersanyagokat, érceket tanulmányozza. Nem szokás kimozdulni a laborjából, ha még is akkor azt jó okkal teszi akkor általában valami olyasmire lel ami segítheti a Vexosonut a győzedelmeskedésben vagy ép technikai fejlődést biztosít.

Történet:

Kilenc éves korában elvesztette a szüleit, sajna részletekre nem emlékszik, mivel azok az emlékei eltűntek számára, tehát részleges memória vesztést szenvedett el vagy maga dobta el ezeket az emlékeket ezt még maga sem tudja. Mikor betöltötte a tizedik életévét valamilyenem ódon Silas mellé kerül, aki semmi említésre méltót nem tett a lányért ő még is isteníti és már-már apjaként tekintett rá. A hajón eltöltött évek alatt rengeteg tudásra tett szert, majd mikor elég tudás állt rendelkezésére létrehozta Spidert egy pók kinézetű és egy madárpók méretű robotot. A kis robot amolyan labortárs ként funkcionál számára, amolyan memória egység amiben az eddig kutatási eredményeit és a jegyzeteit tárolja, bár egy támadó funkciója van, ami az elektrosokk, igazából ugyanaz a hatása mint a Földön használatos sokkolóké, csak ép egy pók formájú robotba építve. Mikor a hajó leszállt Benopén és a Vexonus háborúba kezdett, akkor már harminc éves volt és a csatába nem vett részt, viszont bele ásta magát a bolygó élő világának tanulmányozásába, ami kiterjed a kriptidekre a növényvilágra a bolygón fellelhető nyersanyagokra, ércekre. Amióta Benopén tartózkodik, még inkább bezárkózott a laborjába és csak is a kutatásainak él. Az egyetlen társa pedig csak is az általa épített kis robot Spider, akit időközben mesterséges intelligenciával ruházott fel és némi fokú érzelmeket is táplált bele, hogy kevésbé érezze magát egyedül, de hát maga választotta magányos tudós pályát aki csak kutatásainak él és senki és semmi sem akadályozhatja meg benne. Néha azért megfordul a laborján kívül is, de nem sok mindenkivel áll szóba azokra még csak rá se néz akik nem a Vexonus oldalán állnak.

Fegyvere/Labortársa: Spider
Egy pók robot, ami egy madár pók méretével rendelkezik. Érdekes mód a feje helyén egy miniatűr emberi koponya található, de teljes egészében egy pókra hasonlít. Egy egyszerű memória egység, amiben minden eddigi kutatási eredmény és feljegyzés tárolva van. A személyiség beállítása szerint szeret gúnyolódni a tervezőjével szemben és gyakran szól vissza is, de mind emellett egy engedelmes robot, aki vagy a laborban szaladgál vagy alkotója vállán pihen ép. Támadni képtelen, csupán sokkolni képes az esetleges támadót, de az is csak pár percig tart.

Spider kép:
 

Szín: Narancs

Kép forrása: http://vk.com/kurisu_makise

_________________
Hőseimet elkísérem valameddig, majd egy dramaturgiai ponton elengedem kezüket, azon reményben, hogy most már boldogulnak nélkülem. Ekkor ők megkezdik önálló életüket. Ez a festmények, versek, regények, dalok, gyerekek sorsa.

Beszéd szín: Sárga
Mesélés szín: Fehér

Futó mesélések:
Ritka étek
Tavaszi ramazuli
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Borostyán
Borostyán
Mesemondó
Mesemondó

Hozzászólások száma : 35
Hírnév : 0
Regisztrált : 2014. Jan. 24.

Karakterlap
Szint: ???
EXP:
NJK Adatlapok [Borostyán] Left_bar_bleue0/0NJK Adatlapok [Borostyán] Empty_bar_bleue  (0/0)
Elem/Kaszt: Tűz

NJK Adatlapok [Borostyán] Empty
TémanyitásTárgy: Re: NJK Adatlapok [Borostyán]   NJK Adatlapok [Borostyán] Icon_minitimeSzomb. 08 Feb. 2014, 20:28

NJK Adatlapok [Borostyán] Dqv3

Név: Őszilevél
Kor: 1000
Nem: Nő
Faj: Nimfa (Humanoid)
Elem: Föld
Frakció: Abyssion


Kinézet:
A fajtársaitól csak is haja színével tért el, mivel hosszú haja vörös színben pompázik, akár az ősszel hulló falevelek. Szeme színe ezüst szürke. Bármikor képes eltűnni az őt körülvevő környezetben (ha erdőről vagy mezőkről van szó csak akkor). Ruházata levelekből, gallyakból és indákból áll, amit gondosan összefont és számra megfelelő öltetett alkotott belőlük. Testén nonfiguratív tetoválások/jelek láthatók.

Jellem:
Mióta megjelent a Vexonus azoknak tagjaival próbál nem érintkezni és kerüli is őket, mindenki mással kedvesen bánik, bár a Kívülállókban sem bízok meg teljesen, de velük sem ellenséges a magatartása. Kissé lobbanékony természetű, nem egy türelmes fajta és túlzottan irányítani se lehet. Minden tud a természetről és a bolygón élő növényekről, van egy-két ritka növény melyről nem hallott még sokat, viszont sokat foglalkozik azok felkutatásával és megismerésével.

Történet:

Egy nyugodt és csendes kis erdőben született, a nevét vörös haja miatt kapta, ami nem volt jellemző a Nimfákra, így kitűnt mindig a többiek közül, de soha nem zavarta sem őt sem a többieket, hisz minden egyéb téren hasonlított a fajtársaihoz. Élete nagy része békességben és vidámságban telt el, mivel a természet gyermeke így minden tudott róla vagy megtudott róla az évek során. Hétköznapja nem túl esemény dúsan teltek, de számára pontosan ez volt a megfelelő életvitel, nem voltak gondjai mindaddig, míg nem találkozott a bolygóra érkezett új létformákkal, akikről később kiderült, hogy elakarják foglalni Benopét és mindenkit elpusztítanak akik az útjukba állnak. Nem sokkal a háború kezdete után jutott a fülébe, hogy ezek az ellensége lények nem mások mint emberek, bár találkozott barátságosokkal is, mivel kis számban voltak, így inkább a többséghez húzott és csatlakozott az Abyssionhoz, mely a Vexonus ellen lépett fel és otthonuk védelmére keltek. A háború során, meghaltak a szülei és nagyon sok barátja és fajtársa is áldozatul esett, de máshol sem volt különb a helyzet, rengeteg élet veszett oda, az emberek kapzsisága miatt. Végül visszavonult a harcoktól és úgymond vándorlásba kezdett, hogy olyan növényeket találhasson melyek veszélyesek és erős fegyverként szolgálnak, majd az emberek ellen, de emellett a gyógynövényeket sem felejtette el, így azokat is termeszteni kezdte egy általa ismert eldugott helyen, hogy csak is az Abyssion szolgálatára legyenek ezek a növények nagyobb mennyiségben, hisz ugyanezek a növényeket az ellenség is megtalálhatja, hisz nem csak a kis kertecskéjében nőnek ezek a növények. Tehát minden erejével a Vexonus megfékezésén van és minden előnyt megpróbál előteremteni az Abyssion számára.

Szín: Olíva

Kép forrása: Nem találtam meg.

_________________
Hőseimet elkísérem valameddig, majd egy dramaturgiai ponton elengedem kezüket, azon reményben, hogy most már boldogulnak nélkülem. Ekkor ők megkezdik önálló életüket. Ez a festmények, versek, regények, dalok, gyerekek sorsa.

Beszéd szín: Sárga
Mesélés szín: Fehér

Futó mesélések:
Ritka étek
Tavaszi ramazuli
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalomNJK Adatlapok [Borostyán] Empty
TémanyitásTárgy: Re: NJK Adatlapok [Borostyán]   NJK Adatlapok [Borostyán] Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 

NJK Adatlapok [Borostyán]

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Mystery World Szerepjáték :: Adatbázis :: Nem Játékos Karakterek-