2123

A Föld már nem létezik. Az emberek most egy Benope nevű bolygót akarnak elvenni az őslakóktól, a Kriptidektől.
Készen vagy arra, hogy megmentsd a bolygót, vagy hogy elfoglald az emberiségnek?
Döntsd el, s harcolj!


 
PortálPortál  HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 Lánghullám

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Lánghullám
Lánghullám
Isten
Isten

Hozzászólások száma : 34
Hírnév : 0
Regisztrált : 2013. Jun. 29.

Karakterlap
Szint: ???
EXP:
Lánghullám Left_bar_bleue0/0Lánghullám Empty_bar_bleue  (0/0)
Elem/Kaszt: Tűz

Lánghullám Empty
TémanyitásTárgy: Lánghullám   Lánghullám Icon_minitimePént. 05 Júl. 2013, 21:28

Lánghullám Fire_element_by_enijoi-d676f76

Név: Lánghullám
Alfaj: Drekain/Sárkány (Humanoid és Feral)
Nem: Hím
Frakció: Abyssion
Elem: Tűz
Kor: Ismeretlen

Szint: ??? (Elite)

Amit tudni kell róla:
Ő az egyik legerősebb és legerélyesebb az Istenek közt. Mindenkitől és mindentől elvárja a tiszteletet, és ha kell, vasszigorral oszt igazságot. Haragja kitörő lávaként sújt le minden bűnös lélekre, legyen az Kriptid, ember, vagy mindazok, akik ártani akarnak a népének.
Éjlidérccel jóbarátságot kötöttek, amióta ő tanította ki az új istent ereje használatára, és azután is tanítványa pártját fogta, mikor felmerült a kérdéskör az emberekkel kapcsolatban. Ő is ugyanazt hangoztatja, mint Éjlidérc: az ártó embereket el kell pusztítani, mielőtt ők pusztítják ki egész Benope-ot.
Szinte senki se mer vele kiállni, hiszen rettenetes ereje van. Képes felvenni egy félelmetes, monumentális tűzsárkány alakját, de még így is és normális Drekain alakjában is félelmetes látványt nyújtanak a tüskéi, a hatalmas szárnyai és a parázsló teste, melyet néhány apró repedés egészít ki, amik akkor foszforeszkálnak, mikor Lánghullám felizzik. Ki találkozik vele, jobban teszi, ha inkább félreáll, és fejet hajt méltósága előtt, és aki mégis megpróbál ezzel az istennel  ujjat húzni, élete legnagyobb és legutolsó hibáját követi el...
Ámde nem mindig ilyen kegyetlen és szigorú, és neki is megvannak az "általános" hétköznapjai és elfoglaltságai. Mint az természetes a legtöbb hímsárkánynál, ő gyengéje is a nőneműek. Bár hidegen hagyja őt Óceánia iránta táplált érzelmei (magyarul egyáltalán nem érdekli őt), évezredek folyamán csábított már el asszonyokat alfajoktól függetlenül, és vált néhány gyermek apjává (ezek a félisten Kriptidek lettek a Tűz Őrzők), ám most, hogy felbukkant Silas fajtája, vadászösztöneit kiterjesztvén szemet vetett az embernőkre is - már akik ugyanúgy Silas ellen vannak.

A másik forma
Lánghullám Deathwing%20fan%20art%20world%20of%20warcraft%20cataclysm%202953x1640%20wallpaper_www.wallpaperhi.com_95


Admin Adatlap
Feladatkör: Én felügyelem a küldetéseket/kalandokat és a párbajokat, valamint ügyelek arra is, hogy a játékosok tartsák magukat a szabályokhoz és játszanak rendesen.

Mit szeretek: Kőpáncéllal hasonlóan bennem is van egy kis szadizmus: Lánghullámként, mint NJK,  különleges esetben belekotyogok a sima eseményekbe, hogy érdekesebbé tegyem a játékokat, de olykor szívesen bevállalok egy-két jk-njk játékot. Fiú játékosok esetében viselkedésétől függően "kegyetlenkedem" egy kicsit, lány játékosoknál pedig szintén eljátszogatok egy kicsit a jellemétől függően, ám az ők esetükben számítani kell némi kellemesebb, mégis zavarba hozó, személyesebb  eseményekre is - persze csak ha én úgy akarom (még a saját multijaimmal is így tolok ki, csakhogy lássátok, magammal se szokás kivételezni).>D És az általam vezetett eventjeimben is inkább a jellemeket teszem ki próbára, hogy lehetőséget adjak esetleges kaszt- és jellemváltásokra.

Mit nem szeretek: A szabályok megszegését, a szájalást, a folyamatos panaszkodást, problémák esetében adminok vagy más játékosok hibáztatását, és legfőképpen az adminok iránti tiszteletlenséget, ami itt a legsúlyosabb bűnnek számít. Számomra nem tiltott gyümölcs a játékon belüli káromkodás, brutalitás és egyéb 18 éven felüli dolog (ez csak mérsékelten, részletesebb erotika cenzúrázva!), de akkor is tessék a játékon kívül, általánosságban rendesen viselkedni és kulturáltabban beszélni mindenkivel, tiszteletben tartani a staff tagokat, s legalább egy pici jó példát mutatni például az új játékosoknak, ez mégis csak egy közösségi játékos oldal! Mint Lánghullám, szigorú vagyok, sőt, az admin-társaság legszigorúbb tagja. Bár adok egy második és egyben utolsó esélyt a felbujtóknak, de ha azt is folyamatosan kijátsszák, és ezzel sikerül elvenniük a türelmem, akkor súlyos büntetést rovok rá. Nincs harmadik esély!

ELSŐ KÉP FORRÁSA: http://enijoi.deviantart.com/art/Fire-Element-374854002

_________________
Istenek vagyunk! Az a dolgunk, hogy példát mutassunk és népünket megvédjük mindazoktól, akik ártanak! És amely emberek és árulók bántalmazzák vagy gyilkolják a népem, szenvedjék meg ugyanazt a sorsot... ÉGJENEK EL A TŰZ HARAGJÁBAN!!
Vissza az elejére Go down
 

Lánghullám

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Mystery World Szerepjáték :: Általános :: Kézikönyv :: Fontos szereplők-