2123

A Föld már nem létezik. Az emberek most egy Benope nevű bolygót akarnak elvenni az őslakóktól, a Kriptidektől.
Készen vagy arra, hogy megmentsd a bolygót, vagy hogy elfoglald az emberiségnek?
Döntsd el, s harcolj!


 
PortálPortál  HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 Kriptid történelem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Napkelte
Napkelte
Isten
Isten

Hozzászólások száma : 328
Hírnév : 2
Regisztrált : 2013. Jun. 04.
Kor : 29
Tartózkodási hely : Valahol

Karakterlap
Szint: ???
EXP:
Kriptid történelem Left_bar_bleue0/0Kriptid történelem Empty_bar_bleue  (0/0)
Elem/Kaszt: Fény

Kriptid történelem Empty
TémanyitásTárgy: Kriptid történelem   Kriptid történelem Icon_minitimeSzomb. 29 Jún. 2013, 22:32

Létezik a galaxisban egy bolygó, melynek neve Benope. Ezen a bolygón voltak Emberek és Kriptidek, akik harmóniában éltek egymással. Soha nem volt kapzsiság, gyilkosság, s más borzalmas tett a bolygó lakói között, mindenben segítették, támogatták egymást, el sem tudták képzelni az életet egymás nélkül. Olyan volt a két életforma, mint a Yin és a Yang: Csak együtt tudtak megélni, a legnagyobb békességben az Istenek, Napkelte, Kőpáncél, Óceánia, Lánghullám és Szélszárny védelme alatt.

Ám ez a csodálatos harmónia nem tarthatott sokáig…

Megjelent egy Gonosz Entitás, ami megfertőzte az embereket: elkezdték azok a Kriptideket és egymást ölni kevés vagyonért is, rabolni, nemi erőszakot elkövetni, mindenféle szörnyűség tanúja volt a bolygó. Napkelte teljesen elborzadt, mikor ezt látta, és először egyedül próbálta megállítani az Entitást, azonban az könnyen legyőzte, s olyan súlyosan legyengítette és megsebesítette Napkeltét, hogy a Fény Istennőjének 3000 év tellett, mire felépült sérüléseiből és visszaszerezte erejét, amit az Entitás felemésztett. Ezt a korszakot "Az Örök Éj Korszakának" nevezték. Másodszorra a többi Isten is segített Napkeltének, s az Istenek végül legyőzték az Entitást, akit bezártak egy hatalmas fába, hogy többé ne ártson a világnak. Azonban az Emberek gonoszak maradtak, és a bolygó érdekében Napkelte fájó szívvel elpusztította mindent. Vagyis csak majdnem. Ugyanis egy maroknyi embert valami csoda folytán nem fertőzött meg az Entitás gonoszsága, és még mindig csupa jóság voltak. Napkelte s a többi Isten szívébe remény született, s kitalálták, hogy ha másik bolygón lennének, akkor talán nem éri el őket a Gonosz Entitás ereje. Napkelte meg is látogatott számtalan bolygót, s végül párat kiválasztott az emberek új otthonának. Ezek között volt a Föld is…

Több milliárd év telt el, mióta az Emberek eltűntek a bolygóról. Azóta számtalan új Kriptidfaj született vagy régi fajok haltak ki, s meg tanultak az emberek nélkül élni, bár még mindig voltak olyanok, mint a gnómok és törpék, akik az emberekre emlékeztették őket.

Egy nap azonban visszajöttek a Földi Emberek... Viszont nem békével, hanem hogy elfoglalják maguknak a bolygót egy Silas nevű gonosz ember vezetésével. Napkelte és a többi Isten elborzadva látta, ahogy az emberek mészárolják a Kriptideket, kínozzák a saját társaikat, ha nem engedelmeskednek Silas akaratának, S ráadásul a Kriptidekből pár faj csatlakozott hozzájuk vagy mert saját hasznukat látják ebben a vérfürdőben, mint a Hárpiák és az Ítélet által vezetett Ophidian-ok, vagy félelemből. Az Isteneknek és a Kriptideknek nem volt más választása, mint az Abyssion Birodalom nevében elkezdeni a háborút a Vexonus ellen a bolygójukért…

_________________
"LIDÉRCÉJ, ELÉG LEGYEN! Azzal nem oldunk meg semmit sem, ha az Emberek szintjére süllyedünk, és lemészároljuk őket ész nélkül, mint ahogy ők minket!"

Vendégek ide tehetik az oldaluk bannerét, cserében tegyék ki az ő oldalukra a miénket.

Színkód: #CC9933
Vissza az elejére Go down
https://mystery-world.hungarianforum.net
 

Kriptid történelem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Mystery World Szerepjáték :: Általános :: Kézikönyv-