2123

A Föld már nem létezik. Az emberek most egy Benope nevű bolygót akarnak elvenni az őslakóktól, a Kriptidektől.
Készen vagy arra, hogy megmentsd a bolygót, vagy hogy elfoglald az emberiségnek?
Döntsd el, s harcolj!


 
PortálPortál  HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 Nahul Barlangja

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Harmat
Harmat


Hozzászólások száma : 22
Hírnév : 0
Regisztrált : 2014. Feb. 11.

Karakterlap
Szint:
EXP:
Nahul Barlangja Left_bar_bleue0/0Nahul Barlangja Empty_bar_bleue  (0/0)
Elem/Kaszt: -

Nahul Barlangja Empty
TémanyitásTárgy: Nahul Barlangja   Nahul Barlangja Icon_minitimePént. 14 Feb. 2014, 16:38


Jelentkezők:


  • Jack Dalton
  • Bronzpikkely


Határidő: Február 18. (Ha előbb írtok természetesen előbb jön a kör, illetve a következő kör kezdetéig még beszállhat Vexonusi játékos)
Szólimit: 250 szó

Történet:
Mint olvashattátok felfedeztek egy hatalmas kővel lezárt barlangot, természetesen a követ időközben már eltávolítottak azonban a katonák jobbnak látták a segítség kérést. A toborzás nem tartott sokáig csupán néhány napig lehetett csatlakozni a felderítő egységhez, amit egy bizonyos Frank Smith nevű ember vezet. Az önkéntesek száma ugyan nem túl sok, de ez érthető ugyanis egy barlang feltárásához, szükségtelen egy egész hadsereget összeszedni. Az eligazításon hallhatjátok a történetet ami Nivania főterén zajlik. Majd se meg se várva az esetleges kérdéseket máris a csapatszállító hajú felé terelnek mindenkit, és néhány másodperc múlva máris az említett helyszínen találjátok magatokat. A jármű visszatér a bázisra. Azonban meglepő módon felbukkan néhány erre felé portyázó gnóm akik úgy gondolták túlerejűk révén, hogy visszaszerzik a területüket. A nagy zűrzavar közepette mindketten a barlangba kerültök, és legnagyobb szerencsétlenségetekre egy rossz helyen robbant gránát földcsuszamlást okozva elzárta a kivezető utat. A többiek kint ragadtak ti pedig ketten bent.(illetve hárman ha a harmadik is esetleg mégis csatlakozna) Előttetek három járat, mindhárom elég széles ahhoz, hogy akár négy ember is képes legyen egymás mellett haladni rajta.

Feladat: Válasszatok útvonalat, azt rátok bízom, hogy mit találtok elsődleges célotoknak, a kivezető út keresését, vagy esetleg a barlang feltérképezését ami az eredeti célotokul is szolgált.

Ha kérdésetek adódik pü formájában nyugodtan megtehetitek.

Térkép ami alapján elindulhattok:
 

Hogyan zajlik a kazamata harc:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jack Dalton
Jack Dalton
Vexonus
Vexonus

Hozzászólások száma : 17
Hírnév : 0
Regisztrált : 2014. Feb. 08.

Karakterlap
Szint: 1
EXP:
Nahul Barlangja Left_bar_bleue200/500Nahul Barlangja Empty_bar_bleue  (200/500)
Elem/Kaszt: Bérgyilkos

Nahul Barlangja Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nahul Barlangja   Nahul Barlangja Icon_minitimePént. 14 Feb. 2014, 22:46

Nivaniában volt a gyülekező. Jó pár harcedzett harcos összegyűlt... gondolná az ember. De mégse hinném. Szerintem az igazi veteránoknak jobb dolguk is van mint a már meghódított területek ellenőrzése. Ez inkább a hozzánk hasonlók feladata. Úgy tűnik mi leszünk azok akik kitakarítják azokat a helyeket amiken a front átsiklott. De valakinek ezt meg kell tenni... addig meg amíg megfizetnek, hogy abból felfegyverezzem magam és meg nem szerzem a szükséges tapasztalatokat addig ez egy megfelelő munka.
Az osztag hamar össze állt és hamarosan el is indulhatunk. A tisztünk Frank Smith annyira sürgette az indulást amennyire csak tudta. A csapatszállító végig száguldott a kihalt tájon. A kitaposott úton. A sofőrök úgy hajtották a motort ahogy csak bírták így nem telt el sok idő mire megérkeztünk a barlang szájához. A felderítők gondoskodtak a barlangot lezáró szikla eltávolításáról amiről a környéken szétszórt nem kevés törmelék árulkodott. A csapat készen állt az indulásra, a jármű vissza indult. Amire viszont nem számítottunk az pár tucat gnóm volt. Ránk támadtak nyilván azt hitték van esélyük. A katonák szétszóródtak és fedezékbe vonultak a mágikus támadásokkal harcoló gnómok elöl és viszonozták a tüzet. Az egyik katonával egy tűzgolyó végzett. Majd egy gnómot cincáltak szét a lézer sugarak. Néhány gnóm viszont a barlangszájában talált magának biztos fedezéket. Lerohantam őket elkerülve halálos támadásaikat az egyikkel azonnal végeztem, de aztán egy gránát landolt mellettem. Nem tétováztam neki futásból beugrottam a barlangba és a földre vettem magam. A gránát felrobbant, a föld megremegett majd néhány kődarab esett le a mennyezetről, míg a bejárat teljesen be omlott. A barlang porral telt meg.

Vártam egy kicsit amíg a por leül és az omlás is biztos abba marad majd felálltam. Nem voltam egyedül... volt velem valaki/valakik. Emlékeztem rá, hogy együtt utaztunk a csapat szállítóban. Körülnéztem... és felmértem a helyzetet. 3 út vezet el innen. Fontos, hogy találjunk egy kijáratot viszont nem hagyhatjuk feltérképezetlenül a barlang rendszert. Viszont egy kis szerencsével egyszerre mind kettőt megoldhatjuk...
-Akkor, szerintem folytassuk a küldetést. Mondtam. Majd a járatok felé pillantottam.
-Azt hiszem majdnem mindegy merre megyünk. És elindultam random az egyik folyosón. [jobb oldali járat]

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bronzpikkely
Bronzpikkely
Vexonus
Vexonus

Hozzászólások száma : 28
Hírnév : 0
Regisztrált : 2013. Nov. 30.
Kor : 27

Karakterlap
Szint: 1
EXP:
Nahul Barlangja Left_bar_bleue110/500Nahul Barlangja Empty_bar_bleue  (110/500)
Elem/Kaszt: Sötét

Nahul Barlangja Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nahul Barlangja   Nahul Barlangja Icon_minitimeVas. 23 Feb. 2014, 11:12

Gyáva emberek... felfedeztek egy barlangot, és erre egyből arra jutottak, hogy nagyobb, erősebb csapat kell. Szánalmas alakok. Csak azért jelentkeztem, hogy ha alkalom adódik, minél hamarabb megöljem őket. Sokan rettegve néztek rám, ismervén, hogy miket művelek azokkal, akik az utamba állnak. A felderítő egység vezetője, ez a Frank nem is válaszolt a kérdésekre, hanem csak siettette az egészet. Igen gyorsak voltak, mert már ott is voltunk. Már rég eltüntették a sziklát a barlang szájából, legalábbis a sok törmelék erre utalt. Viszont amint elment a jármű, már jött is egy csapat gnóm, akik úgy gondolták, hogy vissza tudják foglalni a területet, és kitört a harc. Hol gnóm halt meg, hol ember. Én nem akartam belekeveredni most, ezért a barlang felé vettem az irányt. Azonban ott volt egy pár gnóm meg az egyik társam. Éppen azon járt az agyam, hogy mindegyiket megölöm, mikor egy gránát pottyant mellénk. Azonnal a társam után rohantam, a gnómokkal ellentétbe, s bár sikerült túlélnünk a robbanást, azonban a barlang beomlott. Az egyetlenek, akik túlélték csak én és még egy/két ember. Így is megcsapta a szaglószerveimet a gnómok és emberek vérének és holttestének szaga. A barlangot három járat szelte szét, amíg elég szélesek voltak négy embernek is. Itt már valamire gyanakodtam, de egyelőre nem mondtam meg. Talán a társ(aim) belesétálnak majd egy csapdába, ezzel megkönnyítve az én dolgomat a kijutás felé. a(z egyik) társam azt találta, hogy teljesen mindegy, merre megyünk, így ment a jobb oldaliba. Csak azért mentem utána, hogy ha meglesz az alkalom rá, megöljem. De attól még tartottam a tisztes távolságot.

_________________
Pontozás, Felszerelés:
 


Miért számítson mások élete annak, akitől a korrupció elvette a szeretteit?
Szín: #FF3300 (én)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Harmat
Harmat


Hozzászólások száma : 22
Hírnév : 0
Regisztrált : 2014. Feb. 11.

Karakterlap
Szint:
EXP:
Nahul Barlangja Left_bar_bleue0/0Nahul Barlangja Empty_bar_bleue  (0/0)
Elem/Kaszt: -

Nahul Barlangja Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nahul Barlangja   Nahul Barlangja Icon_minitimeVas. 23 Feb. 2014, 18:18

Miközben a sötét, nyirkos barlangban sétáltok néhány denevért láthattok a magasban lógni, néhány cseppkőről. Nem bántanak, nem reagálnak ha hangoskodtok, de talán nem is lenne túl jó ötlet egy ilyen helyen kiáltozni nemde? Ahogyan előre haladtok elég sokáig semmi sem állja utatokat, mígnem meg nem pillantotok a távolban egy kupac csontot, ahogy közeledtek felé, mintha reagálna a jelenlétetekre és egy Csontváz alakját veszi fel. A pórból pedig előhúz egy méretes kardot, és egy pajzsot.

Harci kör következik, ezért nem kérek 250 szót, viszont ha lehetséges legalább 50 azért legyen meg. Lentebb olvasható a támadási sorrend. Mivel ez az első Katakomba harc, ezért elmagyarázom röviden, hogy is zajlik.
Az első támad, dob a megfelelő kockával, és ha talál akkor a célpont értelem szerűen veszít életpontot. Mindenki támadása után, írom, hogy mi is történt, ezért kérek mindenkit, hogy várja meg mindig az én reagálásomat, és csak utána következzen mindig a következő. Ha valami nem érthető küldhettek püt és megpróbálom részletesen elmagyarázni.

Csontváz katona:
 
Térkép:
 

Jack Dalton(Sebzés: 2/kés, Kockával 3 vagy afölött kell dobnod a találathoz, Spec képességhez 3 vagy afölött kell dobnod, minden 3. körben pihenned kell)
Csontváz Katona
Bronzpikkely(Sebzés: 2, Kockával 3 vagy afölött kell dobnod a találathoz, spec képességhez 3 vagy afölött kell dobnod a találathoz, minden 3. körben pihenned kell)

Kört kezdi Jack Dalton, kérlek dobj egy 6-os kockával is.


A hozzászólást Harmat összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 24 Feb. 2014, 21:07-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jack Dalton
Jack Dalton
Vexonus
Vexonus

Hozzászólások száma : 17
Hírnév : 0
Regisztrált : 2014. Feb. 08.

Karakterlap
Szint: 1
EXP:
Nahul Barlangja Left_bar_bleue200/500Nahul Barlangja Empty_bar_bleue  (200/500)
Elem/Kaszt: Bérgyilkos

Nahul Barlangja Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nahul Barlangja   Nahul Barlangja Icon_minitimeVas. 23 Feb. 2014, 22:36

Hm... most, hogy a por leülepedett kicsit jobban körbe tudtam nézni a zseblámpám fényében. A társam úgy tűnik egy kriptid. Elég ritkák, de előfordulnak a mi seregünkben is. Persze az, hogy miért is számomra egy rejtély. Meg valószínűleg másnak is. Persze a hűségüket megítélni nem az én feladatom, arra vannak a fejesek. Bár nyugodtabb lennék ha a hátamat nem egy túlméretezett gyík vigyázná...

Egyenesen, akadálytalanul haladtunk a folyosón egész addig amíg egy rakat földön heverő csont kupac nem került a szemünk elé... És már szinte meg se lepődtem mikor megmozdultak és összeálltak egy kupac földön heverő csontból egy kupac földön álló csonttá. Azt hiszem imádni fogom ezt a barlangot...

Elhajítottam a zseblámpát és aktiváltam a lézer Katarjaimat. Megrohantam a csontvázat majd oldalra szökkentem és úgy támadtam mind a 2 fegyveremmel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Napkelte
Napkelte
Isten
Isten

Hozzászólások száma : 328
Hírnév : 2
Regisztrált : 2013. Jun. 04.
Kor : 27
Tartózkodási hely : Valahol

Karakterlap
Szint: ???
EXP:
Nahul Barlangja Left_bar_bleue0/0Nahul Barlangja Empty_bar_bleue  (0/0)
Elem/Kaszt: Fény

Nahul Barlangja Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nahul Barlangja   Nahul Barlangja Icon_minitimeVas. 23 Feb. 2014, 22:36

The member 'Jack Dalton' has done the following action : Dobókocka

'6-os kocka' :
Nahul Barlangja 1089806-20130630-5LV7l0 Nahul Barlangja 1089806-20130630-5LV7l0
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://mystery-world.hungarianforum.net
Harmat
Harmat


Hozzászólások száma : 22
Hírnév : 0
Regisztrált : 2014. Feb. 11.

Karakterlap
Szint:
EXP:
Nahul Barlangja Left_bar_bleue0/0Nahul Barlangja Empty_bar_bleue  (0/0)
Elem/Kaszt: -

Nahul Barlangja Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nahul Barlangja   Nahul Barlangja Icon_minitimeHétf. 24 Feb. 2014, 15:10

Jack Dalton támadásai sikeresek.

Csontváz Katona 1-et sebez Jack Dalton-ba.

Életpontok:
Csontváz Katona: Teljes élet, - 4
Jack Dalton: 15 HP, 1 Páncél
Bronzpikkely: 15 HP, 2 Páncél

Bronzpikkely támad. Kérlek dobj egy hatoldalú kockával is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bronzpikkely
Bronzpikkely
Vexonus
Vexonus

Hozzászólások száma : 28
Hírnév : 0
Regisztrált : 2013. Nov. 30.
Kor : 27

Karakterlap
Szint: 1
EXP:
Nahul Barlangja Left_bar_bleue110/500Nahul Barlangja Empty_bar_bleue  (110/500)
Elem/Kaszt: Sötét

Nahul Barlangja Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nahul Barlangja   Nahul Barlangja Icon_minitimeKedd 25 Feb. 2014, 20:51

Azt a pár denevért nem zavart a jelenlétünk. Az emberen viszont éreztem a nyugtalanságot, amit én okoztam neki. Látta, hogy Kriptid vagyok, azt is, hogy miféle. Nyilván ösztönös az embereknél, hogy nyugtalanok a nagy hüllők közelében. Viszont a nagy halom csontnak, amiről kiderült, hogy egy csontváz katona, már zavaró volt a tény. Az ember neki is rontott. Én a képességemet használtam volna, de az élőhalottakon nem hat, így én is támadtam rá.

_________________
Pontozás, Felszerelés:
 


Miért számítson mások élete annak, akitől a korrupció elvette a szeretteit?
Szín: #FF3300 (én)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Napkelte
Napkelte
Isten
Isten

Hozzászólások száma : 328
Hírnév : 2
Regisztrált : 2013. Jun. 04.
Kor : 27
Tartózkodási hely : Valahol

Karakterlap
Szint: ???
EXP:
Nahul Barlangja Left_bar_bleue0/0Nahul Barlangja Empty_bar_bleue  (0/0)
Elem/Kaszt: Fény

Nahul Barlangja Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nahul Barlangja   Nahul Barlangja Icon_minitimeKedd 25 Feb. 2014, 20:51

The member 'Bronzpikkely' has done the following action : Dobókocka

'6-os kocka' :
Nahul Barlangja 1089805-20130630-mnyV9k Nahul Barlangja 1089807-20130630-yqWf7Z

_________________
"LIDÉRCÉJ, ELÉG LEGYEN! Azzal nem oldunk meg semmit sem, ha az Emberek szintjére süllyedünk, és lemészároljuk őket ész nélkül, mint ahogy ők minket!"

Vendégek ide tehetik az oldaluk bannerét, cserében tegyék ki az ő oldalukra a miénket.

Színkód: #CC9933
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://mystery-world.hungarianforum.net
Harmat
Harmat


Hozzászólások száma : 22
Hírnév : 0
Regisztrált : 2014. Feb. 11.

Karakterlap
Szint:
EXP:
Nahul Barlangja Left_bar_bleue0/0Nahul Barlangja Empty_bar_bleue  (0/0)
Elem/Kaszt: -

Nahul Barlangja Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nahul Barlangja   Nahul Barlangja Icon_minitimeSzer. 26 Feb. 2014, 14:55

Bronzpikkely támadásával elpusztította a Csontvázkatonát, csontjai és felszerelése darabokra hullik, de még előtte fájdalmában egy hangos sikoltás rázza fel a barlang csendjét, és további két Csontvázkatona tart felétek. Éppen elég távolság van köztetek és a két újonnan érkező között, ahhoz, hogy akár elmenekülhessetek, vagy bevigyétek az első támadásokat.

Jack Dalton(Sebzés: 2/kés, Kockával 3 vagy afölött kell dobnod a találathoz, Spec képességhez 3 vagy afölött kell dobnod, minden 3. körben pihenned kell)
Csontváz Katona #1
Bronzpikkely(Sebzés: 2, Kockával 3 vagy afölött kell dobnod a találathoz, spec képességhez 3 vagy afölött kell dobnod a találathoz, minden 3. körben pihenned kell)
Csontváz Katona #2

Életpontok:
Jack Dalton: 15 HP, 1 Páncél
Bronzpikkely: 15 HP, 2 Páncél
Csontváz Katona #1 FULL
Csontváz Katona #2 FULL

A kört Jack dalton kezdi, sikeres találathoz 3 vagy afölött kell dobnod a kockákkal.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jack Dalton
Jack Dalton
Vexonus
Vexonus

Hozzászólások száma : 17
Hírnév : 0
Regisztrált : 2014. Feb. 08.

Karakterlap
Szint: 1
EXP:
Nahul Barlangja Left_bar_bleue200/500Nahul Barlangja Empty_bar_bleue  (200/500)
Elem/Kaszt: Bérgyilkos

Nahul Barlangja Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nahul Barlangja   Nahul Barlangja Icon_minitimePént. 28 Feb. 2014, 20:54

A csontváz katona megsemmisült, de a helyébe másik kettő állt. Itt még nincs vége.
-Enyém a jobb oldali, tied a bal. Mondtam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Napkelte
Napkelte
Isten
Isten

Hozzászólások száma : 328
Hírnév : 2
Regisztrált : 2013. Jun. 04.
Kor : 27
Tartózkodási hely : Valahol

Karakterlap
Szint: ???
EXP:
Nahul Barlangja Left_bar_bleue0/0Nahul Barlangja Empty_bar_bleue  (0/0)
Elem/Kaszt: Fény

Nahul Barlangja Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nahul Barlangja   Nahul Barlangja Icon_minitimePént. 28 Feb. 2014, 20:54

The member 'Jack Dalton' has done the following action : Dobókocka

'6-os kocka' :
Nahul Barlangja 1089808-20130630-Pf6oNe Nahul Barlangja 1089806-20130630-5LV7l0
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://mystery-world.hungarianforum.net
Harmat
Harmat


Hozzászólások száma : 22
Hírnév : 0
Regisztrált : 2014. Feb. 11.

Karakterlap
Szint:
EXP:
Nahul Barlangja Left_bar_bleue0/0Nahul Barlangja Empty_bar_bleue  (0/0)
Elem/Kaszt: -

Nahul Barlangja Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nahul Barlangja   Nahul Barlangja Icon_minitimeSzomb. 01 Márc. 2014, 20:35

Jack Dalton megtámadta a jobb oldali Csontváz Katonát, (Csontváz katona #2) az erőteljes támadástól egy pillanatra összerezzen ugyan, de még talpon marad, 4 sebzést szenved el összesen.
Azonban a másik katona nem marad rest rögtön megtámadja a hozzá legközelebb álló játékost ezzel lenullázva annak páncélját.

Életpontok:
Jack Dalton: 15 HP, 0 Páncél
Bronzpikkely: 15 HP, 2 Páncél
Csontváz Katona #1 FULL
Csontváz Katona #2 Full/-4 HP

Bronzpikkely támad, támadáshoz, kérlek használj egy hatoldalú kockát, sikeres támadás esetén kettőt sebzel a célpontba
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bronzpikkely
Bronzpikkely
Vexonus
Vexonus

Hozzászólások száma : 28
Hírnév : 0
Regisztrált : 2013. Nov. 30.
Kor : 27

Karakterlap
Szint: 1
EXP:
Nahul Barlangja Left_bar_bleue110/500Nahul Barlangja Empty_bar_bleue  (110/500)
Elem/Kaszt: Sötét

Nahul Barlangja Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nahul Barlangja   Nahul Barlangja Icon_minitimeCsüt. 06 Márc. 2014, 22:03

Kettő az egy helyére. Szép. Társam kérésére csak bólintottam és támadtam a bal oldalit.

//legközelebb 50 lesz//

_________________
Pontozás, Felszerelés:
 


Miért számítson mások élete annak, akitől a korrupció elvette a szeretteit?
Szín: #FF3300 (én)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Napkelte
Napkelte
Isten
Isten

Hozzászólások száma : 328
Hírnév : 2
Regisztrált : 2013. Jun. 04.
Kor : 27
Tartózkodási hely : Valahol

Karakterlap
Szint: ???
EXP:
Nahul Barlangja Left_bar_bleue0/0Nahul Barlangja Empty_bar_bleue  (0/0)
Elem/Kaszt: Fény

Nahul Barlangja Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nahul Barlangja   Nahul Barlangja Icon_minitimeCsüt. 06 Márc. 2014, 22:03

The member 'Bronzpikkely' has done the following action : Dobókocka

'6-os kocka' :
Nahul Barlangja 1089803-20130630-ziKdAO Nahul Barlangja 1089805-20130630-mnyV9k

_________________
"LIDÉRCÉJ, ELÉG LEGYEN! Azzal nem oldunk meg semmit sem, ha az Emberek szintjére süllyedünk, és lemészároljuk őket ész nélkül, mint ahogy ők minket!"

Vendégek ide tehetik az oldaluk bannerét, cserében tegyék ki az ő oldalukra a miénket.

Színkód: #CC9933
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://mystery-world.hungarianforum.net
Harmat
Harmat


Hozzászólások száma : 22
Hírnév : 0
Regisztrált : 2014. Feb. 11.

Karakterlap
Szint:
EXP:
Nahul Barlangja Left_bar_bleue0/0Nahul Barlangja Empty_bar_bleue  (0/0)
Elem/Kaszt: -

Nahul Barlangja Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nahul Barlangja   Nahul Barlangja Icon_minitimeVas. 09 Márc. 2014, 13:19

Bronzpikkely egyik támadása talált. Kettőt sebezve az ellenfelébe, aki kicsit hátrált ugyan, majd megrázza koponyáját, kardját maga elé tartva próbál ledöfni, szerencsére a páncélod felfogta a sebzést. Jack Dalton azonban már nem volt ilyen szerencsés, az ö ellenfele egy szép vágást ejtett a mellkasán.

Életpontok:
Jack Dalton: 14 HP, 0 Páncél
Bronzpikkely: 15 HP, 1 Páncél
Csontváz Katona #1 FULL/ -2
Csontváz Katona #2 Full/-4 HP

Jack Dalton következik, pihenő körrel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jack Dalton
Jack Dalton
Vexonus
Vexonus

Hozzászólások száma : 17
Hírnév : 0
Regisztrált : 2014. Feb. 08.

Karakterlap
Szint: 1
EXP:
Nahul Barlangja Left_bar_bleue200/500Nahul Barlangja Empty_bar_bleue  (200/500)
Elem/Kaszt: Bérgyilkos

Nahul Barlangja Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nahul Barlangja   Nahul Barlangja Icon_minitimeKedd 18 Márc. 2014, 19:07

A gyíkszerű társam ügyesen küzd rólam ezt kevésbé lehet elmondani a csontváz egy "gyönyörű" vágást ejtett rajtam. Azonnal vissza támadtam volna, de kifulladtam és a fájdalom is vissza tartott ezért inkább lassú hátrálásba kezdtem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Harmat
Harmat


Hozzászólások száma : 22
Hírnév : 0
Regisztrált : 2014. Feb. 11.

Karakterlap
Szint:
EXP:
Nahul Barlangja Left_bar_bleue0/0Nahul Barlangja Empty_bar_bleue  (0/0)
Elem/Kaszt: -

Nahul Barlangja Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nahul Barlangja   Nahul Barlangja Icon_minitimeKedd 18 Márc. 2014, 20:10

Pihenés megtörtént, a barlang csendjét a csontok rázkódása, és a lihegésetek zavarja meg csupán.
Életpontok:
Jack Dalton: 14 HP, 0 Páncél
Bronzpikkely: 15 HP, 1 Páncél
Csontváz Katona #1 FULL/ -2
Csontváz Katona #2 Full/-4 HP

Bronzpikkely következik, pihenő körrel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Napkelte
Napkelte
Isten
Isten

Hozzászólások száma : 328
Hírnév : 2
Regisztrált : 2013. Jun. 04.
Kor : 27
Tartózkodási hely : Valahol

Karakterlap
Szint: ???
EXP:
Nahul Barlangja Left_bar_bleue0/0Nahul Barlangja Empty_bar_bleue  (0/0)
Elem/Kaszt: Fény

Nahul Barlangja Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nahul Barlangja   Nahul Barlangja Icon_minitimeSzer. 22 Okt. 2014, 15:43

inaktivítás miatt lezárom.

A résztvevők 30 EXP-et és 30 Szférát/Kreditet kapnak kárpótlásul.

_________________
"LIDÉRCÉJ, ELÉG LEGYEN! Azzal nem oldunk meg semmit sem, ha az Emberek szintjére süllyedünk, és lemészároljuk őket ész nélkül, mint ahogy ők minket!"

Vendégek ide tehetik az oldaluk bannerét, cserében tegyék ki az ő oldalukra a miénket.

Színkód: #CC9933
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://mystery-world.hungarianforum.net

Ajánlott tartalomNahul Barlangja Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nahul Barlangja   Nahul Barlangja Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 

Nahul Barlangja

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Mystery World Szerepjáték :: Kiegészítő játéktér :: Katakomba kalandok-