2123

A Föld már nem létezik. Az emberek most egy Benope nevű bolygót akarnak elvenni az őslakóktól, a Kriptidektől.
Készen vagy arra, hogy megmentsd a bolygót, vagy hogy elfoglald az emberiségnek?
Döntsd el, s harcolj!


 
PortálPortál  HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 A Klán alapszabályai [TAGOKNAK]

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Napkelte
Napkelte
Isten
Isten

Hozzászólások száma : 328
Hírnév : 2
Regisztrált : 2013. Jun. 04.
Kor : 27
Tartózkodási hely : Valahol

Karakterlap
Szint: ???
EXP:
A Klán alapszabályai [TAGOKNAK] Left_bar_bleue0/0A Klán alapszabályai [TAGOKNAK] Empty_bar_bleue  (0/0)
Elem/Kaszt: Fény

A Klán alapszabályai [TAGOKNAK] Empty
TémanyitásTárgy: A Klán alapszabályai [TAGOKNAK]   A Klán alapszabályai [TAGOKNAK] Icon_minitimePént. 21 Jún. 2013, 22:25

Szótár:
 

Ha legalább 3 játékos összefog, akkor Pályázat és 500 Szféra/Kredit segítségével megalapíthat egy Klánt. Nem csak arra jó, hogy a játékosok megtanulják a másokkal való életet, hanem bizonyos küldetések lehetnek Klánosak és bónuszt is lehet kapni küldetésen, de csak ott.

EXP Bónusz: Minden Kalandban ha egy Klántag van jelen, akkor a jutalom osztáshoz annak a tagjai megkapják az adott EXP 10%-át. Ezzel nem lehet szintet lépni, viszont 50/50-ig el lehet jutni. De ha úgy adódik, hogy egy tag kap 100 EXP-et, ám egy társának 10 EXP kell csak, akkor annyit kap csak, és a maradék 40 EXP a többi tag között osztódik el.
Valuta Bónusz: Minden Kalandban, ha egy Klántag van jelen, akkor jutalom osztáskor a Klán bankjában, annak hiányába pedig az Uralkodónak megy a kapott pénz 10%-a. Nem kell megijedni annak, aki kalandozik, ő az pénz 100%-át kapja meg. DE az Uralkodó nem kapja meg ezt a bónuszt, nehogy plusz pénzt termeljen magának!

MEGJEGYZÉS: A Bónuszok 50%-ig emelhetők, de erről részletesen a Klán Bázisokban olvashatsz.

Be lehet állítani, hogy egy Klánban csak Ember vagy csak Kriptid, esetleg mindekttő lehet benne. Azonban ne feledjétek, hogy csak a frakciótokon belül!

A tagok maximum száma 9 tag + a Klánvezető. Azonban ha szintet lép a klán, 5 taggal növekszik a maximális szám. Ahhoz, hogy szintet lépjen egy Klán, a Kalandokból 5% EXP-et kap, ha egy tag sikeresen végigvitte, és túllépte a kellő mennyiséget (Példa. 50/50-nél nem lép szintet, de ha 1 EXP-vel túllépi, akkor már igen).

Klánszintek:
 


Ezen az oldalon vannak Klántípusok is, attól függően, hogy van-e bázisuk, s ha igen, milyen.
- Hivatalos Klán: Akkor hivatalos egy Klán, ha van saját birtoka, ahová építheti a saját bázisát.
- Kis Klán: azt a Klánt hívjuk így, amelyiknek nincs saját bázisa, ehelyett egy Fogadó, Kocsma vagy egy elhagyatott ház (attól még nem az övéjük hivatalosan!) képviseli azt.
- Falka/Törzs: Nincsen semmilyen bázisa, így nem is ismerik el ezt a típust klánnak.
- Nomádok: Ez a típust sem ismerik el klánnak, viszont a Falkával/Törzzsel ellentétben ők folyamatosan vándorolnak a területek között, élelem és víz után kutatva.


A Klánokon belül van Ranglétra, a rangok nevei a Cévezető ízlésétől függ. Azonban nem lehet durva illetve megalázó semmi esetre sem!>(

Az alábbi rangok alapnevei alulról felfelé:
- Újoncok:
Ők a legújabbak, azonban csak ideiglenesen vannak. Nincsen különösebb joguk azon kívül, hogy beléphetnek a Klán területére (ha van).
- Tagok:
Ha letelt a próbaidejük az újoncból tag lesz. Őnekik már megvan ahhoz a joguk, hogy beleszólhassanak a céh dolgaikba (azonban a fontosabb dolgok még mindig tabuk).
- Elismert Tag:
Ők valami nagy dolgot hajtottak végre, amitől a céhük elismerik, és már a vezetők tanácsán is részt vehet, ám beleszólni még nem szólhat bele.
- Tábornok (Maximum 5):
Ő a fővezető, más néven a Klánkirály jobb keze. Az a dolga, hogy megszervezze a csatákat, ha netalán másik klánnal kell csatázni, rendet teremtsen a céhtagok között, és bár beleszólhat a tárgyalásba, de mindig a Klánkirály szava dönti el azokat. Akármelyik Elismert Tag kihívhat egy Tábornokot egy párbajra a posztért, bezzeg akkor a vesztes kerül a győztes helyére.
- Klánkirály (Maximum 1, házaspárok esetében 2):
Általában a Klán alapítója, de szinte kivétel nélkül a leghatalmasabb lény szokott idekerülni, vagy legalábbis a tagok őt választották meg "királyuknak". Az ő szava szent, és nem lehet ellenszegülni neki. Erővel is le lehet dönteni a trónjáról, és ha tiszta párbajban legyőzik, a győztes az előző uralkodó trónjára ülhet.

_________________
"LIDÉRCÉJ, ELÉG LEGYEN! Azzal nem oldunk meg semmit sem, ha az Emberek szintjére süllyedünk, és lemészároljuk őket ész nélkül, mint ahogy ők minket!"

Vendégek ide tehetik az oldaluk bannerét, cserében tegyék ki az ő oldalukra a miénket.

Színkód: #CC9933
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://mystery-world.hungarianforum.net
 

A Klán alapszabályai [TAGOKNAK]

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Mystery World Szerepjáték :: Általános :: Szabályok-