2123

A Föld már nem létezik. Az emberek most egy Benope nevű bolygót akarnak elvenni az őslakóktól, a Kriptidektől.
Készen vagy arra, hogy megmentsd a bolygót, vagy hogy elfoglald az emberiségnek?
Döntsd el, s harcolj!


 
PortálPortál  HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 Drekainok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Napkelte
Napkelte
Isten
Isten

Hozzászólások száma : 328
Hírnév : 2
Regisztrált : 2013. Jun. 04.
Kor : 27
Tartózkodási hely : Valahol

Karakterlap
Szint: ???
EXP:
Drekainok Left_bar_bleue0/0Drekainok Empty_bar_bleue  (0/0)
Elem/Kaszt: Fény

Drekainok Empty
TémanyitásTárgy: Drekainok   Drekainok Icon_minitimeSzer. 24 Júl. 2013, 15:10

Drekainok

Csoport:
Állatember

Létezésének kora:
Őshonos

Játszható nem:
Mindkettő

Játszható frakció:
Abyssion, Vexonus

Alap elemek:
Tűz, Szél, Sötét

Adottságok:
- Harapás
- Karmolás
- Farokcsapás (Ebben az esetben farkát ostorként használja, vagy egy pördüléssel hozza lendületbe)
- Sárkánylehelet (elemétől függ hatása)

Őslakhely:
Sárkány Város

Vezér:
Tűznyelő

Kinézet:
Emberi formájuk van, ám már a külső jegyeik a sárkányokéhoz kapcsolódnak: pikkelyes bőrük van, legtöbbször sárkány arcuk, ritka esetben emberi arcuk van, hátukon szárnyak nőnek ki, farokkal is rendelkeznek, a farok végén néha "lándzsa" található. Némelyiknek szarva van, némelyiknek taréja, némelyiknek nincsen egyik sem, kezük három karomban, lábuk két karomban végződik, színük vöröstől a barnán át a fehérig bármilyen színű lehet, kivétel a bőrszín. Szemük a kígyóhoz hasonlít, gyakori szemszínek a vörös, a sárga és a zöld, ritka a narancs, barna és sárga alapon zöld gyűrű, és még ritkább az olyan színek, mint a kék, fekete, fehér, stb. Öltözetük a középkor harcosait idézi az Embereknél. A hímek izmosabbak, magasságuk 2,5-3 méter, súlyuk 150-200 kg, a nőstények kecsesebbek, magasságuk 1,5-2 méter, súlyuk 60-90 kg.

Jellem:
Emberi vérvonaluk miatt jellemük különbözőek: van, aki kedves, van, aki szemét, van önző, odaadó, büszke, szerény, stb. A Drekainok született harcosok, akik addig nem adnak fel egy harcot, amíg ők nem győznek, már-már életelemükké vált az állandó harc. A nőstény Drekainok persze szelídebbek, De nem akkor, ha gyerekük van: Akkor a nőstényektől jobban kell tartani, mint a hímektől, nem egyszer történt haláleset, mert zaklattak egy Drekain fiókát. A Drekain hímek egyetlen gyenge pontja saját fajtájuk nőstényei, akik ki is használják ezt a gyengeségüket, ha párzani akarnak (Az év bármelyik évszakában tüzelhet egy nőstény) a kiválasztott hímmel: elcsalják olyan helyre őket szagnyomokkal, ahol nincsen senki, és elcsábítják őket különböző módon, ami bőven elég a hímnek, hogy vadul párjává tegye. Egy hímnek ugyan 2-3 nősténye van, de mindegyik fiókáját odaadóan gondozza. A nőstény vemhessége 2 hétig tart, majd egy eldugott helyen lévő barlangba teszi le a 2-3 tojását, amik akkorák, mint egy strucc tojásai, és ugyanolyan nehezek is. A kis fiókák 3 hét után kelnek ki a világra, s olyankor nyüszítésekkel próbálják magukra terelni anyjuk figyelmét. Mindkét szülő gondozza, a fiókák 5 éves korukban tanulnak meg repülni, de csak 15 éves korban tanulják el a Sárkányleheletet. Kiváló kovácsok, bármiből képesek fegyvert vagy páncélt csinálni (ők alkották meg a Feral Kriptidek varázskő övét is), csak oda kell adni nekik. Megvetik az olyan árulókat, mint a Lángorkán Klán például, mivel a Klánkirályuk szintén Drekain. Ítéleteik szigorúak, pl a gyilkosokat úgy végzik ki, ahogy azok megölték áldozataikat.

Történet:
Keletkezésük története csak egy mesén alapszik, amit minden fiókának elmesélnek: Mikor Benope-n éltek még emberek, volt egy gyönyörűséges lány, akit egy nap elrabolt egy sárkány, ám nem jött a lányért senki sem valamiért, így a sárkány visszament a faluban megnézni, miért. Kiderült, hogy a lány apja még örült is neki, hogy megszabadult gyermekétől, mert szerinte halálos bűnt követett el azzal, hogy nőnek született meg. A sárkány így megtartotta foglyát. Idők teltek el, és lány meg a fogva tartója lassan egymásba szeretett, és kettejük szerelméből lettek a Drekainok. Ez a faj az idők során, olyan szinten megtanulta a Törpéktől a kovácsolást, hogy a Törpék után ők a második legjobb kovácsok, és nem véletlenül vannak törpék Sárkányvárosban: befogadták azokat, akiknek Silas elfoglalta az otthonukat, és a helyére építette meg Nivaniát. A Drekainok és a törpék összefogva kezdték el gyártani az Abyssion-nak a fegyvereket és páncélokat, ám sajnálatos módon páran különböző okok miatt átállt a Vexonus-hoz, így azok ki lettek tiltva otthonukból. Lánghullámot tisztelik a legjobban, de szívesen gyakorolnak más elemeket is egypáran, igaz, úszó tudásuk kritikán aluli.

_________________
"LIDÉRCÉJ, ELÉG LEGYEN! Azzal nem oldunk meg semmit sem, ha az Emberek szintjére süllyedünk, és lemészároljuk őket ész nélkül, mint ahogy ők minket!"

Vendégek ide tehetik az oldaluk bannerét, cserében tegyék ki az ő oldalukra a miénket.

Színkód: #CC9933
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://mystery-world.hungarianforum.net
 

Drekainok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Mystery World Szerepjáték :: Általános :: Kézikönyv :: Kriptid Részleg :: Fajok :: Humanoid-ok-