2123

A Föld már nem létezik. Az emberek most egy Benope nevű bolygót akarnak elvenni az őslakóktól, a Kriptidektől.
Készen vagy arra, hogy megmentsd a bolygót, vagy hogy elfoglald az emberiségnek?
Döntsd el, s harcolj!


 
PortálPortál  HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | .
 

 Cellák

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Napkelte
Isten
Isten

Hozzászólások száma : 328
Hírnév : 2
Regisztrált : 2013. Jun. 04.
Kor : 27
Tartózkodási hely : Valahol

Karakterlap
Szint: ???
EXP:
0/0  (0/0)
Elem/Kaszt: Fény

TémanyitásTárgy: Cellák   Pént. 25 Okt. 2013, 20:42

A Vexonus terület legszánalmasabb cellái vannak itt, mivel a katonáknak annyi eszük sincsen, hogy bezárják a cella ajtaját, sőt, ha megkérik őket, hogy segítsenek mondjuk kimászni az ablakon, azt készségesen megteszik, mivel az ablakokon sincsen rács, mert már kiesett a helyéről egyszer.

_________________
"LIDÉRCÉJ, ELÉG LEGYEN! Azzal nem oldunk meg semmit sem, ha az Emberek szintjére süllyedünk, és lemészároljuk őket ész nélkül, mint ahogy ők minket!"

Vendégek ide tehetik az oldaluk bannerét, cserében tegyék ki az ő oldalukra a miénket.

Színkód: #CC9933
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://mystery-world.hungarianforum.net
avatar
Judy Noxia
Kívülálló
Kívülálló

Hozzászólások száma : 74
Hírnév : 0
Regisztrált : 2013. Jun. 29.
Tartózkodási hely : Ott, ahol éppen vagyok :D

Karakterlap
Szint: 1
EXP:
410/500  (410/500)
Elem/Kaszt: Gépész

TémanyitásTárgy: Re: Cellák   Csüt. 02 Jan. 2014, 20:54

Három dolog, amit többé nem fogok elkövetni.
Egy: ide se török be többet.
Kettő: Nem a karbantartói termen keresztül török be, ha nincs tele szeméttel, zsínorokkal, használt kidobott gépekkel vagy más műszeri kacattal.
Három: Legközelebb magammal hozom Mirage-ot.
Csak azért hagytam őt a táborunkban, mert tudtam, hogy a "Marha" Támaszponton csupa olyan alak őrködik, akik Vexonus legostobább emberei közé tartoznak, akik még készségesen segítenének kirabolni saját támaszukat, ha szépen megkérem őket... átkozott körözési táblák! Hülyék az itteni katonák, de sajnos azért ők is tudják, hogy mi a "körözött" szó és mi az a körözési tábla. Furcsa módon az én meg más áruló képeivel volt teleragasztva az egész bázis hatalmas "ELGOFNI, DE ÉLVE, MAJD MI INTÉZKEDÜNK FELETTÜK!!!!!!!!!" feliratokkal. Talán ezelőtt azt se tudták, hogy kik a veszélyesek és kik nem, most meg... hmmm, tényleg ez az első eset, hogy sikerült az egyik legjobban körözöttet, engem elfogni. Szóval hogy is történt, hogy engem elfogtak?
Az én pechemnek köszönhető az egész. A karbantartóiba betörve nem számítottam rá, hogy egyszer átesek egy kitört üvegű monitoron, és annyira belegabalyodom a zsínorokba, hogy kiszabadulni se tudtam belőle. Még a képességemmel se tudtam szétvágni... fene egye meg, hogy lehettem ilyen szerencsétlen?
Aztán meg a zajra odacsődült az egész banda, de még a szakács is a konyhából és a portás meg a kapuőrök is. Aban mindannyian egyetértettek (hála az én kamubeszédemnek), hogy nem biztos, hogy én egy körözött személy vagyok, de azérta börtönbe csuktak, mert mégis betörtem. Aztán mondtam nekik, hogy azért ez maradjon a mi titkunk, hogy elfogtak. Erre meg nem szóltak Silasnak?! Talán ezek a gyagyások azt hitték, hogy úgy értettem a "mi kis titkunkat", hogy erről csak én és az egész Vexonus tudjon. Ez megérdemel egy kemény taktikai facepalmot.
Annak ellenére, hogy ezek az idióták elfelejtettek elvenni tőlem minden felszerelésemet és tárgyat, ami van nálam, sajnos nincs nálam semmi olyan, amivel szólnék Mirage-nak, hogy bajba kerültem CSODA FOLYTÁN. Majd csak feltűnik neki később, hogy nem tértem még vissza, így majd értem jön, mielőtt Silas valamelyik komolyabb embere fog értem jönni, elvinni a főbázis börtönébe, vagy kínvallat, vagy kivégeztet. A robotom is jól tudja, hogy neki még könnyebb lenne ide besétálnia és kivinnie innen még akkor is, ha őszintén bevallja, hogy a mentésemre jött.
Odamentem a rácshoz, hogy kicsit zörgessem unalmamban, és...
Te.
Jó.
Szagú.
Ég.
Ilyen nem létezik. Biztos csak káprázik a szemem.
Visszazártam a börtön ajtaját, és visszamentem az ablakhoz. Csak most tűnt fel nekem, hogy ezen az ablakon nincs rács?
Visszamentem és kinyitottam a rács ajtaját.
~ Lol, ezek tényleg nem lehetnek ilyen hülyék ~ gondoltam. Uramatyám, jól látom, hogy a kulcscsomót is benne hagyták a zárban?!
Hölgyeim és uraim, íme ez a Marha Településnek nevezett hely, amelyben nemcsak a Földnek, hanem egész Galaxisnak a legnagyobb hülyéit kaparták össze. Mostantól kezdve ez a település jogosan kiérdemelte az Empire of the Morons nevet a Világ Legnagyobb Okleveles Idiótái aranydíjjal egyetemben. És egy critical facepalmot.
Nagy sóhajjal kiléptem a börtönömből, elvettem a kulcscsomót, ami biztosítja kijutásomat, aztán elindulok. Az őr ugyan látta, hogy komótos sétával megyek ki, így azt mondtam neki, hogy csak a robotomért megyek ki az erőbe. Egyértelmű volt, hogy elengedett. Pedig nem is hazudtam neki - akkorát.

_________________
Minden ártalmatlannak joga van az élethez... na gyerünk, öljünk le egy pár szemetet!
Judy beszédszíne: #33ccff Mirage beszédszíne: #cc33ff

Stat:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Duncan O'Neil
Vexonus
Vexonus

Hozzászólások száma : 44
Hírnév : 4
Regisztrált : 2013. Dec. 22.
Kor : 23

Karakterlap
Szint: 1
EXP:
250/500  (250/500)
Elem/Kaszt: Mesterlövész

TémanyitásTárgy: Re: Cellák   Pént. 03 Jan. 2014, 20:11

* Erősen, olyan jól velőt rázósan megrázkódott a jeep, amikor egy nagyobb buckához értünk. A sofőröm, Nicky nagyjából arra volt beprogramozva, hogy bizonyos embereket elvigyen A-pontból B-pontba a neki kiosztott járművel, minden fennakadás nélkül. Nos, ezt a feladatot tökéletesen teljesítette, minden látható és nem látható akadályon keresztül hajtott, nem túlzottan érdekelte az, hogy az utasok majd össze rókázzák a nyakát, illetve a jeep hátulját, de hát az idő meg pénz - vagyis nirvanium.
- H.. Hé, Nicky! -szóltam előre.
- Hö, tessék! - nézett hátra, miközben vezetett. Alap esetben a normális sofőrök ilyenkor nem fordítják a fejüket az utas felé, mert az úttal kellett inkább foglalkozniuk, ha nem akartak tömegkarambolt okozni és megöletni magukat. Ez viszont úgy tűnik, nem volt elmondható a sofőrömről, aki egy idióta volt, mert amint hátranézett, a fák felé kezdtünk el haladni a bázis helyett.
- FA! - mutattam ordítva a legközelebbi fára. Nicky értetlenkedve előre nézett, majd azonnal jobbra fordította a kormányt, hogy kikerülje azt a fát, ami felé néhány másodperccel ezelőtt nagy sebességgel közeledtünk.
A kockázatos manőver után a szívem helyét markolászva, kilihegtem magamat, hogy feltegyem a kérdésemet:
- Szóval.. Az utat nézze! ..Szóval, mennyi még amíg odaérünk a bázisra? - kérdeztem a sofőrt. - pár perc?
- Hát öö.. Ja, igen, nagyjából annyi lehet. Bár ha szeretné, akkor.. - itt egy pillanatra elcsuklott a hangja, mivel ismételten egy buckához értünk, amire megint ráhajtott a szerencsétlenje. - .. akkor rákapcsolhatok. Megtáncoltathatom a kicsit.
- Nem, ne tegye, inkább akkor csak vezessen a mostani tempóban. Már így is eléggé felrázta a hasam, az ebédem már kikívánkozik belőlem. - mondtam. Az isten vagy az istenek óvjanak engem attól, hogy ez a sofőr engem visszavigyen a főbázisra, inkább gyalog teszem meg azt az utat, amit meg kell tennem a bázisig, elvégre az nem lehet egy akkora táv, amit ne tettem volna meg az eddigi katonai pályafutásom alatt. ~ Majd kitalálom. Remélem nem valami tömeggyilkost fognak nekem adni, mert akkor inkább én félhetek, mint a fogoly. ~ gondoltam magamban.
Lassan meg is érkeztünk a bázisra, szépen komótosan megálltam az acélkapu előtt, amit belülről lehet nyitni egy gombnyomásra. Álltam, álltam, de semmi nem történt és nem értetem, hogy miért.
Aztán már jött is a felismerés.
- Jaj, basszus, hát nem igaz. - kaptam a fejemhez, majd elkiáltottam magam. - KAPUT NYISS!
Azon nyomban, minthogyha én egy igazi mágus lennék, a kapu kitárult. ~ Szezám tárulj.. ~ gondoltam magamban, ahogy beléptem alatta. Itt külön szólni kell a kapuőröknek, nem ám kinyitják neked.
Ahogy felmentem a falakra, amiket a bázis építésekor emeltek, megkérdeztem az őrt, hogy merre is van a fogda.
- Hát arra, asszem'. - Mondta, majd mutatott egy szögletes beton épületre. Ablakai voltak, csak rácsok nem voltak rajta, ajtajai is voltak, de azok meg becsukva sem voltak, őrök voltak ott, de azokról meg ne beszéljünk.
- Rendben van. Mi a neved? - kérdeztem tőle.
- Alex Norman, uram. - válaszolta.
- Jól van. Nos, majd amikor kérlek, akkor gyere velem, szükségem lesz rád. - mondtam neki, majd a fogda felé néztem. Furcsa mód, olyat láttam, amit eddig még sosem, talán csak a komédiákban: a fogoly kisétál a fogdából, anélkül, hogy megállítaná valaki. Bár, ha jobban belegondolok, ettől a helytől nem volt mit várni.
Hogy megbizonyosodjak arról, hogy az valóban egy fogoly, megkérdeztem az őrt:
- Az kicsoda? - kérdeztem az őrt, aki mellettem volt. - aki épp kijön a börtönből.
- Nem tom'. Azt hiszem ő a fogoly akit behoztak és élve kell, mert akkor nem élne. - válaszolta. Azonnal kapcsolva, kikaptam a kezéből a fegyvert, mint gyermek az anyja kezéből az új játékát, és lövedéket tettem bele. ~ A jó isten áldja meg ezt a helyet.. ~ gondoltam magamban, majd egy gyors fókuszálással becéloztam a leányzót, aki éppen nagyon magabiztosan kezdett el sétálni a kapu felé.
Belégzés,
kilégzés,
fókusz,
és tűz. *


A hozzászólást Duncan O'Neil összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 05 Jan. 2014, 12:24-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Judy Noxia
Kívülálló
Kívülálló

Hozzászólások száma : 74
Hírnév : 0
Regisztrált : 2013. Jun. 29.
Tartózkodási hely : Ott, ahol éppen vagyok :D

Karakterlap
Szint: 1
EXP:
410/500  (410/500)
Elem/Kaszt: Gépész

TémanyitásTárgy: Re: Cellák   Vas. 05 Jan. 2014, 11:38

//Duncan, a rólam írt posztod lenti sorai éppen olyan, mintha engem irányítanál, ez viszont szabályellenes, sorry//

Éppen hogy kiléptem a börtön ajtajából, rögtön fedezékbe kellett húzódnom vissza a börtön belső ajtófélfája mögé. Kis híja, hogy valaki eltalált a lövedékénél. Igaz, nem sérültem volna meg, hiszen ezeket a barmokat kábító vagy egyéb ilyen gyengítő lőszerekkel szerelték fel, mert igazi lőszerekkel még maguknak is lehetnek veszélye.
- Kisasszony, minden rendben? - kérdezte a börtönőr lelkes együttérzéssel. Most már meg se tudok lepődni azon, hogy a "fogvatartóim" ilyen kedves vendéglátók.
- Öööö... igen, igen, minden a legnagyobb rendben - feleltem neki, miközben elővettem a pisztolyomat "kempelő" pozícióban, és óvatosan kilestem az ajtó mögül.
Aki rám lőtt, nem tűnt egy idiótának, mint ez az egész társaság, legalábbis a külső benyomása és jól kezelt fegyver erről árulkodott. Azt hiszem, megérkezett Silas bandájától az a tag, akit a nyakamra küldtek. Elég kemény alaknak látszik, úgyhogy talán ha nem is az egész Marha Település, de ez itt nagyobb fenyegetést jelenthet. Az a szerencse, hogy nem hozott magával erősítést, mert akkor igazán bajban lennék. Remélem, Mirage már úton van értem. Addig ki kell tartanom... és kitalálnom valami okosat, hogy húzhassam az időt.
- Egy lépést sem közelebb, közlegény! - szóltam ki az ajtóból. - Talán még nem vetted észre, de foglyul ejtettem a börtönőrt!
- Tényleg? - kérdezte meglepetten a börtönőr.
- Igen, a foglyom vagy - vigyorogtam rá gonoszul.
- Hűha, hogy én milyen egy szánalmas fogoly lehetek, ha még nekem is kell őriznem a többi foglyot.
Visszafordultam az újonnan jött alak felé.
- Szóval szépen leteheted azt a kábítós puskát és úgy teszel, ahogy mondoml, különben kiloccsantom a börtönőr agyát, méghozzá IGAZI lézerlövedékkel. Talán számodra nem fontos egy ilyen emberke, de az élet az élet, és rajtad fog száradni. Tehát mindenki itt úgy fog táncolni, ahogy fütyülök!
- Tánc? - hallatszik a hangosbemondóban egy hang. - Figyelem, figyelem, mindenki! A szombat esti discoparádét közkívánatra átettük mostanra. Jó szórakozást!

Oppa, Gangman style!

Az összes idióta felsorakoztak gyémánt alakzatba a zenére, és egy jól koreografált táncot kezdtek lejteni SPY számára.

Egyszerűen fel se tudtam fogni, itt mi a jó édes fészkes fene történik. Egy ilyen bandától már mindenre számítottam, de erre már nem. Azt hittem, ennél idiótábbak már nem is lehetnének itt az emberek, de azt hiszem még van ennél mélyebb szintek is, ahová le lehet süllyedni. Amikor kimondtam a tánc szót, egyáltalán nem így értettem, és mégis mennyire komolyan vették! Meg is tudom érteni, hogy Silasék egy helyre rakták a bandát. Hihetetlen, hogy egyik percről a másikra egy zenei komédiába kerülök fogság helyett, ahol ráadásul a teljes tábor énekel is bulisapkákkal és italokkal a kezükben, hogy jobban feldobják a hangulatot. Szerintem eme véleményemet a kiküldött katona is osztja...
Még a börtönőr is ropta mellettem annak ellenére, hogy ő most az én foglyom.
- Na jól van... ízé, hol is tartottam? Ja igen! Ott, hogy ha nem akarod, hogy rajtad száradjon egy ember halála - harsogtam túl a zenét mit sem törődve azzal, hogy még a konfettik, a szalagok és a tüzijátékok is a képbe jöttek. - , akkor szépen meghallgatod a követeléseimet! Először is szépen visszavonulsz innen a picsába oda, ahonnan jöttél, és átadsz egy üzenetet Silasnak!

_________________
Minden ártalmatlannak joga van az élethez... na gyerünk, öljünk le egy pár szemetet!
Judy beszédszíne: #33ccff Mirage beszédszíne: #cc33ff

Stat:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Duncan O'Neil
Vexonus
Vexonus

Hozzászólások száma : 44
Hírnév : 4
Regisztrált : 2013. Dec. 22.
Kor : 23

Karakterlap
Szint: 1
EXP:
250/500  (250/500)
Elem/Kaszt: Mesterlövész

TémanyitásTárgy: Re: Cellák   Csüt. 06 Feb. 2014, 19:30

* A lövésem nem talált célba, valamiért most ezen a nagyon lebutult, tökéletesen logikátlan helyen talán a célzó képességem is leromlott - ez nem igaz -, így most ennek érződik is a hatása. A láb helyett a lány mellett ment el a lövedék, aki így a fedezékbe húzódva.. "foglyul ejti" az igen buta börtönőrt, aki habozás nélkül engedelmeskedik annak az embernek a parancsának, akit őriznie kellene. Hol ebben a logika?!
Egy pillanatra letettem a puskámat és elszámoltam tízig - miközben markoltam a fejemet, hogy az idiótaságoktól ne üvöltsek föl.
- Az égiek kegyelmezzenek nekem.. - motyogtam magamban, miközben meghallottam, hogy mit is prédikál nekem a lány. Különösebben nem hatott meg a dolog, így a könyökömmel megtámasztva a fejem, hallgattam a mondanivalóját. Igen merész, ahhoz képest, hogy látszólag alig múlt csak el tizenhat éves. Ha a lent lévő embereknek lenne egy csöppnyi eszük, sokkal előbb megelőzhették volna ezt. Alapból a fogolytól el kellett volna venni a fegyvert, így most nyugodtan fenyegetőzhet a leányzó.
Azonban nem ez volt a legnagyobb baklövésük, vagy úgymond a legnagyobb "hülyeségük" ezeknek a fickóknak, akik a táborban voltak: amikor a "tánc" szó hallatára elkezdtek gyémánt alakzatba rendeződni, majd egy őskori számra, lovagló pózban táncolni kezdtek rá, fülig érő vigyorral az arcukon. Abban a pillanatban, ahogy ez a produktum elkezdődött, úgy éreztem, hogy menten elsírom magam kínomban.
Tenyerembe temettem az arcom, majd egy nagy sóhajjal, komótosan lementem a lány elé - tisztes távolságra tőle -,  megálltam, majd elkezdtem fülelni, hogy mit ordítozik. A zene hangos volt.
- Mi?.. - motyogtam magamnak, miközben azt vettem ki a szájának mozgásából, hogy "rajtad száradjon egy ember halála", meg hogy "meghallgatod a követeléseimet". Na nem.
A puskámat ráemelve, csőre töltve megráztam a fejem, majd talán kissé túlzottan is, de artikulálva, normál hangnemben elmondtam amit akartam neki:
- Tedd-le-a-fegyvert! - mondtam neki, az égiek tudják, hogy ebből ő mennyit hallott. - Ha leteszed, akkor nem bántalak! Ha nem, ellenkező esetben fájni fog a lábad!
Természetes, hogy nem fogom főbe lőni a lányt, mert akkor engem is főbe fognak lőni az állomáson. Ám valahogyan meg kellett állítani, mert így túl nagy az áldozatok aránya. *
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Judy Noxia
Kívülálló
Kívülálló

Hozzászólások száma : 74
Hírnév : 0
Regisztrált : 2013. Jun. 29.
Tartózkodási hely : Ott, ahol éppen vagyok :D

Karakterlap
Szint: 1
EXP:
410/500  (410/500)
Elem/Kaszt: Gépész

TémanyitásTárgy: Re: Cellák   Kedd 11 Márc. 2014, 15:20

Alig hallottam valamit a nagy hangzavarból.
- Mi? - kiabáltam vissza. - Mit mondtál? Ismételd el mégegyszer, mert alig hallom ebben a hangzavarban!
Előttem elvonatoztak vagy tízen bulicsákókkal a fejükön és nyelves sípokkal a szájukban. Mivel ennyire elfajult a "buli" az idióták gyűjtőhelyén, már nem csak a Gangman Style-t, hanem mindenféle bulis őskori zenékre nyomták a ritmust. Mindig is tudtam, hogy Silas serege nagyon kevés kivételt kivéve hülyéket szedett össze maga köré, de sose hittem volna, hogy a hülyeség még lehet annál lejjebb is. Hogy eddig a tizenéves utazásoknál miért nem találkoztam eddig ezekkel a nikkelagyú jóemberekkel, talán az annak volt köszönhető, hogy külön űrhajót is kaphattak, csakhogy ne keveredjenek a magamfajta normális emberekkel. Minden űrhajónak megvolt a neve. Bizonyára a település nevéből ítélve Marhák Űrhajója volt a neve annak a hajónak... vagy egy annál velősebb, egyedibb buta név.
Ezek után már egyáltalán nem fogok csodálkozni, hogy ha látok ennél hülyébb dolgot is az életemben. Most, hogy ki akartam fosztani ezeket a majmokat, van egy olyan érzésem, hogy már mindent láthattam életemben. Ez volt talán az utolsó olyan dolog, amire jogosan azt mondanám, hogy "még ilyet nem láttam!".
Ahogy elismételte érthetőbben a Silas kutyája a mondani valóját, visszaordítottam (ha kell akár kétszer vagy háromszor is, ha nem érti a nagy telepi buliban, hogy mint mondtam).
- Nem vagy abban a helyzetben, hogy fenyegetőzz, kutya! Ha nem veszed komolyan a szavaim súlyosságát, akkor teszek róla, hogy ezután komolyan is vedd!
A lövésem jó hangos volt, de még ez sem oszlatta fel a bulizó közönséget. Az ajtóra vörös lé fröccsen, és egy ember véres kéz elterül az ajtófélfában teljesen mozdulatlanul. Már van is egy halott...
Legalábbis csak ezt látja a lövészünk. Ami az ajtóra fröccsent, az egy kechupos üvegből származik, amit szétlőttem. A kéz a börtönőrré, aki suttogó kérésemre szelíden engedelmeskedett a parancsomnak, és mozdulatlanul elterül a földön. Szerencse, hogy a lövésnél a kechup őt is érte, ahogy terveztem az ő segítségével. Megmondtam neki, hogy ez egy olyan játék, hogy hullát kell jtászania, és az a dolga, hogy még az istenért se "éledjen fel" bármilyen mozdulatokra, akár az élete árán, és az győz, aki továbbra is hulla marad vagy az, akinek sikerül "felélesztenie". Ez az ember úgy tűnik igazi oposszum, amilyen hülye, hogy szót fogadott nekem. A többiek oda se bagóztak, annyira élvezték a bulit, mintha a közöttük zajló "drámaakció" nem is lenne itt.
- Rendelsz még további hullákat, vagy teljesíted a követeléseimet? - kiabáltam az emberünknek. - Vannak még itt bent emberek, akik boldogan állnának céltáblámnak!

_________________
Minden ártalmatlannak joga van az élethez... na gyerünk, öljünk le egy pár szemetet!
Judy beszédszíne: #33ccff Mirage beszédszíne: #cc33ff

Stat:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Napkelte
Isten
Isten

Hozzászólások száma : 328
Hírnév : 2
Regisztrált : 2013. Jun. 04.
Kor : 27
Tartózkodási hely : Valahol

Karakterlap
Szint: ???
EXP:
0/0  (0/0)
Elem/Kaszt: Fény

TémanyitásTárgy: Re: Cellák   Szer. 22 Okt. 2014, 15:45

Duncan O'Neil és Judy Noxia: Kicsi kötszer (+5 HP)

_________________
"LIDÉRCÉJ, ELÉG LEGYEN! Azzal nem oldunk meg semmit sem, ha az Emberek szintjére süllyedünk, és lemészároljuk őket ész nélkül, mint ahogy ők minket!"

Vendégek ide tehetik az oldaluk bannerét, cserében tegyék ki az ő oldalukra a miénket.

Színkód: #CC9933
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://mystery-world.hungarianforum.net

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Cellák   

Vissza az elejére Go down
 

Cellák

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Mystery World Szerepjáték :: Játéktér :: Vexonus területek :: Marha Település-