2123

A Föld már nem létezik. Az emberek most egy Benope nevű bolygót akarnak elvenni az őslakóktól, a Kriptidektől.
Készen vagy arra, hogy megmentsd a bolygót, vagy hogy elfoglald az emberiségnek?
Döntsd el, s harcolj!


 
PortálPortál  HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Judy Noxia
Judy Noxia
Kívülálló
Kívülálló

Hozzászólások száma : 74
Hírnév : 0
Regisztrált : 2013. Jun. 29.
Tartózkodási hely : Ott, ahol éppen vagyok :D

Karakterlap
Szint: 1
EXP:
A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Left_bar_bleue410/500A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Empty_bar_bleue  (410/500)
Elem/Kaszt: Gépész

A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Empty
TémanyitásTárgy: A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely   A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Icon_minitimeSzomb. 07 Dec. 2013, 15:11

Kemény hóvihar támadt fel aznap, így még Mirage se tudott volna a hatalmas hóban és viharban átkelni, nem hogy én, aki az erős széllökések miatt alig tudott megkapaszkodni a robotja vállán. A jelenlegi búvóhelyünk egy kényelmes, szénás barlang volt. Előtte egy Hárpia-hármas lakott benne, akik éppen azon gondolkoztak, hogy átálljanak-e Silashoz. A Kriptideket mi nem bántjuk, de aki Silas társai, legyen bármilyen faj, azt nem kíméljük. A hárpiák keményen betámadtak, de alig telt el egy öt perc, már a tollaikat maguk után hagyva menekültek barlangjukból. Jobban féltek Mirage-tól, mint tőlem, pedig én voltam az, aki több hajat és tollat vágott le nekik, amíg Mirage-on csimpaszkodtak karmaikkal.
Nem mertem Mirage-ra bízni a tűz meggyújtását (ágyújával pokoltüzet csinálna egy kisebb barlangban), így cserkészi módszerrel pattintottam két követ a farakás felett. Idő múlva szép fény lepte el a barlang falait, a tűz vidáman táncolt a farakáson. Jó érzés volt melegedni mellette, igaz, hogy volt rajtam meleg, gyapjas téli öltözet és kabát kapucnival. Ezek a holmik még akkor kerültek hozzám, mikor a szökés első napjaiban összelopkodtam a megfelelő túlélési eszközöket, és most nagyon jól jöttek. Mirage közben a barlang végében ücsörgött, arra várva, hogy teljesen feltöltődjön és elinduljon egy délutáni őrsétára.
A barlangból jól belátni a völgyre. Pillanatok alatt ellepett mindent a hó.
- Mirage. Szerinted a Kriptideknél van valami olyasmilyen ünnep, mint a karácsony? - kérdeztem meg érdeklődve.
- Mit tudom én, nekem a karácsony olyan, mint mandarinnak a hangfal. - felelte egykedvűen Mirage.
- Hát téged sose érintett a karácsony? Hiszen már akkor léteztél, mielőtt elvittek volna a Földről. Az előző gazdád csak tarthatott karácsonyt, nem?
- Az előző gazdám nem ünnepelte a karácsonyt, mert török származású volt.
Ez igencsak meglepett engem.
- Nem is tudtam, hogy a gazdád török volt. Bár igaz, sose meséltél róla.
- Hatice Harlám nevű nő volt a gazdám. Egy olasz férfihez ment feleségül, és később mi hárman mentünk fel együtt arra az űrhajóra, ahol mi találkoztunk először.
- Mi történt az előző gazdáddal? Silas kivégeztette a férjével együtt, mi?
- Hát... igen. Árulással és Silas meggyilkolásának kísérletével vádolták őket.
- Sajnálom, Mirage.
- Nem érdekes, már nagyon rég történt.
Néma csendet kihasználva bámészkodtam a barlangon kívülre. A hó még mindig erősen süvített. Egy pillanatra azt hittem, hogy a közelben mozgást véltem volna felfedezni, de végül abban maradtam, hogy talán a szél csinálta ezt.
- Tudod, Mirage, a karácsony nagyon szép dolog. - szólaltam meg végül csendesen. - A karácsony a béke és a szeretet ünnepe. Ez az a nap, amikor a családok és a barátok együtt ünneplik meg finom, meleg vacsora és megannyi finom sütemény között. Szaloncukrok, mákos-diós bejglik, különböző formájú mézeskalácsok. Meg ne is beszéljünk az ajándékokról, amiket az emberek szeretetből ajándékoznak egymásnak. De a karácsony szelleme leginkább arról szól, hogy a családok és a barátok együtt vannak, ünnepelnek, és megbocsájtják bűneiket. Na de ez már a múlté. Nekünk már nincs többé karácsonyunk. Már nincsen családom, sem barátaim, akikkel együtt ünnepelhetnék. Nincs többé finom, meleg vacsora, és felette jóízű beszélgetés. Nincs többé, szaloncukor, bejgli, mézeskalácsok. Nincs többé ajándékok, de amúgy is ha lenne, nincs kinek odaajándékozni. A Nivanium utáni beteges vágy és Silas-féle rezsim miatt a karácsony már csak egy régi szép emlék.
Mirage-ot sose izgatta a karácsony, de mikor ezt mind végighallgatta, kicsit elgondolkozott a mesterséges intelligenciájával legalább két percig. Néma hallgatás után térdéről rám meresztette tekintetét.
- Sajnálom, Judy.
- Nem érdekes, már nagyon rég történt.

_________________
Minden ártalmatlannak joga van az élethez... na gyerünk, öljünk le egy pár szemetet!
Judy beszédszíne: #33ccff Mirage beszédszíne: #cc33ff

Stat:
 
Vissza az elejére Go down
Bronzpikkely
Bronzpikkely
Vexonus
Vexonus

Hozzászólások száma : 28
Hírnév : 0
Regisztrált : 2013. Nov. 30.
Kor : 29

Karakterlap
Szint: 1
EXP:
A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Left_bar_bleue110/500A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Empty_bar_bleue  (110/500)
Elem/Kaszt: Sötét

A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Empty
TémanyitásTárgy: Re: A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely   A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Icon_minitimeSzomb. 07 Dec. 2013, 15:55

A Tél nem való az Ophidian-i vadászoknak. Hidegvérűek lévén sokkal vastagabban kell öltözniük az átlagosnál, nehogy hibernálásba kerüljenek vadászat közben. Én is így tettem: szereztem Zugos-Szállásban egy igen vastag jegesmedve köpenyt, ami majd meg véd a hidegtől. Mint minden másnak, nekem sem volt ínyemre, hogy kimenjek egy hóviharban, de muszáj volt az élelemhiány miatt. A húsos patkányok, amiken éltem őszig, már elbújtak, és téli álmot alszanak. Télen azonban, ha szerencsém van, szarvast fogok, ami egy hétig ellát majd engemet. Miközben kerestem egy prédát, hangokat hallottam:
- Biztos, hogy erre kell menni?
- Ja! Erre jártak a szarvasok! Muszáj valamit szerezni arra a bálra kaja gyanánt!
- Jó, jó… Remélem, hogy hamar visszaérünk a Rendészeti Központban… - Abyssion-i Katonák! Hogy ezek még ilyenkor se tudnak a helyükön maradni! Mindegy, legalább most gyakorolhatok... A hóba feküdtem úgy, hogy mindenemet takarja a hófehér bunda, így majd azt hiszik majd, hogy egy hóbucka vagyok.
~ Gyertek csak… ~ azt gondoltam, hogy majd ketten jönnek ide, de hallottam még, hogy beleegyezés alapján kettéválnak, hátha egyikük talál szarvast. Így míg az egyik elment minél messzebbre, a másik felém tartott. Idióták, így sokkal könnyebb prédák lesznek majd számomra… Amint elég közel jött, lecsaptam rá. Meglepte, de nem annyira, hogy el ne ugorjon. Majd akkor látta, mi támadta meg.
- Istenekre, Bronzpikkely!
- Nocsak, már híres is vagyok? – Kuncogtam, majd megtámadtam. De az megint kikerült, és menekülni kezdett.
- SEGÍTSÉÉÉG! – Utána akartam menni, de abban a pillanatban rám ugrott a kis társa. Azzal kellett foglalkoznom most.
- SEGÍTSÉG, ITT VAN BRONZPIKKELY!! – Kiabálta a másik szerencsétlen, miközben egy barlang felé rohant. A kis társát könnyen legyőztem, és épp azon voltam, hogy kibelezzem…

_________________
Pontozás, Felszerelés:
 


Miért számítson mások élete annak, akitől a korrupció elvette a szeretteit?
Szín: #FF3300 (én)
Vissza az elejére Go down
Judy Noxia
Judy Noxia
Kívülálló
Kívülálló

Hozzászólások száma : 74
Hírnév : 0
Regisztrált : 2013. Jun. 29.
Tartózkodási hely : Ott, ahol éppen vagyok :D

Karakterlap
Szint: 1
EXP:
A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Left_bar_bleue410/500A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Empty_bar_bleue  (410/500)
Elem/Kaszt: Gépész

A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Empty
TémanyitásTárgy: Re: A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely   A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Icon_minitimeSzomb. 07 Dec. 2013, 17:42

Az érzelmektől fűtött beszélgetésünknek végül egy újabb csend vetett véget. Nem volt több mondanivalónk egymáshoz. Se nekem, se a robotomnak. Mirage már a töltődés végénél járt. Én meg továbbra is figyeltem a barlangból a havas kilátást. Eszembe juttatta a látvány a néhai gyönyörű alpesi tájakat, ahová gyakrabban elmentünk anyuval téli szünetekben kikapcsolódni. Innen jutott eszembe az a régi szép emlék az alpesi kunyhóban, amikor este a jó meleg kandallónál ültünk anyuval egy kényelmes kanapén, derekunkat elfedve rénszarvasmintás pokrócokkal, kezünkben egy bögre finom forró csokival és csokidarabos keksszel.
Szívemben még éreztem a lelki fájdalmat, amit anyu elvesztése okozott. Szomorúan megböktem egy ággal a parazsat, hogy jobban szítsam a tüzet.
Egyszer csak kiáltozást hallottunk. Mirage, aki időközben már teljesen feltöltődött, felállt és betárazta ágyúját arra felkészülve, hogy talán támadnunk kell. Én is felálltam a tűz mellől.
Egy igen meglepett lény futott errefelé, hogy segítséget kérjen. De akár kért is, akár nem, ahogy meglátott minket, íjat rántott. Én meg a pisztolyomat rántottam elő, de ő már lőtt is felém egy nyilat, bár sikerült kikerülnöm időben. Ennek következményében Mirage azonnal támadásba lendült, mielőtt meg is mozdulhattam volna. Mirage akkorát belerúgott a minket fenyegető lénybe, hogy az legurult a lejtőn, és egyenest egy másik szerzetnek... ami innen a barlangból nézve éppen egy másik lénnyel dulakodott. Szerintem az a gyíkszerű akármi nagyon nem díjazza rázuhanó alakot, úgyhogy fel is figyelhet ránk.
- Mirage, azt hiszem most belekeveredtünk valami szarba. - jegyeztem meg.
- Nekem mondod?! Ez a gyíkember nem tűnik valami barátságosnak! És ez a másik kettő sem, főleg azután, hogy az egyik meg akart minket lőni!
- A páncéljábóll ítélve... bassza meg, ez a gyík biztos Silas egyik Kriptid szövetségese! - A páncélfelszerelését könnyen felismertem, hiszen Silas Kriptid szövetségesei kábé ilyesmit hordtak.
Most már biztos, hogy itt harcra kerül a sor, és ha ez a másik három is megtámad minket, akkor kénytelenek leszünk megvédeni magunkat.

_________________
Minden ártalmatlannak joga van az élethez... na gyerünk, öljünk le egy pár szemetet!
Judy beszédszíne: #33ccff Mirage beszédszíne: #cc33ff

Stat:
 


A hozzászólást Judy Noxia összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 08 Dec. 2013, 19:52-kor.
Vissza az elejére Go down
Bronzpikkely
Bronzpikkely
Vexonus
Vexonus

Hozzászólások száma : 28
Hírnév : 0
Regisztrált : 2013. Nov. 30.
Kor : 29

Karakterlap
Szint: 1
EXP:
A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Left_bar_bleue110/500A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Empty_bar_bleue  (110/500)
Elem/Kaszt: Sötét

A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Empty
TémanyitásTárgy: Re: A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely   A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Icon_minitimeSzomb. 07 Dec. 2013, 20:33

//drága Judy-kám, a két Katona Abyssion-i volt, max nyilaik vannak (hacsak nem emberek), és Bronzinak kardja vanXD//

Már épp belé döftem volna a kardomat, mikor a másik váratlanul nekem ment. Belökött a hóba, amit észrevettek az Abyssion-i katonák is.
- Takarodjunk el innen, amíg nem áll! – S mindketten elmenekültek a hóvihar biztonságába. Dühösen néztem fel a barlang felé, mert az biztos, hogy nem magától gurult le a menekülő. Egy lány és a konzervje volt fent. Nem éreztem rajtuk Eternia korrupt bűzét, de ezek segítettek a katonáknak megmenekülni, így meg kell fizetniük! Előhúztam a kardomat, majd vészesen közelítettem feléjük. Ha elég közel voltam, vagy rám támadtak, azonnal begyorsultam, és futásból nekitámadtam a lánynak, megkísérelve belevágni a kardomat a lábába, majd odalökni a robotjára, hogy az inkább a gazdájával foglalkozzon.
- Rossz döntés volt kihúzni egy Ophidian-nál a gyufát… Bár mit tud bármiről is egy túlfejlődött majom meg a konzervdoboza? – Egyszerűen undorodtam eleve az Emberektől. A Vexonus-iakat is csak addig viselem el, amíg nem bosszantanak jelenlétükkel. Ha pedig megteszik, akkor kapásból ráijesztek vagy megölöm. A legtöbbjük az előbbi után azonnal elszelel mellőlem, de aki nem, azt eltűntnek vagy árulónak nyilvánítják egy idő után. Nem is keresik a társaikat akkor, eszükbe se jut nekik, hogy mi van, ha baja esett esetleg. Akinek mégis, annak leüvöltik a fejét, hogy mit akadékoskodik egy gyenge féreg miatt. Legszívesebben őket is megölném, de ők nem képezték a bosszúm részét. De ha már elintéztem azokat, akiket kell, ők fognak jönni. Nem fogok megkegyelmezni majd nekik sem, ahogy most ennek a lánynak sem. Amint elintéztem az adott támadásokat, hátrább ugortam annyira, hogy a hóvihar miatt ne lásson engemet. Jobban szeretem a meglepetésszerű támadásokat, mint a szembeni harcot.

_________________
Pontozás, Felszerelés:
 


Miért számítson mások élete annak, akitől a korrupció elvette a szeretteit?
Szín: #FF3300 (én)
Vissza az elejére Go down
Judy Noxia
Judy Noxia
Kívülálló
Kívülálló

Hozzászólások száma : 74
Hírnév : 0
Regisztrált : 2013. Jun. 29.
Tartózkodási hely : Ott, ahol éppen vagyok :D

Karakterlap
Szint: 1
EXP:
A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Left_bar_bleue410/500A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Empty_bar_bleue  (410/500)
Elem/Kaszt: Gépész

A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Empty
TémanyitásTárgy: Re: A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely   A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Icon_minitimeVas. 08 Dec. 2013, 20:30

A gyíkember valóban észrevett minket. Ez esélyt adott arra, hogy a két másik Kriptid elhúzza onnan a csíkot. Hogy végignézik-e messziről a harcot, vagy nem, azt már ők döntik el. Most mi vagyunk a támadó Kriptid célpontjai, csak mert meg kellett védenünk magunkat attól az őrtől.
Gyors támadásba nekem is rohant, ahogy védekező állásba álltam. Egy pillanatnyi időre gömbként gurultam a gyíkkal, ahogy nekem jött. A fegyvere szerencsére csak súrolta halvány csíkkal a lábamat, mikor Mirage abban a pillanatban lecsapta rólam a gyíkembert. Én meg abban a pillanatban gyorsan előkaptam a fegyvert, és a gyíkhoz lőttem, amíg Mirage ütését követően hátrálna.
- Rossz döntés volt kihúzni egy Ophidian-nál a gyufát… Bár mit tud bármiről is egy túlfejlődött majom meg a konzervdoboza?
- Nocsak, gyíkarc, ennyire fáj, hogy megvédem magam az áldozataidtól? Azt hiszem, valahol odabent hasonló észjárásod van, mint nekem, már ha érted, mire gondolok.
Igen, láttam rajta, hogy bosszúálló típus. Én is bosszút akarok állni. De hogy kiken és miért, az jó kérdés. Ez a gyíkember akár a hasznomra is válhatna. Ha harcolni akar, rendben van, akkor csináljuk.
A gyík egy ugrással hátrált bele a hóviharba. Az ostoba azt hiszi, hogy majd a fehér szőrméje eltakarhatja őt! Nagy tévedésben élt. Ha valóban szövetkezett Silassal, tudnia kéne, hogy a robotoknak képesek mindennemű hőt beérzékelni, még a hüllőkét is. Mirage is rendelkezik ezzel az optikai rendszer előnyével. Ő jelezte nekem, hogy éppen hol áll a dög, így könnyű taktikát váltottunk: két felé szakadtunk, és én az egyik oldalról, Mirage a másik oldalról közelített a gyíkhoz, és abban a pillanatban megleptük őt mindkét oldalról egy-egy lövéssel. Ettől függetlenül vigyáznunk kellett, hogy ha a gyík elhajol vagy valami, akkor ne egymást találjuk el. Úgy tűnik, a támadónk tényleg jobban szeret hátulról harcolni jól megfigyelve ezt a szánalmas taktikát.

_________________
Minden ártalmatlannak joga van az élethez... na gyerünk, öljünk le egy pár szemetet!
Judy beszédszíne: #33ccff Mirage beszédszíne: #cc33ff

Stat:
 
Vissza az elejére Go down
Bronzpikkely
Bronzpikkely
Vexonus
Vexonus

Hozzászólások száma : 28
Hírnév : 0
Regisztrált : 2013. Nov. 30.
Kor : 29

Karakterlap
Szint: 1
EXP:
A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Left_bar_bleue110/500A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Empty_bar_bleue  (110/500)
Elem/Kaszt: Sötét

A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Empty
TémanyitásTárgy: Re: A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely   A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Icon_minitimeHétf. 09 Dec. 2013, 20:46

//ne haragudj, de legközelebb feltételes módban kell írni a támadásokat, vagy más nem kitalálunk valamit KT-ra is. Csak azért szólok, mert nem akarom, hogy VP-t kiáltsanak ki.^^" Ja meg kérni szeretném, hogy írd ki az életpontjaidat meg a páncélt is, köszönöm!^^//

- Nocsak, gyíkarc, ennyire fáj, hogy megvédem magam az áldozataidtól? Azt hiszem, valahol odabent hasonló észjárásod van, mint nekem, már ha érted, mire gondolok. – Mit képzel magáról ez a ribanc?! Hogy van bőr a pofáján összehasonlítani engemet őhozzá?!
- Nem tárgyalok majmokkal! Főleg olyanokkal nem, aki megmentette a korrupció szolgáit! – Ekkor jöttem rá, hogy a robotok érzékelik a hőt! A francba! Azonnal a robot fejére dobtam a szőrmét, miközben kerültem ki a golyókat, bár egynek így is sikerült eltalálnia. Cikk-cakkban rohantam a lány felé, hogy ne bírjon eltalálni, majd kirúgtam a fegyvert a kezéből, és mérget kíséreltem meg köpni rá, hogy mérgezést kapjon. Amennyiben nem sikerült, az arcába karmoltam, és úgy rúgtam gyomorszájon utána. Nem tudom, mennyi idő kell a robotjának, de attól is meg kell szabadulni. A Kardomat azonban nem rajta akarom használni, mert biztos, hogy eltörik. Gyors taktika: összegyúrtam egy hógolyót, és mire levette a szőrmét a fejéről, képen dobtam a hógolyóval. Igyekeztem minél tovább harcképtelenné tenni, s inkább a lányra koncentrálni.
- Ugyanolyan vagy, mint a többi ember: mocskos, gerinctelen és önző! Fogalmad sincs arról, milyen érzés, mikor egy társad féltékenységből megöli a gyermekedet és a párodat!! – Itt felvillant a szemem vérvörösre, hogy aktiváljon a lányon a képesség. Azt remélem, hogy az elviselhetetlen fájdalom miatt összerogyik a hóba, így a robotjára is tudok koncentrálni. Inkább az ártalmatlanítására próbálok koncentrálni, nem pedig a megölésébe, mert az lehetetlen. Amíg a lány ott szenved a hóba, azt várom, mikor vét a robotja egy hibát, amit kihasználhatok ellene. Vagy lehet, hogy inkább elmenekül, nem vállalva a kockázatot, hogy könnyűszerrel megölhetem a lányt…


Élet: 15/15; Páncél: 0/2

_________________
Pontozás, Felszerelés:
 


Miért számítson mások élete annak, akitől a korrupció elvette a szeretteit?
Szín: #FF3300 (én)
Vissza az elejére Go down
Judy Noxia
Judy Noxia
Kívülálló
Kívülálló

Hozzászólások száma : 74
Hírnév : 0
Regisztrált : 2013. Jun. 29.
Tartózkodási hely : Ott, ahol éppen vagyok :D

Karakterlap
Szint: 1
EXP:
A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Left_bar_bleue410/500A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Empty_bar_bleue  (410/500)
Elem/Kaszt: Gépész

A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Empty
TémanyitásTárgy: Re: A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely   A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Icon_minitimeKedd 10 Dec. 2013, 12:10

//Hát éppenséggel te sem csináltad úgy mindegyiknél feltételes módba, és nem tetted ki a statokat az elején, ahogy kellett volna, és téged jól ismerve nem olvastad el már megint jobban a posztomat. Te meg ne csinálj már egyszerre több cselekvést a posztodban, ha megkérhetlek rá, és ezért is lett már rád szólva a SAO-n is. Úgyhogy ne csodálkozz, ha a felét kikerülöm, hogy egyenlítsük az igazságosabb küzdelmet. Köszönöm.//

- Nocsak? Megmentettem volna? Azt hittem, ártalmatlanítottam - vontam meg a vállam tetetett csodálkozással. - Tudod, megtámadott, meg kellett védenem magam.
A szőrme valóban ráesett Mirage-ra, de nem vacakolt vele, mire lehúzta magáról, és megvárta, amíg abbahagyja a gyíkember a cikk-cakkozást, és akkor lőtt bele hátulról, mikor nekem jött. A hógolyó meg mit sem ért ellene, csak lepattant róla darabokban egy csapódás után. Úgy látszik Silas és barátai nem meséltek még neki a robotokról.
Nem sikerült lehánynia, mert abban a pillanatban aktiválta ma képességem, és a fénypengével odavágtam az oldalába, ha meg nem találta el, akkor a szabad kezemmel torkon csaptam, majd ezt követően hátráltam egy lépést, és gyorsan visszavettem a kezembe a pisztolyt, amit kirepített a kezemből.
- Tényleg? Mint ha csak a te problémád létezne a világon, úgy nagyra vagy vele, kicsi gyíkocska - mondtam csendes nyugalommal. - Engem Silas úgy rabolt el még kicsi koromban a képességem és fizikai erőlétem miatt, hogy kivégezte anyámat és az utolsó anyai rokonaimat. Tudom, hogy szövetkeztél vele, és nagy hibát követtél el. Nem ismered jól a Vexonuszt, és Silas "bácsi" sem jobb annál a társadnál.
Hirtelen jött az ismerős érzés. Bénulás és fájdalom. Éppen ugyanaz, mint a karperec, bár az sokkal rosszabb volt ennél. Bár addig nem is bírtam mozdulni, ez a bizonyos képessége a gyíknak. Mirage, amíg még rám figyelt az ellenség, visszaadta a kölcsönt: váratlanul fejére húzta hátulról a szőrmét, és jól rá is csapott az öklével. Ha nem sikerült ráhúznia, akkor is odacsapott felé, aztán mellém állt fegyvert szegezve engem védve testével. Szánalmas és ostoba gyík! Olyanokkal játszik kettő az egy ellent, akik alaposabb kiképzést kaptak még az űrhajón, amiből persze a leleményesség sem hiányzott. Igaz, hogy a fájdalmat éreztem, de mivel múltbeli kínzások folyamán sokkal rosszabbat éltem át, hozzá voltam szokva az ilyen fájdalmakhoz. A bénultság azért nem a legjobbkor jött, de szerencsére az én géptársam mellettem volt, hogy megvédjen.
- Csak ennyit tudsz, gyík? - kérdeztem. Bár mozdulni nem tudtam, beszélni azt igen. - Ennél nagyobb kínt is kiálltam már, szóval ez semmi. Silas kínzott rendesen, mikor rájöttem, hogy maga a gonoszság lappang benne, és kinyíratta anyámat. Ugyanígy ölte meg a feleségét a gyerekével együtt, mert az asszony lábatlan gyereket szült. Én meg rajta akarok bosszút állni. Tudom, hogy te is bosszút akarsz állni, csak másokon. Mi lenne, ha segítenél nekem, és én is segítek neked megszabadulni célszemélyeidtől. Ha ez esetben nem vagy kompromisszumképes, készülj fel rá, hogy a robotom szét fogja tépni a beleidet, mert hozzám mertél érni.
Mirage nem szólt semmit, ami azt jelentette nála, hogy most kivételesen egyetértett velem mindenben. Az is igaz volt, hogy ha meg mer mozdulni felém a gyík, ő azonnal tesz róla, hogy ártalmatlanabb legyen egy kis báránykánál is.

HP: 15/15
Páncél: 0/2

_________________
Minden ártalmatlannak joga van az élethez... na gyerünk, öljünk le egy pár szemetet!
Judy beszédszíne: #33ccff Mirage beszédszíne: #cc33ff

Stat:
 
Vissza az elejére Go down
Bronzpikkely
Bronzpikkely
Vexonus
Vexonus

Hozzászólások száma : 28
Hírnév : 0
Regisztrált : 2013. Nov. 30.
Kor : 29

Karakterlap
Szint: 1
EXP:
A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Left_bar_bleue110/500A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Empty_bar_bleue  (110/500)
Elem/Kaszt: Sötét

A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Empty
TémanyitásTárgy: Re: A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely   A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Icon_minitimeKedd 10 Dec. 2013, 20:09

A lány igen ügyes vagy csak szerencsés. Minden támadásomat kikerülte, a hülye robotja meg keményebb volt, mint gondoltam. De nem volt elég gyors arra, hogy hátba lőjön, mert azt még ki tudtam kerülni, meg a kardcsapását is a lánynak, de így is kaptam egyet a torkomra, ami miatt a medál a nyakamról a hóba zuhant. De a lány érzéketlen, önző mondatai nagyon feldühítettek. Igen, pont ilyen minden ember! Érzékelten, és önző! Csak a saját bajaikkal van elfoglalva, ezért haltak ki Benope-ról is! Hogy merészel ez úgy csinálni, mintha ő lenne Eternia királynője?! EZ A RIBANC?! De öröm az ürömben, hogy a képességem használt. Nem tudott mozdulni. Gyorsan magamhoz vettem a medált, de mikor szúrtam volna le, a robot a fejemre húzta a szőrmét. Meg is csapott volna, ha a döbbenettől nem lépek kettőt arrébb. Gyorsan letéptem magamról, és dühösen sziszegtem a páros felé. Látszik bennük, hogy pont olyanok, mint a gazdagok Eterniában: arrogánsak és beképzeltek.
- Csak ennyit tudsz, gyík?  Ennél nagyobb kínt is kiálltam már, szóval ez semmi.
- NYOMORULT FÉREG! Ugyan úgy foglak kibelezni, mint ahogy a kislányomat tették, és ahogy majd ki fogom Silas-t, mikor nem lesz rá már szükségem!! – Már neki akartam rontani iszonyatos haraggal, mikor a lány érdekes dolgokat mondott: Silas gonoszságáról, ami nem is lepett meg. Pont olyan Silas, mint Sziklatőr volt, de mégis volt különbség köztük: az egyikük már rég a pincében rohad… Ugyanolyan bosszúálló fajta, mint én. De ő a férgek királyán akar bosszút állni. Azt javasolta, hogy segítsek neki megölni őt, és ő cserében segít nekem megölni a célszemélyeimet. És a robotjával fenyegetőzött.
- Mondd csak, honnan tudod, nem-e beépített a kis főnököd valamit a fejébe amikor a robotod épp nem veled volt, amivel átvenné a robot felett az uralmat? Hisz lássuk be, Silas nem olyan hülye, hogy egy erős gépet hagyjon elveszíteni... – Kérdeztem, majd mikor megválaszolta, ezt mondtam az ajánlatára:
- Azonban az ajánlatod helytálló, így összefogok veled. De most mondom, ha meglátom az árulás legapróbb jelét, úgy jársz majd, mint az első áldozatom: Addig foglak kínozni, akármennyire kemény is vagy, míg el nem vérzel, szépen lassan! – Nem fogom hagyni, hogy még egyszer átverjenek.
- De ha már így belemelegedtünk a harcba, mi lenne ha befejeznénk? De a robot nem segíthet benne! Azt tudom, hogy a robot erős. Azt akarom most tudni, hogy a társa mennyire erős arra az esetre, ha a robotját elveszti.


Élet: 13/15

_________________
Pontozás, Felszerelés:
 


Miért számítson mások élete annak, akitől a korrupció elvette a szeretteit?
Szín: #FF3300 (én)
Vissza az elejére Go down
Judy Noxia
Judy Noxia
Kívülálló
Kívülálló

Hozzászólások száma : 74
Hírnév : 0
Regisztrált : 2013. Jun. 29.
Tartózkodási hely : Ott, ahol éppen vagyok :D

Karakterlap
Szint: 1
EXP:
A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Left_bar_bleue410/500A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Empty_bar_bleue  (410/500)
Elem/Kaszt: Gépész

A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Empty
TémanyitásTárgy: Re: A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely   A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Icon_minitimeSzer. 18 Dec. 2013, 16:45

- Ez az, ordítsd csak minden bánatodat és bosszúd okát a világnak - mondtam neki egy bénított vállvonással, mikor keményen fenyegetőzött és rázendített, hogy kislánya így meg Silas úgy. - Ha már engem nem tolerál senki, akkor te miért várod el, hogy majd sajnáljanak vagy féljenek téged azért, ami a múltban történt? Én biztos nem fogok pisilni a sírástól és könyörögni neked halálomért, csak mert egy szarkeverő társad miatt elvesztettél mindent. Ezt esztelen rohamnak és önsajnálatnak hívják mifelénk. Csak egy jó tanács: ne hangoztasd mindenkinek, hogy mit és miért csinálod, mert még visszaélhetnek vele. Én múltamat is csak azért mondtam el neked, hogy csak tudd, nem te vagy egyedül az, akivel történnek tragédiák.
Szóval ez az igaz tény. Máskülönben sem igazán érdekel, hogy mi történt vele, engem inkább a jövő izgat igazán, hogy akkor mi lesz, ha... végül is igen. Vajon mi lesz, ha egyszer sikerül megszabadulnunk Silastól? Az embereknek már nem lesz annyi üzemanyaguk és erejük, hogy egy újabb évtizedes űrhajózásra menjenek, amíg véletlenül találnak egy újabb lakható bolygót. Nem. Az emberek nem hiszem, hogy azok után már el tudnának innen távozni, és ami azt illeti, kénytelenek lesznek együtt élni a Kriptidekkel, és alkalmazkodniuk az ők hatalmukhoz, kultúrájukhoz, szabályaikhoz, és a robotokat leszámítva nem lesz annyi technológiai fejlődés. Mondjuk, én örülnék egy sci-fi és fantasy keveredésnek ezen a bolygón. Érdekes steampunk jövőre számíthatunk, ha egyszer az emberek és a Kriptidek együtt tudnak végül élni Benope-n.
A javaslatom, hogy fogjuk össze, igencsak elgondolkoztatta a gyíkot, mégis bizonytalan volt Mirage-ot illetően. A helyében én sem bíznék meg egyből olyasvalakiben, akivel ott egy robot, aki kétes kérdést merít fel. Azonban megnyugtattam a gyíkembert.
- Amiatt ne aggódj. Silas korábban már tervezett ilyesmit, amíg rabszolgaságban sínylődtem. És mégsem sikerült neki és cinkosainak, mert Miragenak van egy olyan egyedi programozása, aminek a kódja folyton megváltozik, mikor külső betörést kísérelnének meg vele., A chipje meg integrált, azaz nem lehet kivenni belőle. Tehát Mirage tervezője a lehető legszebb munkát végezte, bár szegényt végül leltárba hajították kikapcsolva, amíg csak sikerült újraaktiválódnia és megszöknie.
Ez a gyík még ettől függetlenül is ostobább, mint amilyennek hittem. A vérszomjúsága és bosszúvágya annyira elöntötte az agyát, hogy őt sokkal könnyebb lenne manipulálni, mint egy átprogramozott robotot. Fenyegetőzései, hogy elintéz árulás gyanújával, üres szavakként peregtek le rólam. Ahhoz, hogy megkínozzon, ahhoz el kell fognia élve, de ezzel pedig igencsak nagy problémája lesz. Még Mirage nélkül is pillanatok alatt ellátnám ennek a nagyszájú Vaxonusznak a baját. Egy probléma: mire észbe kap, addigra már túl késő lesz.
- Hát jó - bólintottam a javaslatába, hogy fejezzük be a harcot. - Mirage nem fog harcolni, de cserébe te meg nem használod ezt a képességedet. Tudod, nem egy tisztességes képesség, főleg, hogy ennyi ideig hat. Csak a gyávák harcolnak így, egy tisztességes bátor harcos jobb játékot űz. Szóval, ha nem baj, még megvárnám, amíg újra mozgásképes leszek, és akkor harcolhatunk tovább.
Éppen ezért nem mozdult még félre Mirage. Megvárta, amíg elmúlik a bénulás hatása.

_________________
Minden ártalmatlannak joga van az élethez... na gyerünk, öljünk le egy pár szemetet!
Judy beszédszíne: #33ccff Mirage beszédszíne: #cc33ff

Stat:
 
Vissza az elejére Go down
Bronzpikkely
Bronzpikkely
Vexonus
Vexonus

Hozzászólások száma : 28
Hírnév : 0
Regisztrált : 2013. Nov. 30.
Kor : 29

Karakterlap
Szint: 1
EXP:
A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Left_bar_bleue110/500A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Empty_bar_bleue  (110/500)
Elem/Kaszt: Sötét

A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Empty
TémanyitásTárgy: Re: A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely   A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Icon_minitimeSzer. 01 Jan. 2014, 17:54

Tipikus ember. Azt hiszi, hogy mert őt nem sajnálja senki, akkor már a másikat sem kell. Hogy lehet az, hogy az űrből jött ember ilyen érzéketlen, hogy ne érdekelje a másik baja, csak a sajátja? Meg hogy ne hangoztassam mindenkinek, hogy mit és miért csinálok valamit, mert még kihasználja valaki.
- Már megbocsáss, de a Kriptideknél a bűnözőket olyan szigorúan büntetik, ha elkapják, hogy kétszer is meggondolja legközelebb, hogy mit tesz, míg nálatok, embereknél már-már imádat veszi körbe az ilyent, és aki nem ért egyet velük, eltapossák, s egyre több van belőlük. Hallottam arról, hogy mit tettetek a bolygótokkal. És Abyssion biztos nem fogja hagyni, hogy ezt a bolygót is addig pusztítsák a fajtársaid, amíg van rajta élet. – az egyik Vexonus-i ember mesélt nekem mindent a Földről. Olyan volt, mint Benope, csak hála az embereknek már semmi nem maradt belőle. És az a legundorítóbb az egészben, hogy páran még büszkék is arra, hogy megszabadultak attól, amit az otthonuknak neveznek egykor. Ami a robotját illeti, azt mondta, hogy a tervezője nagyszerű munkát végzett abban, hogy véletlenül se vegye át senki se az irányítást felette. Csakhogy az emberek is tudnak tanulni. És ki tudja, mennyi idő, míg rájönnek a robot védelmi rendszerének feltörési módjára. Ami a harcot illeti, beleegyezett, hogy nem harcol a robotja, viszont cserében én ne használjam a képességem. Szerinte igazságtalan, és csak a gyávák harcolnak így.
- Tudom, de nem tehetek semmit, hogy más legyen helyette. Nem mi választjuk meg, mi legyen a képességünk, hanem a sors, ha úgy látja… hogy eljött az idő. – itt pár csepp könny folyt a szememből, miközben kicsit megszorítottam a medált a kezemben, mert akkor jelentkezett a képességem, mikor elvesztettem a szerelmemet, és szerelmünk gyümölcsét. Ez is egy ok arra, hogy soha ne tudjam kiheverni azt a borzalmas fájdalmat, amit az óta érzek. És ami arra biztat, hogy álljak bosszút a korrupció kutyáin. Arra kért ellenfelem, hogy várjuk meg, míg elmúlik a bénultsága. Legyen. megvárjuk, de addig is készen állok, hátha hirtelen csapna le rám.

_________________
Pontozás, Felszerelés:
 


Miért számítson mások élete annak, akitől a korrupció elvette a szeretteit?
Szín: #FF3300 (én)
Vissza az elejére Go down
Judy Noxia
Judy Noxia
Kívülálló
Kívülálló

Hozzászólások száma : 74
Hírnév : 0
Regisztrált : 2013. Jun. 29.
Tartózkodási hely : Ott, ahol éppen vagyok :D

Karakterlap
Szint: 1
EXP:
A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Left_bar_bleue410/500A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Empty_bar_bleue  (410/500)
Elem/Kaszt: Gépész

A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Empty
TémanyitásTárgy: Re: A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely   A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Icon_minitimeKedd 14 Jan. 2014, 20:57

- No-no, azért ne gondolj ilyen dolgokat az emberekről - emeltem fel az ujjamat figyelmeztetően. - Nem mindegyikünk ilyen. Te csak azért látod így, mert az emberi szövetségeseid Vexonusnál ezt akarják veled elhitetni. Tudod, pont a Vexonus "jóemberei" miatt pusztult el az otthonunk, és mi, a szököttek meg azon dolgozunk, hogy ne jusson Benope az előző otthonunk sorsára. Most már nekünk is ez az otthonunk. Tehát... szóval még mindig úgy gondolod, hogy bosszú miatt képes lennél olyanok mellé szegődni, akik a családod után még az otthonodat is elveszik? Fordulj el tőlük, amíg még lehet, és inkább olyanokkal társulj, akik tényleg megszabadítanak a rossztól. Én például megteszem neked a szívességet, hogy Silas ne pusztítsa el Benope-ot és ha sikerül, talán még sikerülhet együtt a rossz korrupciókat és szarkeverőket is kifüstölni innét.
Hihetetlen, hogy ez a gyík mennyire eszi minden egyes szavam, miközben még mindig gyanakszik rám. Csak jól meg kell kevernem a kártyát, és utána már boldogan lesz az én bábocskám, aki majd közvetít nekem mindent arról, hogy mit művelnek jelenleg Vexonusznál. Egy újabb lépés ahhoz, hogy keresztbe tegyek annak az embernek, aki meggyilkoltatta anyámat, és pusztulni hagyta a családom többi tagját is. Persze, arról nem tehet, hogy a gyík családját is kiírtották. Mikor láttam, hogy szorongat egy medált a kezében, és gyík létére (úgy tudom, hogy a hüllők nem tudnak.. vagy talán az itteniek igen?) sírni. Itt egy kis pillanatra megsajnáltam őt. Meg tudom érteni azt, aki elvesztette családját. Én is elvesztettem őket, és biztos, hogy az apám, akiről sose tudtam meg, hogy ki is volt, talán szintén halott.
Erősnek kell maradnom, nem szabad, hogy az ilyen érzelmek elgyengítsenek egy pillanatra sem. Még mindig nem bíztam meg ebben a gyíkemberben, hiszen ő is csak egy Vexonus-i. Ha szerencsém van, talán még el tudom "csábítani" Silas és bandája mellől.
Ekkor észrevettem, hogy már újra tudok mozogni rendesen. Folytathatjuk a már edzésre esett élet és halál harcnak szánt küzdelmet. Hogy igazságosabb is legyek a harcban, a pisztolyom helyett a képességemet és a fizikai erőmet fogom használni. Meg egy földről felkapott vastag, erős botot, amit egy jó harcművészként egy fordulattal megpörgettem, aztán harchelyzetbe álltam.
- Na akkor lássuk, mit tudsz abból, amit a természet ad neked, kedves... gyíkember. Van neved?
Mirage félreállt, viszont éber szemmel figyelt, hátha a gyíkfajzat végül meggondolja magát, és megint az életemre törne.

_________________
Minden ártalmatlannak joga van az élethez... na gyerünk, öljünk le egy pár szemetet!
Judy beszédszíne: #33ccff Mirage beszédszíne: #cc33ff

Stat:
 
Vissza az elejére Go down
Bronzpikkely
Bronzpikkely
Vexonus
Vexonus

Hozzászólások száma : 28
Hírnév : 0
Regisztrált : 2013. Nov. 30.
Kor : 29

Karakterlap
Szint: 1
EXP:
A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Left_bar_bleue110/500A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Empty_bar_bleue  (110/500)
Elem/Kaszt: Sötét

A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Empty
TémanyitásTárgy: Re: A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely   A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Icon_minitimeSzomb. 08 Feb. 2014, 12:15

A lány azt állítja, hogy pont a Vexonus „jóemberei” miatt pusztult el a Föld. Hogy ő és a hozzáhasonló szököttek meg akarják védeni a Vexonus-tól az új otthonukat. És megkérdőjelezte a Vexonus-hoz való csatlakozásomat.
- Tudom mit akarnak. Nem is azért csatlakoztam hozzájuk, hogy hagyjam. Hanem hogy erősebb legyek, hogy az erősebb korruptokat is megölhessem. Már öltem Vexonus-i embert Silas háta mögött. Legyünk akkor szövetségesek, de amíg el nem jön az idő, tartsuk titokban. Maradok a Vexonus-nál, hogy ha valami nagy dologra készülnek, időben szóljak neked és titokban a birodalmaknak. - éreztem, hogy újra tud mozogni. Onnan tudom, hogy a szívembe nyílalt egy pillanatra a fájdalom. Már megszoktam, így nem mutattam ki, hogy fájt.
- Na akkor lássuk, mit tudsz abból, amit a természet ad neked, kedves... gyíkember. Van neved?
- A fajom pontosabban Ophidian. És Bronzpikkely a nevem. A tiéd? - a robot közben félreállt. A lány meg egy botot vett fel, mint fegyver. Nem tudom, hogy a kardommal át tudom-e vágni, de tudom, hogy fegyver nélkül is tud majd harcolni. Ha igazak azok a mítoszok, amiket a Nivanium-ról hallottam, akkor a lánynak is vannak képességei. Különben nem lenne itt Benope-n. A kardommal védelmi pózba álltam, és vártam, hogy mikor támad. Ezúttal nem fogok ész nélkül neki rontani. Láttam, hogy ügyes harcos, így előbb ki kell fáradnia, ha esélyt akarok némi eredményre. Fél szememet a robotra tartottam, mert lehet, hogy megmakacsolja magát, aztán nekem ront minden előjel nélkül, amire nem lennék felkészülve, s nekem akkor vége lenne. Szóval vártam a lány lépésére, s közben figyeltem élesen. Némi hátrányban vagyok, mert hidegvérű lévén lassabb vagyok a hidegben, és némiképpen reszkettem is a hidegben.

_________________
Pontozás, Felszerelés:
 


Miért számítson mások élete annak, akitől a korrupció elvette a szeretteit?
Szín: #FF3300 (én)
Vissza az elejére Go down
Judy Noxia
Judy Noxia
Kívülálló
Kívülálló

Hozzászólások száma : 74
Hírnév : 0
Regisztrált : 2013. Jun. 29.
Tartózkodási hely : Ott, ahol éppen vagyok :D

Karakterlap
Szint: 1
EXP:
A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Left_bar_bleue410/500A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Empty_bar_bleue  (410/500)
Elem/Kaszt: Gépész

A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Empty
TémanyitásTárgy: Re: A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely   A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Icon_minitimeSzer. 19 Feb. 2014, 00:37

- Nem leszel attól erősebb - világosítottam fel. - Én sem lettem erősebb, pedig eddigi fél életemet azon a hajón töltöttem, ahol maga a Silas vagy hozzá közelebb álló csatlósok képeztek ki. Attól leszel erősebb, amiben hiszel. Én abban hiszek, hogy félresöpörhetem azt a félőrült embert, aki még a saját fajtáját is kinyírná. Na és te miben hiszel leginkább?
Nos, ez azért nem rossz kezdet, gondoltam. A gyíkember tulajdonképpen egy Ophidian nevű faj, és Bronzpikkely a neve. Érdeklődte, hogy mi az én nevem.
- Judy Noxia vagyok. Örvendek ennek a kellemes ismerkedésnek, Bronzpikkely. Szép neved van. Remélem a legközelebbi viszontlátásnál, nem fogok megint véletlenül a fejedre dobni egy nekem eső férget.
Most, hogy a nevét és a faját tudom Bronzpikkelynek, már különösképpen sem nagyon fogom gyíkemberezni. Sőt, ha majd információkat oszt meg velem a Vexonus oldaláról, akkor jobb lesz, ha ezután csak is a nevén fogom szólítani. Formalitásból, és ezzel egy lépéssel már előrébb vagyok ahhoz, hogy tudtán kívül felhasználhassam a magam kis céljaihoz. Nem tervezem, hogy meg akarok szabadulni tőle, talán sikerül meggyőzni, hogy álljon szembe a Vexonusszal. Talán addigra olyan jóbaráti viszonyt fogunk táplálni egymás iránt, hogy nem is kell nagyon győzködni bizonyosabb álláspontokról. Talán Mirage ellenezni fogja, mert ő meg annyira haragszik Silasra, hogy nem szabadna szerinte megbíznunk egyetlen Vexonusziban sem. Ha nem kerülünk néhány csodabogárhoz (például Bronzpikkelyhez) közelebb, akkor semmiképpen sem jutnánk egyről a kettőre. Ezért kell, hogy legyenek befolyásolhatóbb szövetségeseim is a Silas emberei között, hogy ha eljön az idő, akkor segítsenek nekem a bosszúban, és a lehető legkönnyebb módon. Kár, hogy Silas legnagyobb bizalmasai között nincs senki, aki talán haszonért még meggondolja, hogy szövetkezzen velem. Aki meg puszta hatalomvágyból eltenné láb alól Silast, azt úgyis könnyebb lesz rávenni, mint azokat, akik cserébe elvárnának tőlem dolgokat, mint például fizessek nekik, adjam meg az áhított dolgot nekik, vagy feküdjek le velük. Hát igen, tényleg nehéz esetek lennének ezek, főleg az utóbbi. Nem vagyok egy ribanc, de ha nincs más megoldás, akkor az is szóba jöhet... és még így is megvannak nekem az ízléseim! Egy "dagadt gecivel" biztos nem fogok fetrengeni, és nem hinném, hogy értelmesebb robotok annyira izgatnának. Bár azt még nem próbáltam ki. Volt egy perverz csaj ismerősöm egy másik űrhajóról, aki állítólag lefeküdt a saját robotjával, akinek elmondása szerint olyan, mintha vibrátora lenne, de van amolyan dolga, ami pótolja azt a meleg akármit, ami a legcsodásabb pillanatban képbe jön.
Fúj, mégis miért gondolok ilyen témára?
Akkor essünk neki az immár barátibb összecsapásnak. Egyelőre oldalasan lépkedve köröztem a gyík körül, és forgattam az erős botot a kezemben. Ha támad, akkor a bot végével előre lökök a hasába célozva, és megpróbálom kiütni. Ha nem támad, akkor nekem kell kezdenem a támadást, hogy egy botpördülettel jól oldalba próbáljam kólintani. Ha ezt kivédi, az nem rossz az én szemszögemből nézve, sőt. Pont azzal van elfoglalva, így nem törődik hirtelen azzal, hogy jól kilökjem a lába alól a talajt és a földre kényszerítsem.


HP: 15/15
Páncél: 0/2

_________________
Minden ártalmatlannak joga van az élethez... na gyerünk, öljünk le egy pár szemetet!
Judy beszédszíne: #33ccff Mirage beszédszíne: #cc33ff

Stat:
 
Vissza az elejére Go down
Bronzpikkely
Bronzpikkely
Vexonus
Vexonus

Hozzászólások száma : 28
Hírnév : 0
Regisztrált : 2013. Nov. 30.
Kor : 29

Karakterlap
Szint: 1
EXP:
A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Left_bar_bleue110/500A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Empty_bar_bleue  (110/500)
Elem/Kaszt: Sötét

A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Empty
TémanyitásTárgy: Re: A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely   A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Icon_minitimeKedd 29 Ápr. 2014, 21:34

- Igazából semmiben. Elvesztettem minden hitemet, mikor rajtam csattant az ostor a bűnös helyett. - feleltem a kérdésére, mielőtt bemutatkoztam. Ő is így tett, mikor kérdeztem a nevét:
- Judy Noxia vagyok. Örvendek ennek a kellemes ismerkedésnek, Bronzpikkely. Szép neved van. - itt egy kicsit elpirultam, de remélem, nem látta. - Remélem a legközelebbi viszontlátásnál, nem fogok megint véletlenül a fejedre dobni egy nekem eső férget. - az egész harc türelem játékba ment át kicsivel később. Azt vártuk, hogy a másik előbb támadjon. Éreztem, hogy csak ki akar használni a saját bosszújához, de ha már nem kell, megszabadulok tőle. Addigra talán rájövök, hogy intézzem el a bádogdobozt is. A robotokban soha nem bíztam meg, akármilyenek is voltak, ezzel sem teszel kivételt. A lány egy ideig oldalazva körözött körülöttem, miközben követtem őt azzal, hogy mindig úgy forogtam egy helyben, hogy láthassam. Hogy ne tévesszem szem elől. A lány azzal kezdte meg végül a támadást, hogy megpróbált oldalba vágni. Kivédtem, de csak akkor jöttem rá, hogy ez pont kedvezett neki, mikor már késő volt: a lábamat elsodorta, hogy a földre kényszerítsen. Én ösztönösen belekapaszkodtam Judy felsőjébe, ami hiba volt, mert így rám esett, és elég félreérthető lehetett annak, aki látta. Gyorsan kimásztam alóla, miközben teljesen elpirultam zavaromban.
- Elnézést, nem szándékoztam... - mondtam a lánynak, miközben felsegítettem. Igazából azért voltam zavarban, mert mióta a szerelmem és a kislányom meghalt, ilyen közel sose kerültem egy lányhoz sem, bár igaz, ez is a véletlen műve volt. Nem igen akarok jelenleg párt magamnak, mert nem akarom azt is elveszíteni.


HP: 11/15

_________________
Pontozás, Felszerelés:
 


Miért számítson mások élete annak, akitől a korrupció elvette a szeretteit?
Szín: #FF3300 (én)
Vissza az elejére Go down
Judy Noxia
Judy Noxia
Kívülálló
Kívülálló

Hozzászólások száma : 74
Hírnév : 0
Regisztrált : 2013. Jun. 29.
Tartózkodási hely : Ott, ahol éppen vagyok :D

Karakterlap
Szint: 1
EXP:
A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Left_bar_bleue410/500A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Empty_bar_bleue  (410/500)
Elem/Kaszt: Gépész

A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Empty
TémanyitásTárgy: Re: A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely   A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Icon_minitimeSzer. 22 Okt. 2014, 17:10

Hirtelen azon kaptam magam, hogy Bronzpikkely barátunk, mikor kirúgtam a lába alól a talajt, megragadta a felsőmet (talán azért, hogy hirtelen reakció és reflex következtében kapaszkodjon valamibe vagy valakibe), és magával rántott a földre. Puha puffanással terültem el a gyík testén, mint egy elvetett babzsák, miután a babzsákoló megunta a játékot.
Először azt hittem, hogy Délibáb rosszat kezd sejteni ebből a félreérthető helyzetből, amibe belekeveredtem, ám rájöttem, hogy ő nem hülye ahhoz, hogy félreértsen bármit, ellenkezőleg türelmesen várt. Mintha kíváncsi lenne rá, hogy fogok erre reagálni.
Legyek típikus büszke picsa, aki pofozkodni és üvöltözni kezd mindenféle perverz megnevezéssel Bronzpikkelyre? Vagy csak legyintsek rá, hogy oké, nincs semmi baj?
Ekkor támadt egy jó ötletem hirtelen, és pont a legjobbkor is jött, mikor a gyík barátunk fel akart segíteni engem.
- Ugyan, nem kell sajnálkozni - mondtam, miközben megfogtam a kezét, hogy segítsen felállítani. - Inkább azt kéne sajnálni, hogy...
Ekkor erősen megragadtam felállás közben Bronzpikkely karját és egy lendülettel, félkörívvel elhajítottam a sziklafalnak, miközben gonoszkodva mosolyogtam.
- Ilyen könnyelműen félredobtad az óvatosságodat egy ilyen apróság miatt. Bocsi, ezt nem akartam kihagyni.
- Ez nagyon gonosz volt, Judy - jegyezte meg Mirage.
- Te nem szólsz, hanem csendben élvezed a műsort - vetettem csak úgy félvállról, aztán ugrottam egyet hátrafelé, és figyeltem, erre most mt fog lépni Bronzpikkely.

_________________
Minden ártalmatlannak joga van az élethez... na gyerünk, öljünk le egy pár szemetet!
Judy beszédszíne: #33ccff Mirage beszédszíne: #cc33ff

Stat:
 
Vissza az elejére Go down
Bronzpikkely
Bronzpikkely
Vexonus
Vexonus

Hozzászólások száma : 28
Hírnév : 0
Regisztrált : 2013. Nov. 30.
Kor : 29

Karakterlap
Szint: 1
EXP:
A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Left_bar_bleue110/500A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Empty_bar_bleue  (110/500)
Elem/Kaszt: Sötét

A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Empty
TémanyitásTárgy: Re: A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely   A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Icon_minitimeSzomb. 18 Júl. 2015, 20:54

//elnézést, sok volt a dolgom, bocsánat!//

Mikor fel akartam segíteni, Judy erősen megragadta a karomat, s odahajított a sziklafalnak. Ebből már azonnal tudtam, hogy nagyon is képzett harcosról van szó. Viszont nyugtalanított az a reccsenés az oldalamon. Arra gondoltam, hogy letört a bordám, s sajnos igazam lett, mert mikor Judy hátraugrása után fel álltam, olyan szúró fájdalmat éreztem ott, hogy odakaptam a kezemmel, s térdre ereszkedtem. Mikor szólni akartam a lánynak, hogy talán jobb lenne befejezni, vér ömlött ki a számból. Azonnal tudtam, hogy belső sérülésem is van, mivel a fajom csontjai és belsőszervei nem olyan strapabíróak, mint pl egy Drekain-é. Ez természetesen nem Judy hibája, hiszen soha nem találkozott Ophidian-nal vagy nem is harcolt egy ellen sem, legalábbis úgy gondolom, így honnan tudhatná, hogy a mi csontozatunk milyen törékeny. Ezért is vagyunk olyan gyorsak és rugalmasak, hogy ezt a gyengeségünket valamivel kiegyensúlyozzuk. A Drekain-oknak pont az ellenkezője a gyengéje: ők merevebbek és lassabbak, mint mi, ezért ők a átlagon felüli erejükkel és sárkánybeli képességeikkel harcolnak. Eszembe jutottak a szebb idők, amikor még boldog voltam, hogy a kiképzések alatt mennyiszer megsérültem a fajtabeli hátrányaim miatt. Nem egyszer mondták is nekem, hogy jobb lenne, ha nem akarnék katona lenni, de nem adtam fel, s végül az lettem, a kiképzők meglepettségére, és egyben örömére. Igaz, rengetegszer tört el a csontom akkor is, de ami nem öl meg, az csak megerősít. Vajon Judy is erős, de lassabb, vagy gyors, de gyengébb? Vagy erős is, meg gyors is, s valami más a gyengéje? Az intelligenciája biztosan nem, mert volt annyi esze, hogy a zavaromat kihasználja. De vajon mit tesz most, hogy én ennyire lesérültem?

_________________
Pontozás, Felszerelés:
 


Miért számítson mások élete annak, akitől a korrupció elvette a szeretteit?
Szín: #FF3300 (én)
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalomA cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Empty
TémanyitásTárgy: Re: A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely   A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 

A cselszövő a bosszúálló ellen, azaz Judy Noxia vs Bronzpikkely

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Mystery World Szerepjáték :: Kiegészítő játéktér :: Küzdelmek-