2123

A Föld már nem létezik. Az emberek most egy Benope nevű bolygót akarnak elvenni az őslakóktól, a Kriptidektől.
Készen vagy arra, hogy megmentsd a bolygót, vagy hogy elfoglald az emberiségnek?
Döntsd el, s harcolj!


 
PortálPortál  HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 Nefenthrok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Lánghullám
Lánghullám
Isten
Isten

Hozzászólások száma : 34
Hírnév : 0
Regisztrált : 2013. Jun. 29.

Karakterlap
Szint: ???
EXP:
Nefenthrok Left_bar_bleue0/0Nefenthrok Empty_bar_bleue  (0/0)
Elem/Kaszt: Tűz

Nefenthrok Empty
TémanyitásTárgy: Nefenthrok   Nefenthrok Icon_minitimeHétf. 21 Okt. 2013, 16:25

Nefenthrok 3788153253_6c60e8ec43
Nefenthrok

Csoport:
Macskaemberek

Létezésének kora:
Ismeretlen

Játszható nem:
Mindkettő

Játszható frakció:
Kívülállók

Alap elemek:
Föld, víz, tűz, szél

Adottságok:
- Karmolás
- Üvöltés
- Kapcsolat felvétele a természettel
- Akrobatika

Őslakhely:
Nefertia - Semleges terület

Vezér:
Az attól függ, melyik törzsről van szó. A legismertebb törzs Jhoko kán vezetése alatt áll.

Kinézet:
Emberalkatú, mégis macskaszerű lények. Lehetnek oroszlánok, tigrisek, párducok, bármilyen macskaszerűek. Amolyan egyszerű szőrméből, bőrből készült, egyszerűen barbár-stílusú öltözékeket viselnek, csontokból készült ékszereket hordanak, és harcosaik a testüket is festik.

Jellem:
A Nefentrok barbári külseje nem mindig a vadságot takarja. Ők egy erkölcsös, békés nép, akik az ősi hagyományokat, szokásokat követik. Különböző, mégis nagyszámú törzsi csoportokban élnek Nefertia számos területén. Nem vándorolnak, de amikor beköszönt a tél, akkor délebbre költöznek. A nép sámáni, valamint druid ritusokat járnak a természet szellemeinek áldásáért, például hogy jól sikerüljön a vadászatuk, vagy legyen kedvező idő, vagy megóvja őket minden bajtól. Nem nagyon szeretik az idegeneket, azért nagyon óvatosan kell megközelíteni őket. Onnantól kezdve ők döntik el, hogy megbízzanak-e benne, és maguk közé fogadják az illetőt, vagy nem. Ellenkező és/vagy ártalmas szándékok estében jobb, ha az illető menekül, ha nem akarja ebédként végezni egy nagy üstben. Szabad nép, és a fent említettek miatt a törzsek egyik oldalt sem képviselik.

Történet:
A Nefenthrok olyan régen léteznek, hogy senki se tudja igazán, mikorról származnak. A legenda szerint őket a feral macska-kriptidek és ősi emberek nemzették, de ez nem bizonyított. Őshazájukban, Nefertiában valamikor egységes birodalmat alkottak, ám a Gonosz Entitás szétdúlta otthonaikat, több millió ártatlan Nefenthrot elpusztított. Akik életben maradtak fogságában, azokat Ármymacskákká változtatta át. Akik megúszták a pusztítást és a Gonosz Entitás varázsát, hegyekbe, föld alá menekültek, ahol kivárták, amíg a veszély elmúlik. Végül is elmúlt a veszély, és ők előjöttek rejtekeikből. Birodalmukat már nem tudták újjáépíteni, a nép csoportjai összevitatkoztak azon, hogy történhetett meg mindaz, ami. A viszályok miatt a nép törzsekké bomlottak szét, és a mai napig különálló csoportokban élnek őshazájuk különböző pontjain.

_________________
Istenek vagyunk! Az a dolgunk, hogy példát mutassunk és népünket megvédjük mindazoktól, akik ártanak! És amely emberek és árulók bántalmazzák vagy gyilkolják a népem, szenvedjék meg ugyanazt a sorsot... ÉGJENEK EL A TŰZ HARAGJÁBAN!!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Nefenthrok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Mystery World Szerepjáték :: Általános :: Kézikönyv :: Kriptid Részleg :: Fajok :: Humanoid-ok-