2123

A Föld már nem létezik. Az emberek most egy Benope nevű bolygót akarnak elvenni az őslakóktól, a Kriptidektől.
Készen vagy arra, hogy megmentsd a bolygót, vagy hogy elfoglald az emberiségnek?
Döntsd el, s harcolj!


 
PortálPortál  HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 Statok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Napkelte
Napkelte
Isten
Isten

Hozzászólások száma : 328
Hírnév : 2
Regisztrált : 2013. Jun. 04.
Kor : 27
Tartózkodási hely : Valahol

Karakterlap
Szint: ???
EXP:
Statok Left_bar_bleue0/0Statok Empty_bar_bleue  (0/0)
Elem/Kaszt: Fény

Statok Empty
TémanyitásTárgy: Statok   Statok Icon_minitimeKedd 02 Júl. 2013, 17:57

Élet: Egyértelmű, hogy mit takar. Ez az Életpont, ha 0-ra csökken, elveszítjük a harcot, és a legközelebbi élesztő kristálynál/ kabinnál éledünk újra fel. Minden egyes erre rakott pont 5 HP-t jelent. Minden játékosnak ajánlott legalább egy pontot rakni erre minden szintlépéskor!

Erő: Ez befolyásolja a játékos fizikumát, vagyis azt, hogy mennyire erőset üt a közelharci fegyverével. Annyi fizikai sebzést okozol ellenfeleden, amennyi pontot raktál rá. Olyanoknak érdemes ezt fejleszteni, akik közelharcosként szeretnek harcolni. Közelharci fegyvernek számít a kard, lézertőr, vagy pl. a Karmolás.

Célzás: Ez befolyásolja a játékos célzó képességét, vagyis azt, hogy mekkora sebzést okoz távolsági fegyverrel (magyarul lőfegyverrel) vagy megfelelő adottsággal. Annyi távolsági sebzést lehet okozni vele, amennyi pontot van ezen a staton. Távolsági fegyvernek számít az íj, pisztoly, vagy pl a Méregköpés.

Kezelés: Ez mutatja, milyen ügyesen kezeled a fegyvereket és az adottságokat. Ez befolyásolja a pontosságodat is, így nagyon fontos szerepet játszik. A Gépészeknek ez nagyon fontos, mivel ez határozza meg a robotjuk sebzését is!

Állóképesség: Sokszor az állóképesség a győzelem kulcsa egy csatában, hiszen aki tovább bírja, mint az ellenfele, az könnyűszerrel győz. Minden egyes pontjával. FONTOS MEGJEGYZÉS: viszonyítási alapon megy, tehát egy 2 pontos játékos kétszer olyan tovább bírja egy 1 pontosnál, de ez pont ugyanúgy működik a többi szinten is (Magyarul egy 14 pontos kétszer kitartóbb egy 7 pontosnál).

Gyorsaság: egyértelmű: a játékos gyorsasságát befolyásolja. Ha nincsen rendes védelmed, és nem tudsz, akkor erre kell pakolnod, hogy az ellenség ne találjon el. FONTOS MEGJEGYZÉS: viszonyítási alapon megy, tehát egy 2 pontos játékos kétszer olyan gyors egy 1 pontosnál, de ez pont ugyanúgy működik a többi szinten is (Magyarul egy 14 pontos kétszer gyorsabb egy 7 pontosnál).

Spec. Képesség: Ez határozza meg, hogy mennyire tudod a képességeidet használni. Ha nincsen rajta legalább egy (1) pont, akkor nem tudod a képességeidet használni. FONTOS MEGYJEGYZÉS: PVP küzdelemben nagyon fontos ez, de erről részletes leírást kapsz a Harc szabályaiban.


Páncélzat (HUMANOID KRIPTID, EMBER): Nem rakhatsz erre pontot, ezt csak felszerelésből lehet nyerni. Ez az a Tulajdonság, ami megvéd téged a támadásoktól a maximum pontig (Példa: 5-ös páncélzatú játékost támad meg egy 3-as sebzéssel rendelkező. A támadó támad, és a páncélból hármat vesz le, viszont a következő támadásánál már egy pont HP sebzést fog bevinni, előtte levéve a maradék két páncélt.)

Varázspajzs (FERAL KRIPTID): Mivel a Feral Kriptidek nem tudnak felszerelést felvenni, így páncélzatot sem képesek nyerni, azonban nem jelenti azt, hogy védtelenek: képesek varázspajzsot maguk köré vonni. Ugyanazon az elven működik, mint a Páncélzat, csak annyi különbséggel, hogy itt Napkövekből kell energiát szerezni, hogy magasabbak legyenek ennek a statnak a pontjai. Csak négy (4) Napkő energiáját lehet egyesíteni, különben túl sok energiába kerülne a használónak, hogy fenntartsa a pajzsát.

_________________
"LIDÉRCÉJ, ELÉG LEGYEN! Azzal nem oldunk meg semmit sem, ha az Emberek szintjére süllyedünk, és lemészároljuk őket ész nélkül, mint ahogy ők minket!"

Vendégek ide tehetik az oldaluk bannerét, cserében tegyék ki az ő oldalukra a miénket.

Színkód: #CC9933
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://mystery-world.hungarianforum.net
 

Statok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Mystery World Szerepjáték :: Általános :: Kézikönyv-