2123

A Föld már nem létezik. Az emberek most egy Benope nevű bolygót akarnak elvenni az őslakóktól, a Kriptidektől.
Készen vagy arra, hogy megmentsd a bolygót, vagy hogy elfoglald az emberiségnek?
Döntsd el, s harcolj!


 
PortálPortál  HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 Gnómok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Lánghullám
Lánghullám
Isten
Isten

Hozzászólások száma : 34
Hírnév : 0
Regisztrált : 2013. Jun. 29.

Karakterlap
Szint: ???
EXP:
Gnómok Left_bar_bleue0/0Gnómok Empty_bar_bleue  (0/0)
Elem/Kaszt: Tűz

Gnómok Empty
TémanyitásTárgy: Gnómok   Gnómok Icon_minitimeHétf. 28 Okt. 2013, 13:31

Gnómok 455?cb=20070924190919
Gnómok

Csoport:
Félember

Létezésének kora:
Gonosz Entitás előtti időszak

Játszható nem:
Mindkettő

Játszható frakció:
Mindhárom

Alap elemek:
Sötét, szél, víz

Adottságok:
- Gyorsaság
- Kézügyesség
- fegyver- és páncélhasználat

Őslakhely:
Gnómia (Abyssion terület)

Vezér:
XII. Winki apó

Kinézet:
Emberszerű kis lények hatalmas szemekkel és végtagokkal. Legalábbis külsőre olyan "helyesek", hogy édes anime-plüssnek nézhetik az emberek, és meg akarnák őket ölelni. A férfi gnómoknak kicsivel nagyobb az orruk, a női gnómok pedig pár centivel még alacsonyabbak is a férfi fajtársaiknál.

Jellem:
A gnómok Benope feltalálói. Jóllehet ők is gépszerkezeteket építenek néha, mint ahogy az emberek teszik, csak ők nem a csúcstechnológiával oldják meg a problémáikat, hanem abból, ami a kezük ügyébe kerül. Ha akarnak, akár fából vagy kőből építenek Flinstones-járműveket, vagy egy szappanból és egy cérnaszálból is simán összeraknak egy igen durva csapdát. Leleményes kis emberszabásúak, nem könnyű az ők legendás eszükön túljárni, még az isteneknek is fejtörő problémát okoz egy okos kis gnóm huncut találós kérdése. Nagyon sokan vannak, de még így is kevesebb arányban vannak köztük olyanok, akik a Vexonus oldalra álltak, a semlegesek inkább csak szeretnek szórakozni a társasággal. Mezőn elterülő dombházakban, vagy erdőkben élnek fa- és gombaházakban.
Gyenge pontjuk, hogy nagyon törékenyek és roppantul kíváncsi nép. Szeretnek felfedezni és tanulmányozni dolgokat, de ha nem vigyáznak, a kíváncsiskodásuk akár az életükbe is kerülhet.

Történet:
A gnómok a legenda szerint törpök és náluk kisebb kriptid teremtmények kereszteződésének eredményei, bár más sugallatok szerint démonok hozták őket létre. Ezt soha nem tudta senki se kideríteni, de még maguk a gnómok sem, pedig nem egy ostoba társaság (persze, azért vannak kivételes csodabogár köztük). Régebben valóban a gonoszoknak dolgoztak, de még jóval Kill'Frein halála előtt a legtöbbjük átállt a jó oldalra, miután belátták, hogy a démonokkal kötött szövetségük nagyon nem a legjobb megoldás volt. Viszont a mai napig vannak igen gonosz gnómok is, akik régen Gonosz Entitást, ma meg Silaszt szolgálják, egy részük pedig kívülálló életet él bizonyosabb bandákba tömörülve. Ettől függetlenül nagyon elterjedtek, és nincs olyan nagyobb falu vagy város, ahol ne látnánk egy gnómot sem különböző műhelyekben, piacokon, karavánban. Legalábbis csak néhány kisebb helyet említsük meg. Legfőbb ősi helyük Gnómia, egy kisebb területen elhelyezkedő fákból, kőből és gombákból épült nagy várban, ahol jelenleg a mai napig uralkodik a világ legöregebb gnómja, a XII. Winky, akit néha vagy Gnómkirálykának vagy Apókának hívnak. A gnómkirály és az alattvalói természetesen Abyssionnak tették le esküjüket, noha attól kell félni más kriptidnek, hogy Winkie apó képes és összetákol néha olyan találmányokat, amivel néha a fél gnómiát felrobbantja.
Ezek a robbanó effektek igazából hasznosak is lehetnek az ellenség ellen, nem?

KÉP FORRÁSA: http://www.wowwiki.com/Gnome

_________________
Istenek vagyunk! Az a dolgunk, hogy példát mutassunk és népünket megvédjük mindazoktól, akik ártanak! És amely emberek és árulók bántalmazzák vagy gyilkolják a népem, szenvedjék meg ugyanazt a sorsot... ÉGJENEK EL A TŰZ HARAGJÁBAN!!
Vissza az elejére Go down
 

Gnómok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Mystery World Szerepjáték :: Általános :: Kézikönyv :: Kriptid Részleg :: Fajok :: Humanoid-ok-