2123

A Föld már nem létezik. Az emberek most egy Benope nevű bolygót akarnak elvenni az őslakóktól, a Kriptidektől.
Készen vagy arra, hogy megmentsd a bolygót, vagy hogy elfoglald az emberiségnek?
Döntsd el, s harcolj!


 
PortálPortál  HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 Hótoll

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Hótoll
Hótoll
Kívülálló
Kívülálló

Hozzászólások száma : 22
Hírnév : 0
Regisztrált : 2013. Nov. 02.
Kor : 28

Karakterlap
Szint: 1
EXP:
Hótoll Left_bar_bleue250/500Hótoll Empty_bar_bleue  (250/500)
Elem/Kaszt: Fény

Hótoll Empty
TémanyitásTárgy: Hótoll   Hótoll Icon_minitimeSzer. 04 Dec. 2013, 12:19

Csak nem bírom ki januárig, meg lett is ihletem és minimális szabadidőm. Nem lett mondjuk szokás szerint olyan, amilyennek akartam, de ha nagyon nem üti meg a mércét, akkor legkésőbb januárban megpofozom magam a kidolgozására Smile
Tűzszárny NJK-típusú pályázatát is mellékeltem a végére. cat 

Név: Fénylő Hótoll
Alfaj: Sárkány
Nem: Nőstény
Elem: Fény
Frakció: Kívülálló (egyenlőre)
Kor: 999 év

Kinézet: Mi másképp nézhetne ki egy fehér tollas sárkány, mint úgy, mint egy fehér tollas sárkány?!
Igazából, nem az egész testét fedik tollak, csupán a szárnyát, nyakának hátsó részét és a farka végét, a többin csupán pihetoll, s alatta a pikkelypáncél található. Ezen kívül rendelkezik olyasmikkel, mint karmok, agyarak, egy pár szarv, itt-ott némi tüske, és egy pár jégkék szempár.

Jellem: Hótoll, valljuk be, igencsak butus teremtés. A maga módján látja a világot, és a mai napig nem érti, mi is pontosan az a háború és mégis mire való. Vagy hogy mi a baj az emberekkel, és miben különböznek tőlük. Kicsit úgy is tűnhet, hogy egyszerűen nem érdekli semmi, ami valójában nem igaz, egyszerűen csak nem tud megérteni semmit.
Bujdosó típus, ha valamikor mégis előbukkan valahonnan, akkor félős, visszafogott. Nem szereti, ha megérintik, még a gondolatára is felborzolja a tollait. Ha valakinek mégis engedi, az nagy szó lesz a történelemben - legalábbis a saját kis univerzumában. Mindezzel szöges ellentétben viszont mosolygós és ha egyszer rájön a szómenés, akkor be sem lehet fogni a csőrét.

Képességek
Későbbi megpályázás. Majd a játék eldönti, mi lesz, ha lesz Smile

Előtörténet
E-E-Előtörténet? Vagyis, meséljek magamról? Húha, nem könnyű kérés, mármint... oké, megpróbálom, és igyekszem, de... szóval mindegy, a lényeg, hogy megpróbálom, rendben?
*Köhint*
***
Félhomály volt, mégis fájt a szemem attól a kicsitől, ami beszűrődött a bejáraton. Nem tudom, hogy miért, na nem mintha akármiről is lenne általában fogalmam. Nem láttam kristálytisztán, minden homályos volt és kusza, semmi sem jutott eszembe, a számban csak valami fémeset éreztem és poshadt levegőt, a tagjaim pedig fáradtak voltak és úgy éreztem, mintha semmi energiám sem lenne.
A fény útjában egy furcsa alak állt, magas, fekete, és hasonló szárnyai voltak, mint nekem, de a teste merőben különbözött az enyémtől. Háttal állt nekem, vagy legalábbis ezt feltételezem, mert nem láttam az arcát. Mondott valamit, de a hangok olyan tompák voltak, és zajosak, a madarak se akarták odakint befogni egy percre se a csőrüket. Aztán a furcsa szagú alak kitárta a szárnyait és kirepült, mire a szívem összefacsarodott, vagy legalábbis én úgy éreztem. Sírtam, üvöltöttem utána, kapartam a földet, de nem jött vissza, és éreztem, valahonnan éreztem, hogy soha nem is fog. Utána akartam menni, de valami visszatartott a nyakamnál, szorult, mint az istennyila és sehogy sem tudtam leszedni.
Jóideig voltam a barlangban, a furcsa szagú hagyott nekem elég élelmet meg vizet, meg néha jöttek ilyen apró cincogó akármik is... ropogtak és volt, hogy felsértették a fogaim húsát, de amúgy egész finomak voltak. Néha sötét volt, néha világos, néha még a világosban is sötét, de vártam türelmesen arra, hát ha mégis visszajön egy nap.
Nem jött.
Alaposan szemügyre vettem mindent. Ahogy mocorogtam, az a valami, ami fogva tartott, egyre vékonyabb lett, ilyen fura szálak jöttek ki belőle néha ott, ahol a testemhez ért. Észrevettem, hogy ami engem borít - később megtudtam, hogy ezek pikkelyek - nagyon élesek, meg a többi között - későbbiekben tollak - is vannak veszélyesek meg nem veszélyesek. Végül, amikor már nem bírtam tovább, és a fogaimmal téptem szét a már rongyos akármit - kötelet -, majd kiléptem a barlang szélére. Oda, ahol a fura szagú alak is állt.
Nagyon fura volt. A fény éles, fájt tőle megint a szemem, pedig odabent már egészen megszoktam. A levegő is hidegebb volt, de frissítő, és a madarak rögvest befogták azt a lepényleső csőrüket is. Kitártam a szárnyaimat, és magam sem tudom, hogy csináltam, de elrugaszkodtam és repültem, minden ment, mintha már ezerszer csináltam volna, pedig nem emlékszem, hogy valaha is lett volna részem ilyesmiben. Mentségemre legyen, hogy ekkor még azt hittem, én úgy születtem meg, ahogy épp és ott ébredtem, a barlang földjén.
Egy napot repülhettem csak, mikor úgy éreztem, megint elnehezülök, mindenem fájt és pihenni akartam egy kicsit. Valami nagy zöld szilárd tenger fölött voltam, de hogy pontosan merre, azt a mai napig sem tudom, csak azt, hogy a sok sötétzöldben láttam egy világoszöld foltot, és gondoltam, majd ott megpihenek. Óvatosan szálltam azért le, nehogy az legyen, hogy kiderül, hogy nem is szilárd, hanem vizes és elmerülök meg megfulladok, de szerencsére nem így volt, szépen négy lábra meg tudtam érkezni :3
Legalábbis pár másodpercig, mert láttam, hogy repül felém valami. Fura volt. Aztán rájöttem, hogy ugyanolyan, az a kötél, ami a barlangban is fogva tartott, csak most sok volt belőle és sok-sok négyszöggé álltak össze, meg mindenféle köveket kötöttek körbe hozzájuk. Kisebb-nagyobb puffokkal értek földet, ami nem is zavart volna, de a kötelek lehúzták a szárnyaimat, a fogaimmal meg hiába próbáltam őket elérni, nem sikerült. Gondoltam, hogy a pikkelyeimmel megint szétnyirbálom, mint ezelőtt, csak ekkor elkezdtek zörögni a valamik - bokrok -, és kijöttek belőlük mindenféle fura lények. Két lábon jártak, a kezükben villogtak mindenféle dolgok, furcsa rongyokkal takarták a testüket és vigyorogtak meg nevettek. A hangjuktól úgy éreztem, menekülnöm kell, de hiába próbáltam, nem sikerült, mert mindenhol ott volt a kötél és nem eresztett. Rájöttem, hogy a kötél biztos az ő szolgájuk, az ő pártjukon áll, és ők most bántani akarnak engem. Illetve, ebben az utóbbiban nem voltam még biztos, de azt tudtam, hogy nem azért tartanak így, mert meg akarnak simogatni O.o
Meg azok a villogó valamik is veszélyesnek tűntek. Féltem, nagyon féltem, és üvölteni akartam, hogy jöjjön értem a fura szagú alak, és mentsen meg!
Ekkor megtorpantak és felfelé néztek, de nem tudtam, hova, mert én nem tudtam elfordítani a fejem, beakadt a szarvam vagy valami ilyesmi. Egy jóóó nagy vijjogást hallottam, meg valami nagy árnyék vetült mindenkire, rájuk is meg rám is, aztán éreztem picit a súlyát is, miközben a kétlábú valamit elfutottak, de már nem nevetve, és volt, aki el is dobta a kezéből a fényes akármit. A nagy vijjogó valami még matatott rajtam egy keveset, aztán ahogy jött, úgy el is repült mindenféle piros tollat hagyva maga után. Mikor felegyenesedtem, a kötelek is lejöttem rólam, halottan, mint a barlangbeli is, én pedig nem akartam megvárni a kétlábú valamiket, akármilyen fáradt is voltam. Tűzszárny - róla később lesz szó - erre valami olyasmit mondott, hogy a félelem adott erőt ahhoz, hogy továbbmenjek, vagy valami ilyesmi. De ez abszurdum, mert... na jó, de, szoktam félni >.>
Egyébként, ezután találkoztam vele. Egy öreg főnix amúgy, akivel biztos nagyon sok minden történt már, de nagyon keveset mesél róla, viszont türelmes. Mindig megnézi a napfelkeltét, csendben, és utána mesél az Istenekről, meg a tetteikről, meg hogy melyik milyen, én meg igazából nem tudom, mi az az Isten, de azt értem, hogy nagyon nagyok és erősek és nem érdemes velük ujjat húzni.
Mesélt ezen kívül még rengeteg másik dologról is: a fajomról, a sárkányokról, meg a sárkányoroszlánokról, meg a főnixekről is, de róluk keveset. Mesélt a többiről is, meg még az emberekről is, és kiderült, hogy tulajdonképpen ők támadtak meg engem is, de azt nem tudta megmondani, hogy miért. Ő egyébként utálja az embereket, mert megölték a párját még régen, de ahhoz már túl gyengének érzi magát, hogy szembeszálljon velük.
Oh, igen, mesélt a háborúról is. Legalábbis próbált, mert még mindig nem értem, mi az a háború és pontosan mire is jó. Olyankor mindig ingatja a fejét és csetteg a csőrével, meg behunyja a szemét, mikor értetlenkedem. Nem tudom, miért is kéne nekünk bántani az embereket... hisz ha nem bántjuk őket vissza, akkor előbb-utóbb biztos abbahagyják a mi piszkálásunkat, legalábbis szerintem. Talán egy nap Tűzszárny is fog velem osztozni ebben a gondolatban, csak idő kell neki, elvégre, öreg már, nem változik olyan sokat.
Tegnap füst szállt fel tőlünk nem messze, mire Tűzszárny közölte, hogy ideje elindulnunk. "Hova?" kérdeztem, de nem válaszolt, csak felröppent, én meg mentem utána. Napok óta repülünk, csak néha álltunk meg pihenni, és én nem tudom, merre járunk, de ő talán ismeri a környéket, mert sosem megyünk emberközelbe, sőt, néha a saját fajtársainkat meg rokonainkat is elkerüljük. Azt mondja, engem akar megvédeni, mert őszerinte még túl buta vagyok a találkozásokhoz. Szerintem nem, de hallgatok rá. A nevemet is tőle kaptam, és biztos nem ok nélkül.

Csak egyszer kóboroltam el a közeléből, de bár ne tettem volna. Legalábbis egyenlőre még ezt gondolom, de Tűzszárny szerint nem lehet tudni, hogy az én mentalitásommal (ne kérdezzétek, mi az, mert fogalmam sincs) ez meddig fog tartani.
Visszatérve a lényegre, ekkor még nem tudtam, hol jártam, de nagyon rossz volt. Mármint olyan fura, mert mikor odaértem és leszálltam a földre, nagyon szomorú lettem. Minden kietlen meg nyomott volt, mármint nem úgy nyomott, hogy benyomva, hanem a hangulat. Nem tudom elmagyarázni, de az biztos, hogy legszívesebben leültem volna sírni egy jót. A levegőben viszont egy olyan szag terjengett, amit nem tudtam azonosítani. Tűzszárny később elmondta, hogy az a Halál Illata volt.
Utána jött a zaj. Gyorsan megfordultam és elbújtam egy távolabbi fán, szerencsére még elég levél volt rajta, hogy eltakarjon, de kikukucskáltam közöttük, mert hiába féltem, a kíváncsiság még nagy úr nekem is, sőt, nekem aztán pláne, mert én mindenbe bele akarom ütni az orrom a főnix szerint. Rolling Eyes
Hát, lehet benne némi igazság, az biztos.
A zajról végül kiderült, hogy jóformán szárnycsapások meg tollsuhogások, olyanok, mint amiket akkor hallottam, mikor az emberek rám dobták a köteleket és valaki azokat leszedte rólam. Igazából Tűzszárnynak is hasonló a hangja, de nem ilyen erős meg sok, és ezek sem főnixek voltak, hanem valami mások. Csőrük volt meg karmuk, ugyanúgy, mint a madaraknak, de a hátsó lábaik - igen, azok is voltak - oroszláné voltak. Hirtelen nem tudtam, hogy ezek mik, végül arra a következtetésre jutottam, hogy sárkányoroszlánok, vagy madároroszlánok... aztán a Tűzszárny felvilágosított, hogy ők a griffek, szóval már láttam ilyet is.
A sok-sok griff leszállt a nyomasztó és sötétlő helyre, az ő hangulatuk is olyan volt, mintha valami nagyon rossz dolog történt volna velük. Egész napra a fán rekedtem, mert nem mentek el, végig ott voltak, én meg nem mertem lejönni, nehogy bajba kerüljek. Csak az egyik griff nézett felém sokáig, közülük a legnagyobb, de mikor észrevettem, hogy figyel, mintha bólintott volna, aztán megint a társaira terelődött a figyelme. Nem tudom a mai napig sem, hogy észrevett volna vagy csak véletlenül nézett arra, de nem is vagyok benne biztos, hogy tudni akarom-e.
Mikor elmentek, már nagyon éjszaka, leszálltam a fáról és visszamentem Tűzszárnyhoz, aki nagyon-nagyon dühös volt és alaposan leteremtett, amiért szó nélkül elsunnyogtam. De éreztem a hangjából, hogy örült, amiért végül meglettem.
Másnap meséltem el neki, ami történt, mire izgatottan megkérdezte, láttam-e Szélszárnyat is. Csak mivel nem tudtam, ki az a Szélszárny, nem is tudtam neki megmondani.

Napokon keresztül próbáltam kérdezgetni, hogy meséljen nekem a többi fajról. A griffek nagyon érdekesen néztek ki, és kíváncsi voltam, hogy velük milyen is a kapcsolatunk. Elvégre, még a saját fajomról sem tudok semmit, ő meg nem sokat mesélt, azt mondván, hogy "ehhez még túl ártatlan vagyok". Végül harmadnap dobbantottam a lábammal a földön és megkértem, hogy meséljen, jó sokat, rengeteget, mert én biza meg akarom érteni... szóval meg akarom érteni, ami itt folyik.
Végül sóhajtott egyet és mesélt. Két napig. Nem folyamatosan, de addig nyugton maradtunk egy nagyobb hegycsúcs lábánál.
Ekkor ismertem meg nagyjából a világunk történetét. Mesélt már Napkeltéről, Lánghullámról a többiekről, de például a saját meg az én fajom történetéről sosem. Néha borzadva, néha örömködve hallgattam, ahogy például Fekete Toll az Istenek életére tőr, vagy a háborút a sárkányok és a sárkányoroszlánok között. És már megint a háború, pedig utálom ezt a szót. Miközben hallgattam, eldöntöttem, hogy ha valaha is találkozom egy sárkányoroszlánnal, bocsánatot fogok tőle kérni mindazért, ami történt. Oké, azt kétlem, hogy majd tudná, miről is beszélek, meg talán ott se volt, de azért majd megteszem, mert úgy illik :3 Ezt is Tűzszárnytól tanultam.
Aztán mesélt a Gonosz Entitásról, és hogy mi történt végül vele. Igazából sajnálom ezt az Entitást, de azért azt sem szeretném, ha kiszabadulna és megtalálna. Nem tudom, miért, de félek az ilyen gonoszoktól, mint ő, vagy mint ez a Sivir vagy hogy hívják... Silas!
Megtudtam, hogy jelenleg a semleges területek egyikén vagyunk, vagyis olyanon, ami nincs se az emberek, se a kriptidek kezében. Tűzszárny terve az, hogy megkeressük a Kívülállókat és így kihúzzuk magunkat valahogy a háború alól, de ami jobban meglepett, hogy mindezt ő tulajdonképpen értem teszi, mert a szíve Abyssion felé húzza. Megkérdeztem tőle, hogy pontosan milyen érzés is az ilyesmit, de nem válaszolt, csak sóhajtott szomorúan. Nem igazán értettem amúgy, miért is kéne bármit is tennie értem, vagy hogy ez most nekem miért jó, mert ellennék én Abyssionban is, ha békén hagynak.
Majd Tűzszárny megkérdezte, mit tennék, ha ismét elém kerülne egy ember.
Hümmögve gondolkoztam, a földet kapartam, de nem tudtam. Csak azokra a félhomályos, sötét képű, vigyorgó valamikre tudok gondolni, ha az ember szót meghallom, azokra, akik rám dobták a köteleket, és voltak azok a csillogó valamik a kezükben. Én menekülnék előlük. Tűzszárny azt mondta, bölcs döntés lenne a részemről. Megkérdeztem tőle, mi az, hogy bölcs.
Ezután mondta el, hogy mit is láttam azokkal a nagy szárnyú griffekkel kapcsolatban. Hogy az a temetőjük, és azok vannak ott a föld alatt, akiket a Silas ölt meg. Megkérdezte tőlem, tudom-e, mi az a halál, mire azt feleltem, hogy nem, és ő elmagyarázta.
Nem akarok meghalni. Az olyan rossz dolog. Én élni akarok, jó sokáig, hogy megérthessem, amiket Tűzszárny már tud. És akkor majd megtudok nála jóval több dolgot is, és majd megpróbálom valahogy elintézni, hogy béke lehessen a két izé között... nép között. Jól mondom? Nép, frakció, vagy mi. Frakció, inkább. Miért kell mindennek ilyen bonyolult elnevezést kitalálni?

És ha már a cél ilyen adott lett, széttártam a szárnyam, Tűzszárny kicsit a hátamon pihent, és tovább repültünk, hogy megkeressünk egy olyan csoportot, aki nem áll egyik oldalon sem.***

Név: Tűzszárny
Alfaj: Főnix
Nem: Hím
Elem: Tűz
Frakció: Abyssion
Kor: Ismeretlen

Tűzszárny a sokat megélt főnix, aki ideje végére Hótoll mentorává avanzsálódott. Türelmes és csendes típus, jobb szeret mesélni és szavakkal megoldani dolgokat, mint tettekkel tenni bármit is. Őszerinte az erőszak semmire sem megoldás, mindössze egy embert szeretne holtan látni: a vezérüket, mindazért a gonosz tettért, amiket eddig elkövetett.
Mióta Hótollat a szárnyai alá vette, csak ritkán marad egyedül. A sárkány tudatlansága miatt folyamatos aggodalomban telnek a napjai, valahányszor a pikkelyes társa eltűnik valamerre. Meg akarja őt óvni mindentől és mindenkitől, mint egy igazi apa, a gond csak az, hogy tudja jól, nem pátyolgathatja örökké, és ez a gondolat szomorúsággal tölti el.

/NJK lévén harcokban nem segíthet képességgel vagy támadással, csak és kizárólag játékszínesítőként lehet jelen, kivéve, ha a Mesélő engedélyezi a tágabb használatát az adott küldetésben/körben/


A hozzászólást Hótoll összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 11 Dec. 2013, 21:16-kor.
Vissza az elejére Go down
Lánghullám
Lánghullám
Isten
Isten

Hozzászólások száma : 34
Hírnév : 0
Regisztrált : 2013. Jun. 29.

Karakterlap
Szint: ???
EXP:
Hótoll Left_bar_bleue0/0Hótoll Empty_bar_bleue  (0/0)
Elem/Kaszt: Tűz

Hótoll Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hótoll   Hótoll Icon_minitimeSzer. 04 Dec. 2013, 12:38

Kedves Hótoll!

Nem értem, minek akartál januárig várakozni, már amúgy is megindult a játék, csak a baj az, hogy még kevesen vagyunk. Smile

Találtam némi helyesírási hibát is. Pl ha egy ideiglenes határozatot közölnél, akkor nem "egyenlőre" (ez matematikai fogalom Razz), hanem "egyelőre. :DA másik példa meg "akik el akartam fogni". Nos ha úgy vesszük, ez véletlen hiba szerintem, és egy páran már elkövették ugyanezt a hibát rajtad kívül. Amúgy sokkal jobban örülnék, ha nem mindenki az előtörténet elfogadása után pályázná meg képességét. Te vagy a második (vagy harmadik? nem tudom már), aki ezt a módszert alkalmazta.

Ami viszont a legnagyobb probléma: sárkány karaktert indítanál. Ez amúgy magában nem is lenne baj, de a probléma az, hogy a sárkány-karaktereket csak egy igen szép, hosszú előtörténet mellett vagyok/unk hajlandó/ak elfogadni sajnos az általános fizikai képességei miatt. És mint tudod, a sárkányok esetében mindkét adminnak el kell hogy fogadjon pluszban. Ha az egyiknek nem tetszik valami, akkor sajnos ott probléma van, hiába tetszene a másiknak.

Kérlek, alkoss egy hosszabb előtörténetet, mert addig sajnos NEM FOGADHATOM EL az előtörténeted. Ha majd hosszabbítottad jóval, akkor majd kérlek, értesíts engem/bennünket! Smile

_________________
Istenek vagyunk! Az a dolgunk, hogy példát mutassunk és népünket megvédjük mindazoktól, akik ártanak! És amely emberek és árulók bántalmazzák vagy gyilkolják a népem, szenvedjék meg ugyanazt a sorsot... ÉGJENEK EL A TŰZ HARAGJÁBAN!!
Vissza az elejére Go down
Hótoll
Hótoll
Kívülálló
Kívülálló

Hozzászólások száma : 22
Hírnév : 0
Regisztrált : 2013. Nov. 02.
Kor : 28

Karakterlap
Szint: 1
EXP:
Hótoll Left_bar_bleue250/500Hótoll Empty_bar_bleue  (250/500)
Elem/Kaszt: Fény

Hótoll Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hótoll   Hótoll Icon_minitimeSzer. 04 Dec. 2013, 13:35

Azért a januári megjegyzés, mert Napkeltével eredetileg abban egyeztünk meg, mivel nálam munkaügyileg a december egy rettentőmód fárasztó hónap... és igazából szerettem volna a minimális szabadidőmet már a játékkal és Hótoll behatóbb megismerésével tölteni. Smile

Elütés nem tudtam, hogy baj, ha előfordul, pedig átolvastam vagy háromszor Sad
Képességről meg annyit, hogy én kérek elnézést. Hótollnak nem szántam semmit eredetileg, legalábbis egy jóideig. A játékra bíztam. A többiek mentségét nem tudom Smile

Hogy mikor lesz megint úgy szabadidőm, hogy hosszút írjak, majd meglátom, és szólok, ha javítottam Smile
Vissza az elejére Go down
Napkelte
Napkelte
Isten
Isten

Hozzászólások száma : 328
Hírnév : 2
Regisztrált : 2013. Jun. 04.
Kor : 28
Tartózkodási hely : Valahol

Karakterlap
Szint: ???
EXP:
Hótoll Left_bar_bleue0/0Hótoll Empty_bar_bleue  (0/0)
Elem/Kaszt: Fény

Hótoll Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hótoll   Hótoll Icon_minitimeSzer. 11 Dec. 2013, 19:12

Kedves Hótoll!

Nekem már elég hosszú, így én ELFOGADOM!Smile De hallgassuk majd meg Lánghullám véleményét is!Smile

_________________
"LIDÉRCÉJ, ELÉG LEGYEN! Azzal nem oldunk meg semmit sem, ha az Emberek szintjére süllyedünk, és lemészároljuk őket ész nélkül, mint ahogy ők minket!"

Vendégek ide tehetik az oldaluk bannerét, cserében tegyék ki az ő oldalukra a miénket.

Színkód: #CC9933
Vissza az elejére Go down
https://mystery-world.hungarianforum.net
Lánghullám
Lánghullám
Isten
Isten

Hozzászólások száma : 34
Hírnév : 0
Regisztrált : 2013. Jun. 29.

Karakterlap
Szint: ???
EXP:
Hótoll Left_bar_bleue0/0Hótoll Empty_bar_bleue  (0/0)
Elem/Kaszt: Tűz

Hótoll Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hótoll   Hótoll Icon_minitimeSzomb. 21 Dec. 2013, 22:59

Kedves Hótoll!
Szerintem még vannak ám benne némi hibák, de az előtörténet már elérte a minimális hosszúságot, amit egy sárkány-karaktertől elvárnék az előtörténet-írás során. Így ELFOGADOM az előtörténeted! Szeretném, ha mihamarabb megpályáznád az előtörténeted, mert még szükséged lesz a képidre hamarosan. :)A képid a pályázat szabályai alapján pályázd majd meg.

Első pont, hogy pontozd karakteredet. Minden Karakter 10 pontot kap, amiket eloszthatod az alap statodra (Fény elemű), ami a következő:

Élet: 1
Erő: 0
Célzás: 0
Kezelés: 0
Állóképesség: 2
Gyorsaság: 0
Spec. Képesség: 2

Ezen kívül kapsz kezdő felszerelést is (ezeket a nyakadon lévő bőrövbe teheted be mágiával):
1x Rubint (+1 Kezelés)
1x Kopott Napkristály (+2 Varázspajzs)

Kezdő vagyonod pedig 50 szféra (figyelembe véve azt, hogy azért igyekeztél megfelelő előtörténetet kigbogozni önmagadból Very Happy)

Itt megcsinálhatod az adatlapodat.

_________________
Istenek vagyunk! Az a dolgunk, hogy példát mutassunk és népünket megvédjük mindazoktól, akik ártanak! És amely emberek és árulók bántalmazzák vagy gyilkolják a népem, szenvedjék meg ugyanazt a sorsot... ÉGJENEK EL A TŰZ HARAGJÁBAN!!
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalomHótoll Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hótoll   Hótoll Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 

Hótoll

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Mystery World Szerepjáték :: Adatbázis :: Előtörténetek :: Elfogadott előtörténetek-